Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 3 VS iphone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον δεν πηγα δημοτικο ειμαι αγραμματος και αναλφαβητος δασκαλε!

2ον το επισης γραφεται ετσι!

3ον ειπαμε οτι μετα απο 3-4 χρονια δεν θα πιανει τιποτα το note οποτε ναι θα το δωσει στο ξαδερφακι του αρα αμεσως χανεται η αρχικη αξια (550 ευρω) ενω sto iphone θα εχεις πανω κατω επιστροφη τα 350 σε καθε χρονο που θα αλλαζεις!

Αρα μαλλον σωστα τα εκανα αλλα θα στα κανω και σε κομπιουτερακι απο αυτα τα εξελιγμενα δεν ξερω πως λεγονται δεν μας τα εμαθαν ακομη στο δημοτικο! :P

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

3.) Εγω βλεπω ποσο εχει στο σκρουτζ γιατι απο κει θα το επαιρνες!

Kακως.

Για ενα που τον νοιαζει τον πορτοφολι του, θα περιμενα να ειναι πιο εξυπνος και να καταλαβαινει οτι οταν εχει μεινει σε ενα μονο μαγαζι δεν ειναι αντιπροσωπευτικη η τιμη.

Οπως δεν ειναι και αντιπροσωπευτικη η τιμη του iphone 4 στα 360€ , οταν ιδια τιμη 360€ εχει το iphone 4s.

Δημοσ.

Kακως.

Για ενα που τον νοιαζει τον πορτοφολι του, θα περιμενα να ειναι πιο εξυπνος και να καταλαβαινει οτι οταν εχει μεινει σε ενα μονο μαγαζι δεν ειναι αντιπροσωπευτικη η τιμη.

Οπως δεν ειναι και αντιπροσωπευτικη η τιμη του iphone 4 στα 360€ , οταν ιδια τιμη 360€ εχει το iphone 4s.

Ναι αλλα το iphone 4 πανω κατω τοσο το δινουν καινουργιο! Βρηκες εσυ καπου πιο φθηνα? Πες το και σε μας να τα κοιταμε για να παιρνουμε και καλυτερες τιμες!

Δημοσ.

1ον δεν πηγα δημοτικο ειμαι αγραμματος και αναλφαβητος δασκαλε!

2ον το επισης γραφεται ετσι!

3ον ειπαμε οτι μετα απο 3-4 χρονια δεν θα πιανει τιποτα το note οποτε ναι θα το δωσει στο ξαδερφακι του αρα αμεσως χανεται η αρχικη αξια (550 ευρω) ενω sto iphone θα εχεις πανω κατω επιστροφη τα 350 σε καθε χρονο που θα αλλαζεις!

Αρα μαλλον σωστα τα εκανα αλλα θα στα κανω και σε κομπιουτερακι απο αυτα τα εξελιγμενα δεν ξερω πως λεγονται δεν μας τα εμαθαν ακομη στο δημοτικο! :P

Ξανακαντα τα μαθηματικα σου γιατι εχουν μεγαλο προβλημα.

Ειπες χαρακτηριστικα:

Τo νοτε 2 το πηρες 390 και θα σε βγαλει 2 χρονια οπως λες και μετα θα το δωσεις σε κανα ξαδερφακι σου και θα παρεις ενα καινουργιο με αλλα 390 ευρω! Συνολικα δλδ στα 4 χρονια θα εχεις χαλασει 780 ευρω! ενω με ενα iphone που θα το πουλας καθε χρονο αντε να φτασεις στα 600 στα 4 χρονια και θα εχεις και νεο μοντελο καθε χρονο!

Θελω να μου πεις πως με πιο τροπο θα εχεις δωσει ΣΥΝΟΛΟ 600€ για το iphone στα 4 χρονια με νεο μοντελο καθε χρονο.

Μην ξεχασεις να υπολογιζεις και την αρχικη αξια αγορας, οπως υπολογισες και για το note.

Δημοσ.

Κατσε να στα πω και αναλυτικα και πες μου αν κανω καπου λαθος!

Αγοραζεις note 3 550 ευρω! Στα 4 χρονια θα εχεις χαλασει για κινητα 550 ευρω συνολικα! Σωστα?

Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550! Τον 3ο χρονο το ιδιο! Αρα παλι 550 εισαι! Τον 4ο χρονο το ιδο αρα παλι 550 εισαι! Σε 8 χρονια παλι 550 εισαι!

Σε 8 χρονια του note 3 και μετα note 4 εισαι 110 ευρω!

Αρα εχεις 2 επιλογες :

1.) 8 χρονια με note 3 και note 4 με 1100 ευρω

ή

2.) 8 χρονια iphone με 550 ευρω και καινουργιο μοντελο καθε χρονο!!

Λεω τιποτα λαθος???

Δημοσ.

5.) Το iphone θα δινεις 200 το πολυ ευρω καθε χρονο και θα παιρνεις καινουργιο μοντελο ενω τα αλλα τα παντρευεσαι ανετα! Και οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολλα θα κερδιζεις!

Αυτο ειναι δικη σου εικασια, δεν τα παντρευεσαι τα αλλα κινητα.

