Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λειτουργικο σου ειναι 32 bit και έχεις 8 gb μνήμης (πήγαινε σε 64bit), κατά τα άλλα αν δεν πεις για ποιο σκοπό το θες και τι παιχνίδια θα παίζεις κανείς δεν μπορει να σου πει ολοκληρωμένα.

Δημοσ.

Λαθος μου το 32μπιτο OS. Για παιχνιδια μονο το θελω Παιζω κατα κυριο λογο rpg αλλα ειναι ψιλοheavy (the secret world,guild wars 2,diablo 3) αλλα παιζω και action (bioshock,metro).Γενικα θελω να παιζω σε ψηλες αναλυσεις και με ολες τις λεπτομερειες.

Δημοσ.

Εγω θα εβαζα καποιο αλλο τροφοδοτικο (ΤΤ, XFX) και σιγουρο καποιο αλλο ποιοτικο κουτι. Κριμα σε συνθεση 1300+ να υπαρχει κουτι των 30 ευρω. OC σε ενδιαφερει για το μελλον? Οπως επισης και τα windows τα θες οπωσδηποτε αυθεντικα?

Δημοσ.

Α) Συμφωνώ απόλυτα για το κουτί, δεν έχει preinstalled ούτε exhaust fan πίσω.

B) όσον αφορά το chipset z87 και ξεκλείδωτος επεξεργαστής σε ενδιαφέρει το overclocking? αν ναι χρειάζεται και ψύκτρα για επεξεργαστή νομίζω + ψύξη το κουτί, αλλιώς γλυτώνεις κάποια χρήματα από chipset mb και k στον επεξεργαστή και τα βάζεις αλλού.

Γ) το τροφοδοτικό είναι στο όριο για εμένα, γιατί μπορεί το +12v του να είναι 47α με 42 προτεινόμενο αλλά δεν είναι certified το οποίο σημαίνει ότι στο full load χάνει και τα 600w είναι το ελάχιστο. Οπότε αν πας σε bronze γνώμη μου πήγαινε σε μεγαλύτερο 700-750. 

Γενικά το σύστημα που έδειξες είναι πολύ δυνατό, αλλά χρειάζεται λίγες τροποποιήσεις. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια που λες αλλά κοίταξε να μας πεις λίγο για το budget σου εάν έχεις κάποιο περιθώριο και θα αν προλάβω θα επανέλθω με πρόταση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε με ενδιαφερει το oc. Διαβαζω τις γνωμες σας προσεκτικα και ευχαριστω. @Millenium, την ειχα πρωτη επιλογη αλλα επειδη θα κανω το bto σε συγκεκριμενο καταστημα και δεν εχει αποθεμα πλεον (επομενη παραλαβη next month) επελεξα αυτη.Θα κανω υπομονη εν τελει,δεν βιαζομαι ιδιαιτερα και να πω την αληθεια περιμενω να πεσουν οι τιμες καθως το budget με περιοριζει στα 1200-1300max.@spirosliv εχεις δικιο. Αφου λοιπον δεν θα βαλω τον Κ προτεινε μου αναλογη mobo και cpu. @Caiden οχι,δε με νοιαζει αν ειναι αυθεντικα τα windows.

Τελος,θεωρειτε οτι μπορω να επιλεξω καποια αλλη οθονη; Αν μπορω να βρω μια ποιοτικη οθονη IPS με λιγοτερα χρηματα θα ηταν ευχης εργον.

Επεξ/σία από chaplin1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?from=most-popular&keyphrase=LG+23EA63V ( + 31 )

συνολικά  εξοικονόμηση 185,00 €
Κοιταξε το αν συμφωνεις, να δούμε που θα τα βάλουμε.
Επεξ/σία από spirosliv
  • Like 1
Δημοσ.

Οθόνη:http://www.skroutz.g...rase=LG 23EA63V 155,00 €

PSU:

Σύνολο ειναι 1109,20 (skroutz, χωρίς windows & τροφοδοτικό). Το τροφοδοτικό το οποίο σηκώνει συζήτηση γιατί με το παραπάνω σύστημα έχεις την επιλογή μελλοντικά με +1 καρτα να πας σε υψηλότερη ανάλυση και δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τετοιο. Αν θες βάζεις δυνατο τροφοδοτικό τώρα και έχεις αυτή την επιλογή (θα θες & οθόνη) η ακόμα προσθέτεις μία κάρτα και παιζεις αρκετά χρόνια τερμα στο 1080p, Οπότε αν αποφασίσεις και για αυτό τελειώνουμε τη σύνθεση και πιστεύω έχεις ένα πολύ πιο δυνατό μηχάνημα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου. 

Ενδεικτικά για τη διαφορά της κάρτας και μόνο:

Το μοναδικό κακό ότι αν περιμένεις για custom απο asus gb για την gpu θα εισαι ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εκανες και ασχοληθηκες.Σε αυτη την συνθεση καταληγω.<br><br>

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α δεν το κατάλαβα, οκ μεγάλε οπότε κοιτάμε για τροφοδοτικό και κλείσαμε! Σκέψου και αν θες μελλοντικά δεύτερη κάρτα για crossfire και επίσης πριν κάνεις την παραγγελία συνυπολόγισε την επιλογή να περιμένεις για custom υλοποίηση της 290. 

Επεξ/σία από spirosliv
  • Like 1
Δημοσ.

Μεγαλε τελικά τι έκανες; Όλα οκ με το τέρας που δημιούργησες; Στείλε καμία φωτογραφία να δούμε και εδώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...