Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τα ανεφερα και για τους υπολοιπους που συμμετεχουν σε αυτο το θεμα να εχουν μια καλυτερη εικονα .
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλα εκανες το θεμα μεταπωληση εχει σημασια για μενα!
Calexako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πάρε iphone. Γενικά για αυτούς που δεν ξέρουν τι θέλουν το iphone είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα κάνει όλα επαρκώς καλά, έχει πιο πολύ μόστρα, μπορείς να πείσεις τον κόσμο ότι έχεις το καλύτερο κινητό ακόμα και αν δεν το έχεις και έχει και υψηλή μεταπωλητικη αξία.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλα εκανες το θεμα μεταπωληση εχει σημασια για μενα! Παρε iphone δαγκωτα. Ειναι μαλλον το μοναδικο που εχει καλη μεταπωλητικη αξια. Τ 2
haHa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν κοιτας το lg g2 ή το nexus 5? Ταχυτατα και τα 2 , υπεροχες οθονες, χωρις τις μεγαλες διαστασεις του note3 και με αισθητα χαμηλοτερη τιμη απο iphone 5 και note3.
gsisr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μαλλον σε τρώει η τσέπη σου και απλά θέλεις κατι να πάρεις..iphone αφου θες μεταπωλητική αξία, γιατί δεν σε κόβω να το κρατάς και πολύ, lg g2 για μεγάλη οθόνη με νορμάλ μέγεθος για όλα τ άλλα.. 1
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μαλλον σε τρώει η τσέπη σου και απλά θέλεις κατι να πάρεις..iphone αφου θες μεταπωλητική αξία, γιατί δεν σε κόβω να το κρατάς και πολύ, lg g2 για μεγάλη οθόνη με νορμάλ μέγεθος για όλα τ άλλα.. Με καλυψες 1
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Θα το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο για να ειναι συμφερον για την τσεπη μου! Ουτε με τρωει η τσεπη μου, ουτε θελω να το παιξω μοστρα ουτε θελω να πεισω τον κοσμο για κατι και παρακαλω οσους θελουν να το παιξουν αυτοι μαγκες και να <<εντυπωσιασουν>> με τις γνωσεις τους να μην ποσταρουν καν! Ευχαριστω! Αυτο που με προβληματιζει με τα samsung και τα LG ειναι οτι η τιμη τους πεφτει πολυ γρηγορα και επισης αν παρατηρησετε το android περιβαλλον στο note 3 εχει διαφορες απο οτι στα υπολοιπα κινητα!
Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Θα το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο για να ειναι συμφερον για την τσεπη μου! Ουτε με τρωει η τσεπη μου, ουτε θελω να το παιξω μοστρα ουτε θελω να πεισω τον κοσμο για κατι και παρακαλω οσους θελουν να το παιξουν αυτοι μαγκες και να <<εντυπωσιασουν>> με τις γνωσεις τους να μην ποσταρουν καν! Ευχαριστω! Αυτο που με προβληματιζει με τα samsung και τα LG ειναι οτι η τιμη τους πεφτει πολυ γρηγορα και επισης αν παρατηρησετε το android περιβαλλον στο note 3 εχει διαφορες απο οτι στα υπολοιπα κινητα! Ειπαν και παραπανω οτι αν κοιτας την μεταπωληση πας σε Iphone.
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ειπαν και παραπανω οτι αν κοιτας την μεταπωληση πας σε Iphone. Μαλλον εκει θα καταληξω γιατι με τα αλλα θα ειναι απλα χασιμο χρηματων αφου σε 3-4 χρονια δεν θα πιανουν μια!
