Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει πρόγραμμα για windows που όταν κάνω αποσύνδεση ή τερματισμό του Η/Υ να κάνει απεγκατάσταση ότι έχει εγκατασταθεί από τότε που τον άνοιξα αλλά και να επαναφέρει ότι αλλαγές έχουν γίνει στα windows.

Φυσικά όποτε θέλω εγώ να το κλείνω για να κάνω μια εγκατάσταση .......

Το θέλω για να έχω καθαρά τα Windows 8 στο PC μου.

Δημοσ.

Καταρχην, για να εγκαταστησεις ενα τετοιο προγραμμα, πρεπει να εχεις 2 partition, 1 να ειναι παγωμενο και ενα ξεπαγωτο για να παιρνανε οι αλλαγες, υπαρχει καποια διαδικασια, πριν την εγκατασταση.

Υπαρχει Link.png Site: αυτο, που ειναι δωρεαν και Link.png Site: εδω, θα δεις την διαδικασια.

Βεβαια υπαρχουν και αλλα, αλλα εδω σου δειχνει ακριβως τον τροπο.

Δημοσ.

Το πιο γνωστό προγραμμα λέγεται deep freeze

και κανει αυτή ακριβώς τη δουλεια

Επισης αντιστοιχα freeware με κάποιες μικροδιαφορες ειναι τα

Toolwiz Time Freeze

και

Lethe

Δημοσ.

xmmmm ενδιαφέρον αυτά που μου γράψατε ......

Τώρα όμως μου γεννήθηκαν δύο απορίες...

1. Αν χρησιμοποιώ το thunderbird ή το outlook και κατεβάζω τα email μου στο PC θα μου τα διαγράφει μετά; 

2. Μπορούν τα windows από μόνα τους να κάνουν αυτή τη δουλεία ή να μην επιτρέπουν να εγκατασταθεί τίποτα .. π.χ. αν μπαίνω σαν user υπάρχει απόλυτη προστασία (όπως προσφέρουν τα ανωτέρω προγράμματα);

Δημοσ.

xmmmm ενδιαφέρον αυτά που μου γράψατε ......

Τώρα όμως μου γεννήθηκαν δύο απορίες...

1. Αν χρησιμοποιώ το thunderbird ή το outlook και κατεβάζω τα email μου στο PC θα μου τα διαγράφει μετά; 

2. Μπορούν τα windows από μόνα τους να κάνουν αυτή τη δουλεία ή να μην επιτρέπουν να εγκατασταθεί τίποτα .. π.χ. αν μπαίνω σαν user υπάρχει απόλυτη προστασία (όπως προσφέρουν τα ανωτέρω προγράμματα);

Οτι κατεβαζεις αποθηκευεται σε αλλο διαμερισμα, σ' αυτο που ειναι παγωμενο, μετα την επανεκκινηση διαγραφονται τα παντα. Διαβασε καλα το 2ο link που σου εδωσα και θα σου λυθουν οι αποριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...