TheLordOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια, Για να ακουσω γνωμες για το ποιο συμφερει να παρεις καλυτερα!
Fulgore1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/507398-iphone-5c-vs-iphone-5/?do=findComment&comment=52786146 Δεν ειπες οτι θα επαιρνες το Iphone ??
TheLordOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλα το σκεφτομαι ακομα! Ειδικα σημερα που πηγα και ειδα το note 3! το εχεις δει?
Fulgore1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλα το σκεφτομαι ακομα! Ειδικα σημερα που πηγα και ειδα το note 3! το εχεις δει? Δεν μου αρεσουν προσωπικα τοσο μεγαλες οθονες, και αυτο το καταλαβα οταν ειδα το Note 2
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 τι συγκρινουμε εδω psp με playstation? Οχι μαλλον PS2 με PS4.Φιλε μου δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης εδω για να μην τα πολυλογουμε ουτε να ανοιξουμε αλλη μια ατελειωτη συζητηση παρε το Note και κανε τη ζωη σου καλυτερη 1
Calexako Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ανάλογα τι θέλει ο άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν πάντως να υπάρχει topic για τέτοια σύγκριση. Πιο παντελώς διαφορετικά τηλέφωνα δεν γίνεται να βρεις. 1
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ανάλογα τι θέλει ο άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν πάντως να υπάρχει topic για τέτοια σύγκριση. Πιο παντελώς διαφορετικά τηλέφωνα δεν γίνεται να βρεις. Συμφωνω απολυτα.Απλα δεν γινεται να τα συκρινεις.Εντελως διαφορετικες συσκευες ομως 1
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ιδια λεφτα εχουν γιατι να μην τα συγκρινουμε? Και τα 2 ιδια χρηση θα εχουν!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σε ενδιαφερει η μεγαλη οθονη? Σε ενδιαφερει η χρηση του S Pen? Αν απαντησεις ναι σε μια απο τις παραπανω ερωτησεις παρε το Note 3. 1
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σε ενδιαφερει η μεγαλη οθονη? Σε ενδιαφερει η χρηση του S Pen? Αν απαντησεις ναι σε μια απο τις παραπανω ερωτησεις παρε το Note 3. Με ενδιαφερει σε αυτα τα λεφτα να παρω το καλυτερο! Δεν με ενοχλει ουτε η μεγαλη οθονη ουτε το pen! Αυτο δεν σημαινει οτι μου ειναι και απαραιτητα ομως!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δεν το πας σωστα. Το καλυτερο ειναι υποκειμενικο και εχει να κανει με το τι θελεις να κανεις με τη συσκευη σου. Το καλυτερο με βαση την ποιοτητα κατασκευης πχ μπορει να ειναι αυτο http://www.vertu.com/en/collections/signature.aspx Αλλα σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο για internet browsing. Η δε οθονη ειναι ενα απο τα βασικα specs μια συσκευης. Ξεκαθαρισε αν σου ειναι απαραιτητη μια μεγαλη οθονη στην καθημερινοτητα σου. Κανεις πολυ browsing λ.χ? Αν ναι η λογικη λεει πως η μεγαλυτερη οθονη θα σε βολευει περισσοτερο απο μια μικροτερη. Επισης, ποια συσκευη εχεις τωρα? 1
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ναι κανω πολυ browsing η αληθεια ειναι αλλα νομιζω οτι και με την οθονη του iphone δεν θα χω προβλημα! Το μονο ελαττωμα που βλεπω στο note 3 ειναι οτι ισως ειναι αβολο στην τσεπη και η μεταπωληση αργοτερα! Τωρα εχω ενα xperia U και ενα iphone 4.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Με ενδιαφερει σε αυτα τα λεφτα να παρω το καλυτερο! Δεν με ενοχλει ουτε η μεγαλη οθονη ουτε το pen! Αυτο δεν σημαινει οτι μου ειναι και απαραιτητα ομως! Ναι κανω πολυ browsing η αληθεια ειναι αλλα νομιζω οτι και με την οθονη του iphone δεν θα χω προβλημα! Το μονο ελαττωμα που βλεπω στο note 3 ειναι οτι ισως ειναι αβολο στην τσεπη και η μεταπωληση αργοτερα! Τωρα εχω ενα xperia U και ενα iphone 4. Αρα οποιο και απο τα 2 παραπανω κινητα και να αγορασεις του χρονου θα το αλλαξεις??? Το λεω επειδη αναφερεις την μεταπωληση ,κατι που τονιζες και στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/507398-iphone-5c-vs-iphone-5/?do=findComment&comment=52786146.
TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αρα οποιο και απο τα 2 παραπανω κινητα και να αγορασεις του χρονου θα το αλλαξεις??? Το λεω επειδη αναφερεις την μεταπωληση ,κατι που τονιζες και στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/507398-iphone-5c-vs-iphone-5/?do=findComment&comment=52786146. Αμα αξιζει και εχει νοημα ναι! Εννοω να συμφερει χρηματικα! Αυτα που ειπα και στο αλλο ρε θυμασαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις