bravenew Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το ανωτέρω κινητό. Το εν λόγο είναι με exynos 1.9, FM radio και χωρίς LTE το οποίο προορίζεται, σύμφωνα με την samsung, για τις χώρες που δεν έχουν αναπτύξει LTE τεχνολογία. Από που μπορούμε να το προμηθευτούμε - παραγγείλουμε με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με το simlock. Ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν θες να μας πεις και για ποιο λογο θελεις την εκδοση με τον Exynos?
bravenew Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ανάγκη το LTE Και θέλω το ραδιόφωνο. Δεν πρέπει να ξεφύγει το θέμα. Είναι συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν ρωτάω εάν αξίζει ή όχι το τηλέφωνο. Χρειάζομαι αυτό το τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλός.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ανάγκη το LTE Και θέλω το ραδιόφωνο. Δεν πρέπει να ξεφύγει το θέμα. Είναι συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν ρωτάω εάν αξίζει ή όχι το τηλέφωνο. Χρειάζομαι αυτό το τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλός. Ενταξει απλα οι περισσοτεροι που ζητανε κατι τετοιο εδω μεσα ειναι ασχετοι γι'αυτο ρωτησα μηπως χρειαστεις βοηθεια.Οπως κ να εχει μπορεις να το παραγγηλεις απο amazon και εφοσον λεει unlocked δεν υπαρχει θεμα με σιμ
bravenew Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Με κάλυψες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί δεν το φέρνουν Ελλάδα. Να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.
bravenew Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Χμμ! Ή δεν υπάρχει ή είμαι ανίκανος να βρω unlocked n9000 στο amazon.co.uk. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει του είμαι υπόχρεος.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Χμμ! Ή δεν υπάρχει ή είμαι ανίκανος να βρω unlocked n9000 στο amazon.co.uk. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει του είμαι υπόχρεος. Στο UK δεν υπαρχει νομιζω μονο στο com http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_2_15?url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy%20note%203%20n9000&sprefix=galaxy+note+3+n%2Caps%2C738
Calexako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πάντως ο Exynos της Samsung που έχει χρησιμοποιηθεί στο Note 3 και στο Note 10.1 είναι κατά πολύ υποδεέστερος του Snap 800 και έχει αρκετά προβλήματα με lag. Προειδοποιητικά στο λέω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα