Prospector8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Thanks guys,οντως ρεζίλι να μην ξέρω την Incheon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 .... με την 7950 μου μια χαρα είμαι. Γενικά χρειάζεσαι 3 GBVram & 384bit διαυλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παντως βλεπω αρκετους στο oc.net να την εχουν overclockαει στα 96Hz,very interesting.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΟΚ noob ερώτηση inc. Site: Αυτή η οθόνη αναφέρει, όπως και όλες οι κορεάτικες, ότι: "PC graphic card must surport Dual link DVI." Site: Αυτή η VGA αναφέρει στα video output ότι υποστηρίζει single link DVI-I και DVI-D... Τι δεν πιάνω παίδες..; Δηλαδή η κάρτα δεν υποστηρίζει την οθόνη; Είναι δυνατόν η 7970 να μην σηκώνει την οθόνη ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η κάρτα όχι, τα συγκεκριμένα dvi ναι... πάρε adaptor (ή έτοιμο καλώδιο) mini Displayport σε Dual Link DVI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε πρώτα την οθόνη και αν δεν δουλεύει τότε ψάξε για adaptor. Δοκίμασε με την θύρα που γράφει vga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η κάρτα όχι, τα συγκεκριμένα dvi ναι...πάρε adaptor (ή έτοιμο καλώδιο) mini Displayport σε Dual Link DVIΜε αυτον το τρόπο δεν χανει λίγο σε ποιότητα? BTW....ΣΗΜΕΡΑ όλη η αλήθεια για την οθόνη,αν πέρασε τελωνείο ή όχι!!! Heart rate 80palms/minute Min 120 Average 180 Max !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 PC graphic card must surport Dual link DVI. Macbook, Laptops and On-Board graphics cards are also NOT compatible. Please check display port of graphic card for compatibility with Monitor, Because monitor be unable to support all display port of your PC. για αυτό δεν ξέρω τι παίζει βέβαια... Με αυτον το τρόπο δεν χανει λίγο σε ποιότητα? γιατί να χάνει? digital σε digital είναι... Δοκίμασε με την θύρα που γράφει vga. για 2560Χ1440? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Right,my bad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 >για 2560Χ1440? Η θύρα που γράφει VGA επάνω στην κάρτα που έδειξε ο φίλος είναι DVI, απλά σε αυτήν μπορεί να συνδέσει και adaptor από DVI σε vga. Παρεπιμπτόντως, η VGA δουλεύει σε 2560χ1440, το έχω δοκιμάσει με crossover οθόνη (αν και είναι πιο θολό από το dvi και το hdmi). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παίδες. Έχω βάλει στο μάτι την οθόνη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τη σηκώνει η κάρτα μου οπότε ρίχνω και καμία ματιά για αλλαγή κάρτας σε κάτι πιο δυνατό. Ωστόσο από θέμα απευθείας συμβατότητας η Site: δικιά μου είναι κομπλέ ενώ για την παραπάνω 7970 χρειάζεται αντάπτορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα +20$ για να τα στειλει με EMS= 260E Μολις την παρελαβα και την ανοιγω!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα +20$ για να τα στειλει με EMS= 260E Μολις την παρελαβα και την ανοιγω!!!! Είσαι οπίσθια. Πες μου τον seller σου, σε περικαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 περιμενουνε εντυπωσεις φιλε μου!!καλοριζικη και καλοδουλευτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwordWielder Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πόπο αυτά είναι! Καλορίζικη!!!!! Θα ήθελα να δω και photos εν δράση έτσι για την πώρωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα