siegfried_gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Έχω δει να λένε ότι πάει μέχρι 120hz. Site: Αυτό το link θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο τι θέλεις. από τιμές να υπολογίζεις ανάμεσα στα 260-270 μέχρι 300-310. Το αν θα είναι καλό κομμάτι δεν θα το ξέρει και δεν θα στο πει κανένας seller. Όπως σου είπα και πριν είναι θέμα τύχης. Συνήθως όμως τα 96hz τα έχουν χαλαρά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν καποιος σκεφτεται να παραχωρησει τη δικια του ας μου στειλει ενα μηνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 19:04 24-Oct-2014 Posting/Collection BUCHEON - Transit or Destination country : GREECE ....... ......... . ....... ............ 08:40 25-Oct-2014 INCHEON - Flight number : LH719 Έτσι για να μεγαλώνει και το group των ιδιοκτητών στην Ελλάδα.. ...στα 280 από AccessoriesWhole EDIT: Handed over to customs.... Η ώρα της κρίσης Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από siegfried_gr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πέρασε από τελωνείο Μεσημέρι πάω να το παραλάβω γιατί πήγαν σπίτι το πρωί και έλειπα στη δουλειά . Πάντως σε χρόνο ρεκόρ ήρθε. Παρασκευή 24/10 μεσημέρι παρήγγειλα, 30/10 πρώι ήταν σπίτι μου, βάλε και Σαββατοκύριακο και αργία 28ης μέσα (γιατί από Κυριακή ήταν Ελλάδα)..σφαίρα μιλάμε.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αντε αντε με το καλο! Α! και περιμενουμε εντυπωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αντε αντε με το καλο! Α! και περιμενουμε εντυπωσεις Τι εντυπωσεις περιμενεις μωρε και εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ και τώρα οι εντυπώσεις....0 dead-stuck-bright pixels, το Glossy μαμεi αλλά χάνω κάτι σε OC. Πάει μέχρι 100Hz χωρίς frame skipping. Βλέπω την ίδια εικόνα δηλαδή με την παλιά ΤΝ panel 60Ηz LG μου...(NOT) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τέτοια γράφετε και πλησιάζουν γιορτάρες μέρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε οθόνη. Τόσο από θέμα τιμής όσο και από θέμα απόδοσης. Έπαιξα περίπου 2 ώρες χθες Titanfall και μιλάμε τα 100 από τα 60Hz έχουν αισθητή διαφορά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε οθόνη. Τόσο από θέμα τιμής όσο και από θέμα απόδοσης. Έπαιξα περίπου 2 ώρες χθες Titanfall και μιλάμε τα 100 από τα 60Hz έχουν αισθητή διαφορά... βαλε καμια φοτο,αν μπορεις,και λινκ από που την αγορασες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ΟΚ και τώρα οι εντυπώσεις....0 dead-stuck-bright pixels, το Glossy μαμεi αλλά χάνω κάτι σε OC. Πάει μέχρι 100Hz χωρίς frame skipping. Βλέπω την ίδια εικόνα δηλαδή με την παλιά ΤΝ panel 60Ηz LG μου...(NOT) ρίξε μια ματια σε αυτό, αν δεν το χεις κάνει ήδη, κάτι παραπάνω μπορεί να βγάλεις. http://www.overclock.net/t/1493929/qnix-and-x-star-monitors-new-timings-and-overclocking-guide-club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) βαλε καμια φοτο,αν μπορεις,και λινκ από που την αγορασες? Είχα ζητήσει από τον πωλητή να μου στείλει δύο λινκ, ένα για matte και ένα για glossy, με αποστολή με EMS γιατί αυτός στέλνει για Ελλάδα με DHL κανονικά. Αλλά με DHL σίγουρα πληρώνεις τελωνείο και έξοδα αποθήκευσης συνήθως. Τα λινκ είναι αυτά: Matte version Site: Link Glossy version Site: Link2 ρίξε μια ματια σε αυτό, αν δεν το χεις κάνει ήδη, κάτι παραπάνω μπορεί να βγάλεις. http://www.overclock.net/t/1493929/qnix-and-x-star-monitors-new-timings-and-overclocking-guide-club Will check..... Ευχαριστώ EDIT: Φίλε @Prospector8 έχεις κάνει καθόλου color calibration; Εμένα μου φαίνονται όλα ΟΚ αλλά θα ήθελα να δω αν παίρνω το 100% Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2014 από siegfried_gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoodoo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα προχωρήσω και εγώ στην αγορά αυτής της οθονάρας μια από αυτές τις μέρες αλλά είμαι διχασμένος ανάμεσα σε glossy και matte screen.. Απόψεις? Στην glossy είναι έντονες οι αντανακλάσεις από φώτα μέσα στο δωμάτιο; Από το παράθυρο είναι λογικό το ξέρω. Ισχύει ότι στην matte τα χρώματα φαίνονται ξεβαμμένα σε σχέση με την glossy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απάτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απάτη; http://www.ebay.co.uk/itm/QNIX-QX2710-Super-QHD-2560x1440-HDMI-Virtual-4K-Overclock-27-Computer-Monitor-/151551587337?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23492db409 100%.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα