Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου δεν έχει σχέση με το πρόβλημα του skai. Απ' ότι φαίνεται πρέπει να έχει πρόβλημα το mft στο στικάκι σου.

Κάνε δεξί κλικ στο στικάκι->ιδιότητες και στα εργαλεία κάνε έλεγχο δίσκου και επιδιόρθωση.

Αυτό όμως μπορεί να σου χαλάσει τους φάκελους (στην καλύτερη περίπτωση) αν δεν μπορέσει να βρει το σωτό folder tree.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε ένα cd backup (στη γραμμή εντολών) και τρέξε κι εκεί την attrib να δεις μήπως σου βγάλει τίποτα.

Από τις επιλογές φακέλων είναι ενεργές οι επιλογές να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και η εμφάνιση αρχείων συστήματος;

Προσπάθησε να κάνεις ανάκτηση αρχείων π.χ. με το δωρεάν recuva .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα  ,   ενώ κάνω format συνεχιζόσουν να υπάρχουν 2 μικρά particion   στον δίσκο,

ξέρετε κάποιον  τρόπο να τα σβήσω. γιατί όταν πάω να τα σβήσω μου λέει ότι είναι προστατευμένα και δεν τα σβήνουν γνωστά προγράμματα.         

κατέφυγα στο φορματ γιατί είχα πολλά προβλήματα , μου έλεγε ότι δεν έχω δικαιώματα διαχειριστή ,

στο pc υπάρχει μόνο ένας λογαριασμός χρήστη  .

μητρική :asus_rog_rampage_v_edition_10 επεξεργαστής : intel 5960 i 7 μνήμη ram : ddr 4 2133 64 GB κάρτα γραφικών :  asus  r9 fury x τροφοδοτικό : 1200w corsair ax1200i disk: v.2 e sata samsung v nand 950 pro 512  GB

AutoMountDriver.exe.jpg

particion.jpg

01server.jpg

Επεξ/σία από georgekit
Δημοσ.

Φίλε, καταρχάς καλώς ήρθες στο insomnia και να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο post σου, δε χρειάζεται να κάνεις παράθεση κάθε φορά για να συμπληρώσεις ή να διορθώσεις κάτι. Επίσης καλύτερα είναι να ανοίγεις νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα παρά να μπαίνεις σφήνα σε θέματα άλλων, πράγμα που δεν είναι σωστό και θα γίνει στο τέλος μπέρδεμα με τις απαντήσεις.

Για το θέμα σου, αυτός ο //./ πόρος είναι κοινόχρηστος δίσκος. Θα πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έβαλες γιατί οι εικόνες είναι πολύ περίεργες. Αν θέλεις πάντως να διαγράψεις όλα τα partitions, μπορείς να το κάνεις απευθείας από την εγκατάσταση των windows, στην αρχή που σου λέει που να κάνει την εγκατάσταση μπορείς να πατήσεις στις περισσότερες ρυθμίσεις δίσκων και να διαγράψεις τα πάντα από εκεί ή μπορείς να ετοιμάσεις ένα dvd ή usb με linux και από εκεί να κάνεις ότι θέλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, η  απάντηση σας είναι πολύ πολύ σημαντική για έμενα      

συγνώμη δεν ήθελα να μπω σφήνα, άλλα  δεν ξερό που πρέπει  να ρωτήσω πρώτη φορά χρησιμοποιώ  φόρουμ .

πέστε μου σας  παρακαλώ που πρεπε να πάω γι να ρωτήσω γιατί αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα ..

α) μόνο win 7 kai 10 gr 64bit έχω εγκαταστήσει 

β) δεν ξερό πως γίνεται η εγκατάσταση δικτύου, δεν έχω εγκαταστήσει πότε δίκτυο.

κάνω φορματ με πολλά  προγράμματα ακόμα και με   live cd linux για να μπορώ να βλέπω τα  particion έχω κανί φορματ και είναι άδειος βλέπω αυτά τα δυο particion μα αρχεία. παρόλο που τώρα είναι  φορμαρισμένος, και δεν έχει τίποτα και καλά μέσα... 
  είμαι   40 χρονών και ασχολούμαι    με μηχανήματα cnc, και ρομποτική κινήσει 

συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη ...

Επεξ/σία από georgekit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν,πήγαινε στο παρακάτω τμήμα και πάτα "Ξεκινήστε ένα νέο θέμα" (στα δεξιά, το μπλε κουμπί).

https://www.insomnia.gr/forums/forum/26-windows/

Κάνε επεξεργασία στο αρχικό σου μήνυμα από εδώ, αντιγραφή όλο το μήνυμα και επικόλληση στο νέο θέμα που θα δημιουργήσεις. Δώσε και έναν κατάλληλο τίτλο και περίμενε εκεί τις απαντήσεις.

Μετά μπορείς να έρθεις εδώ και να διαγράψεις την ερώτηση (το κείμενο μόνο, δεν μπορείς όλη την ερώτηση) και να γράψεις κάτι π.χ. μεταφέρθηκε γιατί δε θα σε αφήσεις να σώσεις άδειο μήνυμα.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...