diver86 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παιδια ειχα ενα netbook και εκανε τελευταια τα δικα του.του κανα format αλλα τιποτα.σημερα ειχα μια δουλεια να κανω και τσουπ κολλημα.εφυγε απο το πρωτο οροφο φωτοβολιδα.μου εμεινε ο σκληρος.ποια θηκη ταιριαζει σε αυτον τωρα να γινει εξωτερικο? http://www.ebay.com/ctg/Toshiba-SATA-320-GB-Internal-5400-RPM-2-5-MK3275GSX-Hard-Drive-/114525381?afsrc=1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 συγχαρητηρια κατα πασα πιθανοτητα εμεινες με το κομματι το οποιο ενδεχεται να ειχε και το προβλημα εξαρχης. για το θεμα σου τωρα,γνωμη μου ειναι να παρεις ενα docking station ωστε να βαζεις ολους τους δισκους πανω.Αν δεν θες αγοραζεις μια θηκη που να δεχεται δισκους 2.5 ιντσων.ΠΧ http://www.skroutz.gr/s/2087056/Raidsonic-Icy-Box-IB-273StU3.html
diver86 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Docking εχω φιλε μου.το διαβαζει κανονικα που το συνδεσα.
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλα έλεος γιατι ο έστειλες το netbook ...... μπορει να ηταν κατι απλο και να φτιαχνόταν
Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Like στην πτηση! Χαχαχαχ. Ποσες ιντσες ειναι; 2.5? Και στο eshop θα βρεις αυτο που ζητας.
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 εφυγε απο το πρωτο οροφο φωτοβολιδα ...γιά δώσε οδό και αριθμό κατοικίας (...ελπίζω να έχει καμμιά μάντρα/οικόπεδο απέναντι...) (...την πιο φθηνή θήκη απλώς να πάρεις, ΑΝ δεν έχεις USB 3.0 δυνατοτήτων υπολογιστή. Καλή ώρα, αυτήν αν είσαι Αττική. Εναλλακτικά, κι αν έχεις e-SATA θύρα στον υπολογιστή, ιδανική αυτή ως πάμφθηνη, και ο δίσκος θα έχει ταχύτητα εσωτερικού SATA, ή αν θες, περίπου USB 3.0. Στην τελική, και e-SATA να μην έχεις, και είσαι με USB 2.0 υπολογιστή, ίσως το Cosmodata σε βολεύει περισσότερο σαν τοποθεσία μαγαζιού.) Σε περίπτωση που υπάρχει υπολογιστής USB 3.0 δυνατοτήτων, διάλεξε κάποιο από τα 3 πρώτα μαγαζιά για να πάρεις την πιο φθηνή "3άρα". Την πιο φθηνή, γιατί σε τέτοιες τιμές ΟΛΕΣ 1 χρόνο εγγύηση έχουνε. Και δεν χρειάζεται να ψάχνεις θήκη εγγύησης 2 χρόνων -παραπάνω δεν έχουν άλλωστε- διότι η τιμή θα είναι υπερδιπλάσια, οπότε αξίζει το "ρίσκο" η αγορά μιας με εγγύηση ενός χρόνου. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει αρκετά χρόνια να σου χαλάσει. Κατά τ' άλλα, όλες...τα ίδια παρέχουνε. Την δουλειά σου δηλαδή το ίδιο καλά θα την κάνει μία στα 6-7€, με μία των 15 και 20...Η μόνη ουσιαστική διαφορά που λέγαμε, είναι αν είναι USB 2.0 ή 3, για να πληρώσεις παραπάνω.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα