Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβγαλα απο το λαπτοπ μου τον δισκο με win xp ..γιατι δεν μπορουσα να μπω στα win ..με εβαζαν κατευιθειαν σε  ασφαλης λειτουργια...δεν μπορεσα να το φτιαξω κ ετσι αποφασισα να τον συνδεσω με τον σταθερο μου με win 7 για να παρω τα αρχεια μου κ να τον κανω format μετα..!!

τον συνδεσα με τα 7αρια τον διαβαζουν κανονικα ολα βλεπω φακελους αλλα δεν μπορω να τους αντιγραψω..μου βγαζουν μηνυμα για δικαιωματα χρηστη..!!

πηγα πανω στην μοναδα Ε: κανω δεξι  κλικ ιδιοτητες ασφαλεια .. βαζω το username μου που εχω στα 7αρια επιλεγω και πληρη ελενχο ..εφαρμογη...αλλα κ μετα απο αυτα παλι δεν με αφηνει να αντιγραψω τους φακελους μου..!

για πειτε καμια ιδεα εσεις οι πιο εμπειροι..!!!

Δημοσ.

Κάνε login στα Win 7 σαν administrator.

Σώσε αυτό σε ένα *.txt αρχείο με ότι τίτλο θες.

Windows Registry Editor Version 5.00

;Take ownership
[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\takeownership]
@="Take ownership"
"HasLUAShield"=""
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\takeownership\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"

[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\takeownership]
@="Take ownership"
"HasLUAShield"=""
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\takeownership\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"

[HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\takeownership]
@="Take ownership"
"HasLUAShield"=""
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\takeownership\command]

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\takeownership]
@="Take ownership"
"HasLUAShield"=""
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\takeownership\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /setowner administrators /c /t"

Δώστου κατάληξη *.reg και κάνε διπλό κλικ επάνω του.

Στους φακέλους που δεν σε αφήνει να ανοίξεις κάνε δεξί κλικ επάνω τους και <Τake Οwnership>.

Ξαναδοκίμασε να τους αντιγράψεις.

Αν είναι πρόβλημα δικαιωμάτων αυτό θα στο λύσει.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ρε τσακαλια..!!! Λυθηκε το θεμα μου..!! οπως τα ειπατε.!!

μονο κατι τελευταιο..για να ξαναπερασω παλι τα αρχειο μετα απο το φορματ θα χρειαστει να τρεξω παλι αυτο το αρχειο??

:-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...