Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει το 701ND για repeater στο σπίτι γιατί λόγω κατασκευής η εμβέλεια του wi-fi είναι περιορισμένη.

Το modem/router που έχω είναι το 585 v8 με κεραία tp-link 8dbi.

Το 701ND έκανε κάτι κουλά συνέχεια με αποσυνδέσεις, έχανε ρυθμίσεις κλπ, το άλλαξα με το 830RE

αλλα και με αυτό προκοπή δεν είδα.

Το πήγα στο service και τώρα περιμένω να με καλέσουν για να πάμε για αντικατάσταση.

Επειδή δε θέλω να τραβιέμαι άλλο με repeaters κλπ λέω να πάρω κάποιο router ή modem/router.

Το μόνο που φαίνεται αξιόλογο στο κατάστημα είναι το TL-WR941ND.

Να πάρω το συγκεκριμένο ή σε αυτά τα χρήματα (max 45-50€) υπάρχουν καλύτερες επιλογές

απο amazon ή Ελλάδα;

Δημοσ.

Είχα πάρει το 701ND για repeater στο σπίτι γιατί λόγω κατασκευής η εμβέλεια του wi-fi είναι περιορισμένη.

Το modem/router που έχω είναι το 585 v8 με κεραία tp-link 8dbi.

Το 701ND έκανε κάτι κουλά συνέχεια με αποσυνδέσεις, έχανε ρυθμίσεις κλπ, το άλλαξα με το 830RE

αλλα και με αυτό προκοπή δεν είδα.

Το πήγα στο service και τώρα περιμένω να με καλέσουν για να πάμε για αντικατάσταση.

Επειδή δε θέλω να τραβιέμαι άλλο με repeaters κλπ λέω να πάρω κάποιο router ή modem/router.

Το μόνο που φαίνεται αξιόλογο στο κατάστημα είναι το TL-WR941ND.

Να πάρω το συγκεκριμένο ή σε αυτά τα χρήματα (max 45-50€) υπάρχουν καλύτερες επιλογές

απο amazon ή Ελλάδα;

το tp link ειναι σκετο ρουτερ?σαν repeater θα το βαλεις παλι?τι θες να κανεις με το Tp link?γιατι δεν ριχνεις καλωδιο απο το 585 μεχρι το repeater και να το βαλεις να παιξει σαν access point?θα ειναι πιο σταθερο.το να παρεις ενα σκετο ρουτερ και να το βαλεις διπλα στο 585 δεν σημαινει οτι παλι θα σε καλυψει η εμβελεια του.καποιοι θα ελεγαν με 45-50 να παρεις Mikrotik.

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο απο το οποίο έχω και πιστωτικό δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Το να ρίξω καλώδιο δεν είναι λύση προφανώς!

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο απο το οποίο έχω και πιστωτικό δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Το να ρίξω καλώδιο δεν είναι λύση προφανώς!

απλα στο λεω διοτι πριν με το Repeater μπορουσες να καλυψεις μεγαλυτερη αποσταση απο οτι θα μπορεσεις σκετο με ενα ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...