Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες. Υπάρχουν κάποιοΙ υπεύθυνοι στο να κρατούν καθαρά τα θέματα με τις πωλήσεις?

Πολλοί σε ένα θέμα πώλησης π.χ. Υπολογιστές/Επεξεργαστές γράφουν. Πωλείται ο τάδε επεξεργαστής, μαζί με την τάδε ψύκτρα, μαζί με το τάδε τροφοδοτικό, μαζί με 2 σώβρακα ροζ χρώματος. Δηλαδή για να μην χάσουν τις 2 αγγελίες στην εβδομάδα γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει σε μία αγγελία.

Σήμερα είδα και το άλλο κουφό στο θέμα με τις πωλήσεις για Sony κινητά, ο άλλος πωλούσε εγκυκλοπαίδεια. ΟΜΑΓΚΑΝΤ

Και το καλό είναι ότι για αναρτήσεις μια καινούργια αγγελία δεν θέλει και τόσο μυαλό, εκτός και αν μερικοί εδώ μέσα έχουν ΙQ βραχονησίδας

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα , σε αγγελίες δεν έχω κάνει αναφορά . Σε θέματα και χρήστες που έχω κάνει όμως , μετά από λίγη-λίγες ώρες οι mods είχαν επέμβει

Δημοσ.

Νομίσματα.

Έκανες εσύ την αναφορά σου;

Φαντάζομαι πως όχι, οπότε μη προεξοφλείς τις ενέργειες των mods  :)

Δημοσ.

Νομίσματα.

Έκανες εσύ την αναφορά σου;

Φαντάζομαι πως όχι, οπότε μη προεξοφλείς τις ενέργειες των mods  :)

Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτηκα. Σωστά?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτηκα. Σωστά?

Ούτε εγώ φίλε μου. Λογοπαίγνιο έκανα.

Αν κάνεις αναφορά & υπάρχει παράβαση κανόνων λογικά θα υπάρξει ενέργεια από τους διαχειριστές.

Αν όχι τότε το συζητάμε.

Δημοσ.

Διάβασα τους κανόνες δημοσίευσης αγγελιών και πουθενά δεν αναφέρεται το πόσα και πόσο σχετικά μεταξύ τους αντικείμενα πρέπει να μπαίνουν ανά αγγελία. Άρα διαμαρτύρεσαι εναντίων των διαχειριστών για κάτι που δεν υφίσταται ως πρόβλημα, διότι δεν ορίζεται καν ως πρόβλημα. Είναι κανόνας που εσύ φαντάστηκες... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...