Ειναι η δικαιλογια για να υποστηριξεις τη σαθρα επιχειρηματολογια σου, αντιστοιχης λογικης με αυτη που λεει οτι με 600€ συνολικα μπορεις να εχεις καινουριο iphone για 4 χρονια.(ξεχνωντας να προσθεσεις την αρχικη τιμη αγορας)

Επισης , για καποιο λογο ξεχνας να δεις οτι το iphone 5 εχασε 300€ σε ενα χρονο συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα.

Αγοραζεις note 3 550 ευρω! Στα 4 χρονια θα εχεις χαλασει για κινητα 550 ευρω συνολικα! Σωστα?

Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550! Τον 3ο χρονο το ιδιο! Αρα παλι 550 εισαι! Τον 4ο χρονο το ιδο αρα παλι 550 εισαι! Σε 8 χρονια παλι 550 εισαι!

Αρα εχεις 2 επιλογες :

ή

Λεω τιποτα λαθος???

Ουτε παιδακι δημοτικου αυτα.

Δημοσ.

Αυτο ειναι δικη σου εικασια, δεν τα παντρευεσαι τα αλλα κινητα.

Ειναι η δικαιλογια για να υποστηριξεις τη σαθρα επιχειρηματολογια σου, αντιστοιχης λογικης με αυτη που λεει οτι με 600€ συνολικα μπορεις να εχεις καινουριο iphone για 4 χρονια.(ξεχνωντας να προσθεσεις την αρχικη τιμη αγορας)

Επισης , για καποιο λογο ξεχνας να δεις οτι το iphone 5 εχασε 300€ σε ενα χρονο συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα.

Ουτε παιδακι δημοτικου αυτα.

200 εχασε σε 1 χρονο δασκαλε!! που ειδες τα 300?

Δημοσ.

Οντως εχεις δικιο αλλα και οι 2 συσκευες ειναι γαματες και τις γουσταρω τρελα και τις 2! Αρα? To νοτε 2 το πηρες 390 και θα σε βγαλει 2 χρονια οπως λες και μετα θα το δωσεις σε κανα ξαδερφακι σου και θα παρεις ενα καινουργιο με αλλα 390 ευρω! Συνολικα δλδ στα 4 χρονια θα εχεις χαλασει 780 ευρω! ενω με ενα iphone που θα το πουλας καθε χρονο αντε να φτασεις στα 600 στα 4 χρονια και θα εχεις και νεο μοντελο καθε χρονο!

Χαχχαχαχαχχα κλαιω για το σημειο με το ξαδερφακι χαχαχαχα(ασχολιαστο).Το iPhone εναντια στο Note μονο γαματο που δεν ειναι.Τωρα αν το γουσταρεις οκ μαγκια σου.Σιγα να μην παρω εγω ξανα μινιατουρα κινητο επειδη το ΜΟΝΟ που εχει ειναι μεταπωλητικη αξια και να αναφερω οτι υπηρξα κατοχος 4s.Δεν καθομαι να συζητησω αλλο γιατι οπως ειπα γνωμη μου ειναι οτι επρεπε ηδη να εχεις παραγγηλει το Note απλα

Δημοσ.

Χαχχαχαχαχχα κλαιω για το σημειο με το ξαδερφακι χαχαχαχα(ασχολιαστο).Το iPhone εναντια στο Note μονο γαματο που δεν ειναι.Τωρα αν το γουσταρεις οκ μαγκια σου.Σιγα να μην παρω εγω ξανα μινιατουρα κινητο επειδη το ΜΟΝΟ που εχει ειναι μεταπωλητικη αξια και να αναφερω οτι υπηρξα κατοχος 4s.Δεν καθομαι να συζητησω αλλο γιατι οπως ειπα γνωμη μου ειναι οτι επρεπε ηδη να εχεις παραγγηλει το Note απλα

Ναι ειναι ανωτερο το note 3 και αν το γουσταρεις τοσο καλυτερα να πας εκει! Εγω σου ειπα κοιταω και μεταπωληση!

Δημοσ.

200 εχασε σε 1 χρονο δασκαλε!! που ειδες τα 300?

Εσυ ειπες οτι πωλεται 450€ σαν μεταχειρισμενο τωρα. Εδω εισαι:

Οντως εχεις δικιο αλλα και οι 2 συσκευες ειναι γαματες και τις γουσταρω τρελα και τις 2! Αρα? To νοτε 2 το πηρες 390 και θα σε βγαλει 2 χρονια οπως λες και μετα θα το δωσεις σε κανα ξαδερφακι σου και θα παρεις ενα καινουργιο με αλλα 390 ευρω! Συνολικα δλδ στα 4 χρονια θα εχεις χαλασει 780 ευρω! ενω με ενα iphone που θα το πουλας καθε χρονο αντε να φτασεις στα 600 στα 4 χρονια και θα εχεις και νεο μοντελο καθε χρονο!

Δεν νομιζω! Δες τι τιμη εχει σημερα το 4s! Καινουργια μιλαω παντα! Αν εννοεις ποσο θα το πουλησω εγω λεω κατω απο 380 δεν παει! Τα 5αρια τα δινουν σημερα 450! Και αντε εγω σου λεω το δινω 350! 

