Προς το περιεχόμενο

Samsung N9000 note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το ανωτέρω κινητό. Το εν λόγο είναι με exynos 1.9, FM radio και χωρίς LTE  το οποίο προορίζεται, σύμφωνα με την samsung, για τις χώρες που δεν έχουν αναπτύξει LTE τεχνολογία.

Από που μπορούμε να το προμηθευτούμε - παραγγείλουμε με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με το simlock.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν έχω ανάγκη το LTE Και θέλω το ραδιόφωνο. Δεν πρέπει να ξεφύγει το θέμα. Είναι συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν ρωτάω εάν αξίζει ή όχι το τηλέφωνο. Χρειάζομαι αυτό το τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλός.

Δημοσ.

Δεν έχω ανάγκη το LTE Και θέλω το ραδιόφωνο. Δεν πρέπει να ξεφύγει το θέμα. Είναι συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν ρωτάω εάν αξίζει ή όχι το τηλέφωνο. Χρειάζομαι αυτό το τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλός.

Ενταξει απλα οι περισσοτεροι που ζητανε κατι τετοιο εδω μεσα ειναι ασχετοι γι'αυτο ρωτησα μηπως χρειαστεις βοηθεια.Οπως κ να εχει μπορεις να το παραγγηλεις απο amazon και εφοσον λεει unlocked δεν υπαρχει θεμα με σιμ

Δημοσ.

Με κάλυψες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί δεν το φέρνουν Ελλάδα. Να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Δημοσ.

Χμμ! Ή δεν υπάρχει ή είμαι ανίκανος να βρω unlocked n9000 στο amazon.co.uk. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει του είμαι υπόχρεος.

Δημοσ.

Χμμ! Ή δεν υπάρχει ή είμαι ανίκανος να βρω unlocked n9000 στο amazon.co.uk. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει του είμαι υπόχρεος.

Στο UK δεν υπαρχει νομιζω μονο στο com

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_2_15?url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy%20note%203%20n9000&sprefix=galaxy+note+3+n%2Caps%2C738

Δημοσ.

Πάντως ο Exynos της Samsung που έχει χρησιμοποιηθεί στο Note 3 και στο Note 10.1 είναι κατά πολύ υποδεέστερος του Snap 800 και έχει αρκετά προβλήματα με lag.

Προειδοποιητικά στο λέω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...