hyperionsky Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω ένα Acer (BenQ) CD-R/W 16x10x40 που φαίνεται στον device manager ως ATAPI 16x10x40 (όχι ως ACER 16x10x40). Θέλω να αναβαθμίσω το firmware του (τωρινή version: G.IF).Πρέπει να χρησιμοποιήσω το firmware που δίνει το site της BenQ (h77p://www.benq-eu.com/ServiceAndSupport/Drivers/drivers.cfm?product=289#dl) για το drive με κωδικό 1610A ή αυτό το τελευταίο είναι τελείως διφορετικό drive? Σημείωση: Το μοντέλο 1610A στο site έχει έκδοση firmware με κωδικό G.QF - παρόμοιο κωδικό με το drive μου. Καμιά διευκρίνηση από κάποιον;
hyperionsky Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Πρωτοτυπώ(;; και απαντώ στην ερώτησή μου!!! Το μοντέλο μου (16χ10χ40) και το 1610Α που έχει το site παίρνουν το ίδιο firmware. Πάντως οι εταιρίες θα έπρεπε πάντα να παραθέτουν τις αλλαγές από έκδοση σε έκδοση (πολιτική "εδώ το καινούριο καλό update αλλά δεν σου λέω τι αναβαθμίζει"...) Για όποιον τύχει να έχει την ίδια απορία η αναβάθμιση είναι ασφαλής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.