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον εκει θα καταληξω γιατι με τα αλλα θα ειναι απλα χασιμο χρηματων αφου σε 3-4 χρονια δεν θα πιανουν μια! Ναι αλλα αλλο Full HD 5.7" και αλλο 4αρα σε ασχολιαστη αναλυση.Αλλο 3GB RAM,SD,Snap 800,3200mAh μπαταρια κτλ κτλ.Απλα εφοσον δεν σε καινε αυτα και σε καει η μεταπωληση γι'αυτο θα πας σε iPhone.Σε αλλη περιπτωση δεν θα υπηρχε λογος συζητησης οπως ηδη ειπα για τους πιο πανω και αλλους πολλους λογους 2
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλα αλλο Full HD 5.7" και αλλο 4αρα σε ασχολιαστη αναλυση.Αλλο 3GB RAM,SD,Snap 800,3200mAh μπαταρια κτλ κτλ.Απλα εφοσον δεν σε καινε αυτα και σε καει η μεταπωληση γι'αυτο θα πας σε iPhone.Σε αλλη περιπτωση δεν θα υπηρχε λογος συζητησης οπως ηδη ειπα για τους πιο πανω και αλλους πολλους λογους Ναι εχεις δικιο πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω σε 3 χρονια αν θα ειναι το ιδιο καλα γιατι δεν παιζει να το αλλαξεις!
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ναι εχεις δικιο πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω σε 3 χρονια αν θα ειναι το ιδιο καλα γιατι δεν παιζει να το αλλαξεις! Κοιταξε εγω πηρα Note 2 πριν μισο χρονο και υπολογιζω να μου ειναι αρκετο για 1,5 χρονο ακομη σιγουρα(και δεν ειμαι απλος χρηστης).Σκεψουν λοιπον οτι με τα σπεκ του Note 3 θα εισαι σιγουρα καλυμμενος
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κοιταξε εγω πηρα Note 2 πριν μισο χρονο και υπολογιζω να μου ειναι αρκετο για 1,5 χρονο ακομη σιγουρα(και δεν ειμαι απλος χρηστης).Σκεψουν λοιπον οτι με τα σπεκ του Note 3 θα εισαι σιγουρα καλυμμενος Ποσο το πηρες το note 2 ?
Calexako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Συγγνώμη παιδιά αλλά αν το μοναδικό κριτήριο είναι το κόστος μεταπώλησης τότε κακώς έρχεσαι και ρωτάς σε τεχνολογικό forum.Είναι 2 παντελώς άσχετα σε specs κινητά που εξυπηρετούν πολύ διαφορετικές ανάγκες. Το iPhone είναι για αυτούς που θέλουν ένα compact κινητό, που να είναι πολύ όμορφο άνετο και εύκολο στη χρήση το οποίο θα το χρησιμοποιούν για να κάνουν απλά πράγματα. Browsing, κάποιο απλό game, κάποια απλή εφαρμογή. Όχι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το κινητό αλλά με 4 ίντσες οθόνη δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα,όπως multitasking, media consumption, notes, κτλ. Επίσης το 5 δεν έχει και τόσο καλή φωτογραφική μηχανή ειδικά σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμου. Παράλληλα μπορεί κάποιος να πουλάει και την μόστρα του ότι έχει ένα πολύ trendy και ακριβό κινητό το οποίο κρατάει αξία. Δεν είναι κακό,είναι κομμάτι του πακέτου που πουλάει η apple. Το Note 3 από την άλλη είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος κινητό. Δεν είναι εύκολο στη χρήση και δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο. Είναι αυτό που λέμε επαγγελματικό-business κινητό .Έχει πάρα πολλά features,που κάποια είναι χρήσιμα κάποια όχι. Έχει το Spen που σου επιτρέπει να κρατάς σημειώσεις και να κάνεις σχέδια on the fly. Έχει τεράστια οθόνη 5.7 ίντσες που σου επιτρέπει να κάνεις καλό browsing να κάνεις πραγματικό multitasking (δλδ 2 και παραπάνω εφαρμογές στην ίδια οθόνη) να βλέπεις video και ταινίες σαν άρχοντας (αν και το ηχείο του χωλαίνει ). Η φωτογραφική του είναι από τις καλύτερες σε android phone. Αυτά. Όπως καταλαβαίνεις ούτε είμαστε εδώ για να σε κοροϊδέψουμε ούτε να σου πουλήσουμε εξυπνάδα αλλά δεν βοηθάς με το να μας λες ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι η τσέπη σου. Είναι σαν να μπείς σε ένα φόρουμ για κιθάρες και να ρωτήσεις ποια κιθάρα να πάρω fender ή Gibson, να σου λένε τα υπέρ και τα κατά και εσύ να λες θα πάρω αυτή που έχει υψηλότερη μεταπωλητική αξία. Ε οκ,μπορεί να τα πάρει κάποιος και να σου την πεί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις