Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
..τον Billy Joe Armstrong. Πρέπει, πια, να κλείνει περίπου 1.5 μήνα μαζί μας στο Gaming Chamber.

Αν και είναι μεγάλη ευθύνη, κύλησε ο καιρός γρήγορα και μιας και ρολάρει καλά με τα παιδιά, όλα καλά, είπα να τον κρατήσουμε. 

Χθες όμως έκανε μα_ακία, προπάντων στον ίδιο (γι' αυτό και θεωρήσαμε πως εφόσον θα μάθει από το λάθος του, μια κουβέντα θα είναι αρκετή μιας και είναι η πρώτη φορά). Έφυγε από το σπιτάκι που του έχουμε φτιάξει, και έτρεξε σε κάτι μπουκάλια κρασιών/ουίσκι που έχω εκεί δίπλα.. και έφαγε την στάμπα του κρασιού.

Για όποιον δεν κατάλαβε.. εννοούμε το χαρτί. Και λείπει κομμάτι μεγάλο.

Μας έκανε τεράστια εντύπωση, γιατί έδωσε εικόνα παμφάγου - ενώ δεν πρέπει να είναι. Του βάζουμε ανά 2 ημέρες τίγκα χόρτο, με μαρούλια και τέτοια και τα άδειαζε. Μάλλον ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο.

Υπάρχει περίπτωση να τον ενοχλήσει αυτό στο στομάχι; Επίσης, υπάρχει κάποια γραμμή με κάποιον άνθρωπο για να επικοινωνήσουμε;

• Like 2
Δημοσ.

Τα γαστρόποδα έχουν στομάχι,από όσο θυμάμαι δηλαδή.

Τώρα τι τρώει το συγκεκριμένο και γιατί δεν ξέρω.

Τι σκατά έχεις σπουδάσει και ξέρεις tech specs πηρυνικών και ανατομία σαλιγκαριών is beyond me.

• Like 6
Δημοσ.

Τι σκατά έχεις σπουδάσει και ξέρεις tech specs πηρυνικών και ανατομία σαλιγκαριών is beyond me.

Google Academy of Science

• Like 17
Δημοσ.

Εγώ έχω μια θηλυκιά αλανιάρα σαλιγκάρα. Να τη φέρω να ζευγαρώσουνε?

Δημοσ.

Μια γυναίκα δημοσιεύει ότι έχει για κατοικίδιο σαλιγκάρι. Όλοι σκοτώνονται να εξυπηρετήσουν.

Πώς λέγεται αυτό;

θα οδηγήσει πάντως σε cock block... να είσαι σίγουρος 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω μια θηλυκιά αλανιάρα σαλιγκάρα. Να τη φέρω να ζευγαρώσουνε?

Τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα ...

post-269357-0-42964500-1385506905_thumb.jpg

post-269357-0-95108800-1385506911_thumb.jpg

"Συναναστροφές"  του Αρκά  :P

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα ...

Δεν έχεις γνωρίσει τον Βilly Joe Armstrong...

Επεξ/σία από noob
  • Like 1
Δημοσ.

Μα κανείς δεν το βρήκε παράξενο;

Το insomnia απογοητεύει σήμερα.

Για τον Μπίλαρο μιλάμε ε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...