Προς το περιεχόμενο

Αγορα QNIX 27" 2560x1440p

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

την αγορασα και εγω και εμεινα ευχαριστημενος απο της παλιας μου M2262D και πηρα την qnix qx2710 εφτασε ανετοτατα στα 120 χωρις ζορι 

Ισως να την παρω και εγω αυριο την εκδοση με display port

Το τεστ για PWM το εκανες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πηρα αλλα στα Windows 10 δεν μπορω να κανω εγκατασταση τους drivers γιατι δεν εχουν υπογραφη.

Προσπαθησα μεσω γραμμης εντολων να κανω τα Windows να μην θελουν υπογραφη αλλα δεν τα καταφερα.

Ακυρο το βρηκα επρεπε να απενεργοποιησω το fast boot απο το bios

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1

Παντως η εκδοση με Display port δεν παιρνει κλοκαρισμα με το ζορι μεχρι 81 την πηγα.

image.jpg

Δοκιμασες να τσεκαρεις για frame skipping; Λογικά θα υπάρχει, οπότε δε θα κλοκαρεται σωστά.

Δοκιμασες να τσεκαρεις για frame skipping; Λογικά θα υπάρχει, οπότε δε θα κλοκαρεται σωστά.

Πως το κανω αυτο;

Βρηκα αυτο για τεστ αλλα ουτε ο Firefox του κανει ουτε ο Edge ουτε ο IE θελει Chrome

http://www.testufo.com/#test=frameskipping

Edit:

Εβαλα το καταραμενο chrome το ετρεξα αλλα μου εγραφε 60 και οχι 81 αλλα ειχα ενεργοποιησει στις ρυθμισεις της καρτας το (Προσαρμογη μεγεθους μεσω GPU) οταν το απενεργοποιησα το 81 δεν το σηκωσε αλλα σηκωσε το 80 ετρεξα και το τεστ και μου γραφει valid

image.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε πως το valid, όπως και στο τεστ των pwm artifacts, δε λέει κάτι από μόνο του. Ακολούθησε τις οδηγίες του.

Σωστος δεν ειχα διαβασει αυτο με την φωτογραφικη τελικα δεν παιρνει OC αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις αν ηθελα κατι σοβαρο ας επαιρνα καμια Dell με 500 ευρω μεταχειρισμενη οχι αυτη.

Ερωτηση εγω που δεν ασχολουμαι με παιχνιδια αλλα με επεξεργασια βιντεο και φωτογραφια δεν μου φτανουν τα 60Hz ?

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Σωστος δεν ειχα δοαβασει αυτο με την φωτογραφικη τελικα δεν παιρνει OC αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις αν ηθελα κατι σοβαρο ας επαιρνα καμια Dell με 500 ευρω μεταχειρισμενη οχι αυτη.

Ερωτησαη εγω που δεν ασχολουμαι με παιχνιδια αλλα με επεξεργασια βιντεο και φωτογραφια δεν μου φτανουν τα 60Hz ?

Σε ολους φτανουν τα 60Hz. Ναι ομως εχεις δικιο, μονο στα παιχνιδια υπαρχει ουσιαστικο οφελος απο μεγαλυτερους ρυθμους ανανεωσης.

Για τα χρηματα που εδωσες και εφοσον η οθονη δεν εχει flickering ειναι οντως πολυ καλη περιπτωση και ας μην κανει OC.

Οχι flickering δεν εχει αν και το γραφει με τα κοκκινα γραμματα (εχω την δεξια) αν και overclock γραφει πανω απο 120hz αλλα δεν....

QNIX_series.jpg

Δυστυχως η Qnix εχει πει ψεματα και για το αν ειναι flicker-free και για το ποσο κλοκαρεται χωρις frame-skipping.

Εφοσον την δοκιμασες και ειναι flicker-free εισαι οκ. Τωρα αν εχεις ορεξη μπορεις να δοκιμαζεις να την κλοκαρεις λιγο καθε φορα (πχ 5-10Hz) και να τεσταρεις για frame skipping. Αν εισαι τυχερος μπορει να φτασει 80-85Hz. Πολυ πιθανο να μην ξεπερασει τα 60Hz ομως.

Υποψιν, οταν την χρησιμοποιεις για επεξεργασια εικονας να την γυριζεις στα 60Hz, σε μεγαλυτερα refresh rates χαλανε τα χρωματα.

Δυστυχως η Qnix εχει πει ψεματα και για το αν ειναι flicker-free και για το ποσο κλοκαρεται χωρις frame-skipping.

Εφοσον την δοκιμασες και ειναι flicker-free εισαι οκ. Τωρα αν εχεις ορεξη μπορεις να δοκιμαζεις να την κλοκαρεις λιγο καθε φορα (πχ 5-10Hz) και να τεσταρεις για frame skipping. Αν εισαι τυχερος μπορει να φτασει 80-85Hz. Πολυ πιθανο να μην ξεπερασει τα 60Hz ομως.

Υποψιν, οταν την χρησιμοποιεις για επεξεργασια εικονας να την γυριζεις στα 60Hz, σε μεγαλυτερα refresh rates χαλανε τα χρωματα.

Δεν παει πανω απο 80 και με αυτο χανει καρε ακομα και 70 που το εβαλα παλι χανει καρε τωρα να το βαλω 65 σιγα τα αυγα τι 60 τι 65

Ερωτηση 1 αυτο DCR στις ρυθμισεις της οθονης τι ειναι;

Ερωτηση 2 η καρτα μου Sapphire R9 390 Nitro backplate εχει display port 1.2 το ιδιο και η οθονη πως θα δω αν η συνδεση ειναι 1.2 και δεν ειναι 1.1 ?

Πιστευω για 230 που την πηρα μαζι με καλωδιο hdmi με καλωδιο display port και καλωδιο dvi dual link μια χαρα ειναι.

Δε γνωριζω. Αλλα ακουγεται για Dynamic Contrast Resolution ή κατι παρομοιο, σε αυτην την περιπτωση αστο απενεργοποιημενο.

Αυτο για το display port? Δεν ξερω αν βοηθαει το οτι εχω ηχο στα ηχεια της με το display port και η αναλυση μπορει να φτασει μεχρι 3200Χ1800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...