Πριν ενα χρονο εκανε 740€.

Κανε μονος σου τις πραξεις, βγαινει 290€ ποσο θα εχανες αν το πηρες περυσι και το πουλαγες φετος.

Δημοσ.

Εσυ ειπες οτι πωλεται 450€ σαν μεταχειρισμενο τωρα. Εδω εισαι:

Πριν ενα χρονο εκανε 740€.

Κανε μονος σου τις πραξεις, βγαινει 290€ ποσο θα εχανες αν το πηρες περυσι και το πουλαγες φετος.

Ναι αλλα εγω θα μαι ενα χρονο πισω στα μοντελα παντα γιατι ξεκιναω με 5αρι και του χρονου θα παρω 5S αρα θα μαι παντα στα 550! Καταλαβες?

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω θα μαι ενα χρονο πισω στα μοντελα παντα γιατι ξεκιναω με 5αρι και του χρονου θα παρω 5S αρα θα μαι παντα στα 550! Καταλαβες?

Οκ, οποτε δεν θα εχεις το τελευταιο μοντελο. Θα αγοραζεις το προτελευταιο 550 και καθε χρονο θα προσθετεις 200€(550για το επομενο - 350 απο την μεταπωληση = 200€ ) για να πας στο νεο προτελευταιο μοντελο.

Στον 1ο χρονο θα εχεις αγορασει το iphone 5 για 550€.

Στον 2ο χρονο θα πουλησεις το iphone 5 για 350€ και θα αγορασεις το iphone 5s για 550€, αρα θα δωσεις αλλα 200€. Δηλαδη στον δευτερο χρονο θα εχεις δωσει τα αρχικα 550€+200€=750€.

Στον 3ο χρονο θα πουλησεις το iphone 5s για 350€ και θα αγορασεις το iphone 6 για 550€, αρα δωσεις αλλα 200€. Δηλαδη στον τριτο χρονο θα εχεις δωσει τα αρχικα 550+200+200=950€.

Στον 4ο χρονο θα πουλησεις το iphone 6 για 350€ και θα αγορασεις το iphone 6s για 550€, αρα δωσεις αλλα 200€. Δηλαδη στον τεταρτο χρονο θα εχεις δωσει τα αρχικα 550+200+200+200=1150€.

Αυτα ειναι μαθηματικα δημοτικου, ελπιζω να τα καταλαβες και να μην ξανακανεις το ιδιο λαθος, που λες οτι αφοτου δωσεις 550€ αρχικα δεν θα χρειαστεις να ξαναδωσεις χρηματα για να πας στο επομενο κινητο και να λες οτι 550€ θα εχεις δωσεις μετα απο 4 χρονια για το iphone.

Το ιδιο ομως να κανεις για συγκριση κ με τα αλλα κινητα:

να μην αγοραζεις το τελευταιο μοντελο και στον χρονο να το πουλας , να μην το χαριζεις στο ξαδερφακι σου.

Πραγματικα απιστευτο μαργαριταρι, ειναι για καρφιτσωμα!

• Like 3
Δημοσ.

Αρα εχεις 2 επιλογες :

ή

Λεω τιποτα λαθος???

''Αγοραζεις iphone 5 550 ευρω! Τον 1ο χρονο το πουλας 350 και με 550 παιρνεις το επομενο! Συνολικα δλδ στα 2 χρονια εχεις χαλασει 550 750ευρο.

Για να μην το κουραζουμε γιατι θα γινει και αυτο το topic οπως και το αλλο που ειχες ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/507398-iphone-5c-vs-iphone-5/?do=findComment&comment=52786146.

Θα σου δωσω μια συμβουλη ,φιλικα παντα μιας και δεν εχω κατι μαζι σου, επειδη οι ''αναγκες''που πραγματικα εχεις ειναι να αλλαζεις κινητο καθε χρονο για να εισαι στην μοδα,ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι, αγορασε ενα κινητο(Android,Windows Phone) μεχρι 250-320ευρο κρατα το 3-4χρονια και τελειωσε η υποθεση. Ασε τις μεταπωλησεις,ασε τα τελευταια μοντελα παρε ενα κινητο να κανεις την δουλεια σου και να το ευχαριστηθεις και τελειωσε η υποθεση. 1000φορες να πας ενα ταξιδι στο εξωτερικο ή να αγορασεις/αναβαθμισεις τον υπολογιστη παρα να πετας λεφτα καθε χρονο στα κινητα.

Μην το κουραζουμε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα αρχαίο κινέζικο ρητό που λέει "dont feed the troll". Εμείς κάναμε το καθήκον μας, ενημέρωσαμε για τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε κινητού ξεσκονισαμε τα μαθηματικά μας, ας αποφάσεις μόνος του ο άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

αφου οτι και να σου προτείνουμε μας λες για τη μεταπωλητικη αξία του iphone. ε παρε το iphone αφου αγοράζεις με βάση το ποσο θα πουλήσεις μετά και όχι με βάση την ευχαρίστηση που θα σου δωσει η συσκευή που θα αγοράσεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...