Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αφου οτι και να σου προτείνουμε μας λες για τη μεταπωλητικη αξία του iphone. ε παρε το iphone αφου αγοράζεις με βάση το ποσο θα πουλήσεις μετά και όχι με βάση την ευχαρίστηση που θα σου δωσει η συσκευή που θα αγοράσεις Το ολο ζητουμενο ειναι οτι ο Ts θελει να αλλαζει ακριβο κινητο καθε χρονο,γιαυτο και κοιταει την μεταπωλητικη του αξια. Με βαση αυτο ομως δεν μπορουμε να τον βοηθησουμε(αμφιβάλλω οτι πχ το Note 3 του χρονου θα το πουλας πολυ φθηνοτερα απο το Iphone 5).
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αφου οτι και να σου προτείνουμε μας λες για τη μεταπωλητικη αξία του iphone. ε παρε το iphone αφου αγοράζεις με βάση το ποσο θα πουλήσεις μετά και όχι με βάση την ευχαρίστηση που θα σου δωσει η συσκευή που θα αγοράσεις Την ιδια ευχαριστηση θα εχω και στις 2 περιπτωσεις απλα στην μια περιπτωση θα εχω και καινουργιο κινητο καθε χρονο με τα ιδια λεφτα! Την ιδια ευχαριστηση θα εχω και στις 2 περιπτωσεις απλα στην μια περιπτωση θα εχω και καινουργιο κινητο καθε χρονο με τα ιδια λεφτα! Αμα συμφερει για την τσεπη μου το κοιταω αλλιως παιρνω ενα κινητο το κραταω μεχρι να σαπισει και το δινω στο ξαδερφακι! Σας ευχαριστω ολους παιδια δεν χρειαζεται να σας παιδευω ολους εκτιμω τις αποψεις σας ακομα και αν καποιες ηταν ειρωνικες και πικροχολες!
haHa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κριμα, θα μας λειψει το τρολλαρισμα και τα "μαθηματικα" τυπου : "Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550!" , οταν ακομα και παιδακι 3ης δημοτικου ξερει να κανει αυτην την προσθεση [ 550+(550-350)=750€ ] και να υπολογισει οτι στα 2 χρονια θα εχεις χαλασει 750€, στα 3 χρονια 950€, στα 4 χρονια 1150€ κλπ. Για τους ασχετους ομως παντα 550€ θα εχεις χαλασει! Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550! Τον 3ο χρονο το ιδιο! Αρα παλι 550 εισαι! Τον 4ο χρονο το ιδο αρα παλι 550 εισαι! Σε 8 χρονια παλι 550 εισαι! ... 2.) 8 χρονια iphone με 550 ευρω και καινουργιο μοντελο καθε χρονο!! Με τα νεα αυτα "μαθηματικα", δινετε μια φορα 550€ και απο εκει κ περα για οσα χρονια θελετε δεν θα δωσετε παραπανω χρηματα για να εχετε το νεο μοντελο καθε χρονο! Και τα εγγονια σας θα εχουν το iphone .. 35s χωρις να ξοδεψουν χρηματα, θα αρκει οτι ειχατε δωσει αρχικα εσεις 550€! 3
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κριμα, θα μας λειψει το τρολλαρισμα και τα "μαθηματικα" τυπου : "Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550!" , οταν ακομα και παιδακι 3ης δημοτικου ξερει να κανει αυτην την προσθεση [ 550+(550-350)=750€ ] και να υπολογισει οτι στα 2 χρονια θα εχεις χαλασει 750€, στα 3 χρονια 950€, στα 4 χρονια 1150€ κλπ. Για τους ασχετους ομως παντα 550€ θα εχεις χαλασει! Με τα νεα αυτα "μαθηματικα", δινετε μια φορα 550€ και απο εκει κ περα για οσα χρονια θελετε δεν θα δωσετε παραπανω χρηματα για να εχετε το νεο μοντελο καθε χρονο! Και τα εγγονια σας θα εχουν το iphone .. 35s χωρις να ξοδεψουν χρηματα, θα αρκει οτι ειχατε δωσει αρχικα εσεις 550€! Ναι σου αρεσε? Ξερω πολλα τετοια που θα σ αρεσουν! Εχεις δικιο οτι δινεις καθε φορα 200 ευρω λαθος δικο μου μην αγχωνεσαι παραπονιαρη! Σου αρεσε και το βαζεις συνεχεια ε? Θα στο στειλω και στο email σου να τα εχεις! χαχαχαχα Παρολα αυτα παλι συμφερει!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Aaaaand case closed. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις