stathisgtr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 κοίταξε, σε αυτά τα monitor, (κορεατικα) είναι στο τι θα πέσεις, ο φίλος ο prospector ανέβηκε στα 120hz εγώ και κάποια αλλα παιδιά στα 110hz, άλλοι λίγοτερο. οποτε εξαρτάται απ το τι monitor θα πέσει στα χερια σου, όσο για το 110hz τερματίζει μέχρι εκεί είναι σταθερά από κει και πάνω φαίνονται γραμμές artifacts στην προσπάθεια μου δηλαδή για τα 120. http://www.blurbusters.com/overclock/120hz-1440p-ips-monitors/ Tiger διαβασε και εδω.Μπορει να βοηθεισει τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.blurbusters.com/overclock/120hz-1440p-ips-monitors/ Tiger διαβασε και εδω.Μπορει να βοηθεισει τπτ. φιλε μου, δεν. δοκίμασα διαφορα μπας και, αλλα τίποτα. ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει κανεις γνωμη για την καινουρια QNIX QX2710 LED Evolution II DP Multi True10 2560x1440 10bit Monitor Λεω να επιλεξω αυτη γιατι εχει 4ms rensponse time και HDMI! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θέλεις να κάνεις OC και να πιάσεις πάνω από 60HZ (100+) μην την πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα την παρέλαβα . Έκανε 12 ημέρες , όλα καλά και χωρίς να πληρώσω τελωνείο . 270 ευρώ τελική , όταν απο εδώ για τέτοια οθόνη θα έπρεπε να δώσω πάνω απο 500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λιγο που κοιταξα στο ιντερνετ αυτά τα μονιτορς είναι κομματια rejected by apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγιες φιλε, καλως ηρθες στο club Εδω θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ για την οθονη μας http://www.overclock.net/t/1384767/official-the-qnix-x-star-1440p-monitor-club Πες αν θες εντυπωσεις, παρατηρήσεις κτλπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε εγω αγορασα το καινουριο μοντελο το TRUE10 , με το HDMI , 10bit color και 4ms QNIX QX2710 LED Evolution II DP Multi True10 2560x1440 10bit Monitor πειτε μου παρακαλω ενα καλο καλωδιο dvi για να συνδεσω την καρτα γραφικων του υπολογιστη με το monitor. βρηκα ενα απο το eshop το οποιο δεν ειναι και φθηνο, εχει 10 ευρω , http://www.e-shop.gr/inline-dvi-d-extension-digital-cable-m-f-dual-link-2m-p-PER.754136 Αλλα Γιατι στο site γραφει : Υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και HD 1080i. Δηλαδη ουτε καν 1080Ρ? η οθονη εχει αναλυση 2556 χ 1440 , θα εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειχε μεσα η συσκευασία???? Γτ δε παίρνεις Display port? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει μεσα αλλα ελεγα μηπως επερνα καλυτερο απο αυτο και λιγο πιο μακρυ. display port ειναι καλυτερο ακομα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα διαβασα το συγκεκριμενο νημα και θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι καταλληλες οι συγκεκριμενες οθονες για επεξεργασια φωτογραφιας ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matsamas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηθελα και εγω την βιηθεια σας σε κατι. Εχω αγορασει την asus pb287q 4k monitor και παιζω ολα τα games αρκετα ικανοποιητικα. εχω 2χ asus r9 280x dc2t σε crossfire στα 1200/1700. Δεν εχω lagαρισματα κλπ αλλα σε απαιτικα παιχνιδια οπως bf πεφτω σε 1440χ2560 οπου διατηρειτα το ιδιο 16:9 φορματ και με το cru την εχω παει στα 100hz μονο σε αυτη την αλαλυση. Το θεμα ειναι οτι οταν την εχω στα 100hz τα χρωματα ειναι πιο εντονα-καθαρα και το ασπρο πιο εντονο. Επισης οταν ανοιξω το pc και την εχω ξεχασμενη σε αυτη την αναλυση με 100hz μολις μποοταρει κλεινει για κλασματα δευτερολεπτου,αναβοσβηνει δλδ και ακουγεται ηχος σαν αυτον οταν συνδεεις ενα usb. Απο κει και περα ολα καλα. Στα 1440p επαιξα αρκετη ωρα και στα 110hz αλλα για λογους ασφαλειας την χαμηλωσα στα 100. Υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω καποια βλαβη στην οθονη? παιζω bf4 τουλαχιστον ενα 2ωρο την ημερα. οκα τα υπολοιπα σε 4κ. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά από που λέτε να την πάρω (θέλω μια που να την κάνω overclock πάνω από 100 Hz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε έμπιστους ebay dealers όπως excellentcastle, dream-seller, green-sum και accesorrieswhole. Αν θες να κλοκάρει θα πάρεις το μοντέλο που έχει μόνο DVI out και όχι το TRUE10 που έχει και HDMI. Να ξέρεις ότι το πόσο ψηλά θα κλοκάρει εξαρτάται από το κομμάτι που θα πέσεις. Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα πάει πάνω από 100 οπωσδήποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εάν πέσω σε κακό κομμάτι μέχρι Πόσο θα πάει; Και τι τιμή όπως και το να πω στον seller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα