Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα σε ενα lenovo g575,δεν δειχνει σωστα τα χρωματα στην οθονη του,ας πουμε τ ασπρο τ δειχνει γαλαζιο κ γενικα εχει κατι κοκκινες γραμμες οπως φαινοντε κ στις φωτο,ετρεξα το futmark σε εξωτερικη οθονη παιζουν ολα μια χαρα  αρα δν ειναι καρτα γραφικων.Λετε να ειναι η καλοδιοτενια να της οθονης γιατι μου εκανε κατι σκινικα παλιοτερα με τ κλεισιμο και ανοιγμα του καπακιου η λετε να θελει καινουργια οθονη? Ευχαριστω εκ το πρωτερων

post-130131-0-40643200-1385545035_thumb.jpg

Δημοσ.

Βασικά βάλε μια εξωτερική οθόνη να δεις αν κανει και εχει τα χρώματα αν δεν τα εχει το πιθανότερο ειναι να εχει θέμα η οθόνη.

Δημοσ.

Βασικά βάλε μια εξωτερική οθόνη να δεις αν κανει και εχει τα χρώματα αν δεν τα εχει το πιθανότερο ειναι να εχει θέμα η οθόνη.

Εβαλα εξωτερικη οθονη και παιζει κανονικα τα χρωματα ,σχετιζετε συνηθως τετοιο προβλημα με το καλωδιο της οθονης αν εχει τσαλακωθει κ ετσι? εψαξα στο google και στο youtube αλλα βρηκα μονο οτι οταν εχει θεμα το καλωδιο δειχνει ασπρο μονο η οθονη :/

Δημοσ.

Μπορεις να το ανοίξεις βασικά και να δεις αν εχει κουνηθεί κατι αν ειναι θέμα της καλοδιοταινίας

Δημοσ.

Το εχω ανοιξει κ ειναι κομπλε τα καλωδια τα εχω ξεκουμπωσει κ κουμπωσει ξανα,αρα αλλαζω καλωδιο κ βλεπω ,ευχαριστω ολους σας

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω ανοιξει κ ειναι κομπλε τα καλωδια τα εχω ξεκουμπωσει κ κουμπωσει ξανα,αρα αλλαζω καλωδιο κ βλεπω ,ευχαριστω ολους σας

καλησπέρα, βρήκες λύση? έχει ένας φίλος μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, σε λάπτοπ που παρέλαβε προχθές!

το laptop είναι το ideapad s400 touch

Δημοσ.

καλησπέρα, βρήκες λύση? έχει ένας φίλος μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, σε λάπτοπ που παρέλαβε προχθές!

το laptop είναι το ideapad s400 touch

Αν μιλας για καινούργιο, δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς στο φορουμ. Εχει doa 14 ημερών και γενικότερα έχει εγγύηση!!! Τηλ στην lenovo!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...