Προς το περιεχόμενο

Popup neas genias :::::evil:::::::

Chrisad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αυτό το topic μου θυμίζει τις παλιές(καλές) εποχές της @λενόρροιας....Τη χώναμε όπου έλαχε και γινώμασταν στρατηγοί!Έτσι και τώρα,όταν νυχτοπερπατάμε όλο και κάτι θα κολήσουμε.Εμένα μούβγαλε τη πίστη μία μ@λ@κισμένη οθόνη που πεταγόταν κάθε τόσο και ήθελε να με συνδέση με κάποια βάση δεδομένων που θα με εξυπηρετούσε(ντε και καλά) σε ότι έψαχνα.Το κουφό είναι ότι δεν έψαχνα τπτ.Έχωσα κάτι Trjn Remover,κάτι Cleaner,ότι βρήκα τέλος πάντων,κάποιο απ' αυτά μάλλον δούλεψε,γιατί δεν ξαναφάνηκε έκτοτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το topic μου θυμίζει τις παλιές(καλές) εποχές της @λενόρροιας....Τη χώναμε όπου έλαχε και γινώμασταν στρατηγοί!Έτσι και τώρα,όταν νυχτοπερπατάμε όλο και κάτι θα κολήσουμε.Εμένα μούβγαλε τη πίστη μία μ@λ@κισμένη οθόνη που πεταγόταν κάθε τόσο και ήθελε να με συνδέση με κάποια βάση δεδομένων που θα με εξυπηρετούσε(ντε και καλά) σε ότι έψαχνα.Το κουφό είναι ότι δεν έψαχνα τπτ.Έχωσα κάτι Trjn Remover,κάτι Cleaner,ότι βρήκα τέλος πάντων,κάποιο απ' αυτά μάλλον δούλεψε,γιατί δεν ξαναφάνηκε έκτοτε.
:D :D :D :D :D :D :D

APAIXTOSSS.........!!!!!!!!

Παιδιά χώρια από όλα τα spywares/trojan removers/antivirus, τα critical security updates του λειτουργικού σας τα κάνετε;

Τα win (όλες οι εκδόσεις) είναι τόσο τρύπιες που αν τις γυρίσεις ανάποδα θα στάζουν στο πάτωμα. :P :P

sc

Μια ερωτησούλα ρε παιδιά. Όλοι εσείς που κολήσατε απ'αυτό ποιόν internet browser χρησιμοποιείτε; Ετσι το σκέφτηκα τώρα μήπως και έχει σημασία κάτι τέτοιο. :?:

Μια ερωτησούλα ρε παιδιά. Όλοι εσείς που κολήσατε απ'αυτό ποιόν internet browser χρησιμοποιείτε; Ετσι το σκέφτηκα τώρα μήπως και έχει σημασία κάτι τέτοιο. :?:
:oops: internet XXX-plorer :oops:

les na paizei rolo???? mpaaa... :D :D :D

:oops: internet XXX-plorer :oops:

les na paizei rolo???? mpaaa... :D :D :D

Δυστυχώς αυτόν χρησιμοποιώ :?

Όπως δείχνει έτσι πρέπει να είναι.

Εγώ χρησιμοποιώ το MyIE2 και έχω γυρίσει όλα αυτά τα περίεργα μέρη και δεν έχω κολλήσει τίποτα.

Υπόθεση κάνω τώρα έτσι!!!!!!!!!!! :wink:

Μετά από αρκετό σβήσιμο λύθηκε το πρόβλημα :D :D :D

Φανταστείτε να είχα αγοράσει όλα αυτά τα προγράμματα που μας "προστατεύουν" από τα pop-ups...

Τώρα όμως έχω πρόβλημα με άλλο pop-up :evil: :evil: :evil: :evil:

Όταν μπαίνω στο internet ακούγονται κάτι γυναικίες φωνές, κάτι ράπερς κάθε τόσο. :X :X Όμως τα γνωστά προγράμματα δεν βρίσκουν τίποτε :X

Any help??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...