XRHSTEF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 εβγαλα απο το λαπτοπ μου τον δισκο με win xp ..γιατι δεν μπορουσα να μπω στα win ..με εβαζαν κατευιθειαν σε ασφαλης λειτουργια...δεν μπορεσα να το φτιαξω κ ετσι αποφασισα να τον συνδεσω με τον σταθερο μου με win 7 για να παρω τα αρχεια μου κ να τον κανω format μετα..!! τον συνδεσα με τα 7αρια τον διαβαζουν κανονικα ολα βλεπω φακελους αλλα δεν μπορω να τους αντιγραψω..μου βγαζουν μηνυμα για δικαιωματα χρηστη..!! πηγα πανω στην μοναδα Ε: κανω δεξι κλικ ιδιοτητες ασφαλεια .. βαζω το username μου που εχω στα 7αρια επιλεγω και πληρη ελενχο ..εφαρμογη...αλλα κ μετα απο αυτα παλι δεν με αφηνει να αντιγραψω τους φακελους μου..! για πειτε καμια ιδεα εσεις οι πιο εμπειροι..!!!
madsc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κάνε login στα Win 7 σαν administrator. Σώσε αυτό σε ένα *.txt αρχείο με ότι τίτλο θες. Windows Registry Editor Version 5.00 ;Take ownership [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\takeownership] @="Take ownership" "HasLUAShield"="" "NoWorkingDirectory"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\takeownership\command] @="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" "IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" [HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\takeownership] @="Take ownership" "HasLUAShield"="" "NoWorkingDirectory"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\takeownership\command] @="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" "IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" [HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\takeownership] @="Take ownership" "HasLUAShield"="" "NoWorkingDirectory"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\takeownership\command] @="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" "IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\takeownership] @="Take ownership" "HasLUAShield"="" "NoWorkingDirectory"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\takeownership\command] @="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" "IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t" Δώστου κατάληξη *.reg και κάνε διπλό κλικ επάνω του. Στους φακέλους που δεν σε αφήνει να ανοίξεις κάνε δεξί κλικ επάνω τους και <Τake Οwnership>. Ξαναδοκίμασε να τους αντιγράψεις. Αν είναι πρόβλημα δικαιωμάτων αυτό θα στο λύσει. /sc 1
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το ίδιο που λέει ο madsc αλλά πιο εύκολα (http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/)
XRHSTEF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ ρε τσακαλια..!!! Λυθηκε το θεμα μου..!! οπως τα ειπατε.!! μονο κατι τελευταιο..για να ξαναπερασω παλι τα αρχειο μετα απο το φορματ θα χρειαστει να τρεξω παλι αυτο το αρχειο??
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Θα δείξει στην πορεία. Κράτα εσύ το reg αρχείο για καλό και για κακό.
madsc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το ίδιο που λέει ο madsc αλλά πιο εύκολα (http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/) Ε όχι και το ίδιο !!! Είναι λίγο "πειραγμένες" οι δικές μου οι εντολές. /sc
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εννοούσα το ίδιο αποτέλεσμα, ότι δηλαδή θα πρόσθετε μια νέα καταχώρηση στο δεξί κλικ για λήψη κατοχής του αρχείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα