Προς το περιεχόμενο

LG OPTIMUS 4X HD 196,90 EURO στο Skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για προτεινε μας ενα καλυτερο σ αυτα τα λεφτα ετσι για την περιεργια.

Καλη τιμη αλλα η προσφορα της voda για το g εχει κανει μεγαλη ζημια.Δεν σου παει καρδια πλεον να δωσεις το 200αρικο για τετοιες προτασεις 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ παιδιά πάντως θα το τσιμπήσω! Για τετραπύρινο καινούριο και 2 χρόνια εγγύηση είναι μια χαρα πιστεύω!

λάθος ήταν τελικά το ανέβασαν στα 300

Εγώ το παρήγγειλα και μου ήρθε email στα 202,90€ με τα μεταφορικά! Αν πάλι αύριο με πάρουν τηλ και μου πουν ότι ήταν λάθος κανένα πρόβλημα! 

Δημοσ.

Αν ξαναδειτε τετοια προσφορα σαν της βοντα γραψτε μου...η στειλτε p.m. το ιδιο κανει στανταρ ηταν λαθος η τιμη που το εδωσε απλα παρολαυτα επειδη πολοι κανανε την παραγγελια επρεπε να δωσει κομματια πιστευω...πλεον με τετοιο χουνερι που επαθε μετα χλωμο το βλεπω να ξανακανεο τετοια πατατια...οσο για το 4χ το εχει η γυναικα μου ειναι ενα τιμιο κινητο για τα λεφτα 200ε αλλα πλεον κ αυτο ξεπερασμενοαν κ το βρισκεις κ μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα η λιγο πιο κατω πλεον.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πάντως θα το τσιμπήσω! Για τετραπύρινο καινούριο και 2 χρόνια εγγύηση είναι μια χαρα πιστεύω!

Εγώ το παρήγγειλα και μου ήρθε email στα 202,90€ με τα μεταφορικά! Αν πάλι αύριο με πάρουν τηλ και μου πουν ότι ήταν λάθος κανένα πρόβλημα! 

Μη το κάνεις το λάθος. Μιλάμε για το χειρότερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Αν θες κινητάρα samsung ativ s στα 180 ευρώ.

Δημοσ.

Μη το κάνεις το λάθος. Μιλάμε για το χειρότερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Αν θες κινητάρα samsung ativ s στα 180 ευρώ.

Τι προβλήματα σου παρουσίασε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...