lepaterious Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εχω διαφορες αποριες με το ολο project, Ειναι στην ουσια ενα pc οπου θα μπορω επισης να του βαλω και windows και να ειμαι ok...οποτε με αυτο το σκεπτικο γιατι ο dev/publisher να κατσει να βγαλει το παιχνιδι για το steamOS οταν μπορει να χρησιμοποιει σαν επιχειρημα αυτο? Τι θα γινει με τα παλιοτερα παιχνιδια που και οι ιδιοι οι Publisher δεν ασχολουντε πλεον?Εχω μια πολυ μεγαλη λιστα με games που ξεκιναει απο το 2007 αυτα τι θα απογινουν? Επισης απο το παιχνιδι λειπει και ενας μεγαλος publisher η ΕΑ..με οτι συνεπαγεται..Πολλα παιχνιδια ναι υπαρχουν αλλα απο οταν εκανε το origin δεν υπαρχει κατι καινουργιο Πιστευω οτι το συγκεκριμενο θα δωσει μεγαλη ωθηση σε μικρους devs και οχι στους μεγαλους..
ntinos19 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εχω διαφορες αποριες με το ολο project, Ειναι στην ουσια ενα pc οπου θα μπορω επισης να του βαλω και windows και να ειμαι ok...οποτε με αυτο το σκεπτικο γιατι ο dev/publisher να κατσει να βγαλει το παιχνιδι για το steamOS οταν μπορει να χρησιμοποιει σαν επιχειρημα αυτο? Τι θα γινει με τα παλιοτερα παιχνιδια που και οι ιδιοι οι Publisher δεν ασχολουντε πλεον?Εχω μια πολυ μεγαλη λιστα με games που ξεκιναει απο το 2007 αυτα τι θα απογινουν? Επισης απο το παιχνιδι λειπει και ενας μεγαλος publisher η ΕΑ..με οτι συνεπαγεται..Πολλα παιχνιδια ναι υπαρχουν αλλα απο οταν εκανε το origin δεν υπαρχει κατι καινουργιο Πιστευω οτι το συγκεκριμενο θα δωσει μεγαλη ωθηση σε μικρους devs και οχι στους μεγαλους.. καλύτερα μπας και πάρουν μπρος και οι μεγάλοι... 1
DJTaurus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Microsoft has nothing to fear today, but the idea that Valve, AMD, Nvidia and Intel are getting together with developers to push for a future without Windows should scare the living hell out of them as they peer into the future. http://www.polygon.com/2014/1/14/5307584/steam-dev-days-valve-owned-future-plan Αύξηση των ενεργών χρηστών. http://uk.ign.com/articles/2014/01/15/steam-tops-75-million-users 1
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Απλά να αναφέρουμε πως κάτι παρόμοιο ειπώθηκε μερικά χρόνια πριν. 2
stavros88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Χαχα καλυτερα να μασας παρα να μιλας!Ταιριαζει απολυτα σε αυτον! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Microsoft has nothing to fear today, but the idea that Valve, AMD, Nvidia and Intel are getting together with developers to push for a future without Windows should scare the living hell out of them as they peer into the future. Ποιοι developers δεν μας λένε όμως θα βγάλουν κώδικα για SteamOS.
Typhonios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ποιοι developers δεν μας λένε όμως θα βγάλουν κώδικα για SteamOS. Mε τόσα μύρια users? Αρκετοί
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Mε τόσα μύρια users? Αρκετοί Πόσα μύρια users έχει το SteamOS;
p3tran Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 1. Επισης απο το παιχνιδι λειπει και ενας μεγαλος publisher η ΕΑ..με οτι συνεπαγεται..Πολλα παιχνιδια ναι υπαρχουν αλλα απο οταν εκανε το origin δεν υπαρχει κατι καινουργιο 2. Πιστευω οτι το συγκεκριμενο θα δωσει μεγαλη ωθηση σε μικρους devs και οχι στους μεγαλους.. για το 1, προχτες δεν βγηκε ο newell στο reddit και προσκαλεσε το origin να ερθει στο steam? ασχετως που η ΕΑ δεν ειναι μαλακας να παει να δινει στο steam στατιστικα τοσων εκατομμυριων καθημερινων, συν φυσικα το "καπελο" του "μεσια" στις πωλησεις.... οσο για το 2, να σου πω τι end game (προ)βλεπω? ολοι αυτοι που θα εντοπισουν, πληρωσουν, καθιερωσουν τους νεους indies αυριο, μεθαυριο θα τους κυνηγανε με τις τσουγκρανες, οπως εγινε καλη ωρα λιγους μηνες πριν με κατι ..indies και κατι ..κονσολοεταιριες, που επειδη οι τελευταιοι υπολογισαν οτι απο το να φτιαξουν τα δικα τους ΑΑΑ ή να αγορασουν καποιο τριτο ΑΑΑ, τους ερχεται πιο ...φτηνα να αγορασουν για exclusive ο,τι ..κουνιεται στην pc indy αγορα, εκαναν μια ..σκουπα, και ετσι αρκετοι που περιμενουνε με ανυπομονεσια το επομενο (το πρωτο σωστο) game του developer που ανακαλυψανε/προωθησανε, στο προσεχες μελλον θα μεινουνε με το ποντικι στο χερι... και φυσικα δεν μιλαμε καν για την περιπτωση οπου εισαι ας πουμε εξαιρετικος indy και μπαινεις και στο ματι κανενος AAA publisher/developer.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα