noobogadgetakias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια..με ποιο προγγραμα θα μπορουσα να κανω ενα μικρο παρτιτιον στον σκληρο μ και να εκανα εγκατασταση σε αυτο τα xp?θελω να κανω κατι σε ενα gps που εχω και να περασω κατι χαρτες και για να τρεξει και να το διαβασει το τζι πι ες πρεπει να εχω χπ...αν δεν ειναι το σωστο thread παρακαλω να μεταφερθει...
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να χωρίσεις το δίσκο είτε μέσα από την διαχείριση δίσκων (Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Διαχείριση και μετά Διαχείριση δίσκων), είτε με κάποιο πρόγραμμα όπως το δωρεάν easeus partition master (http://www.partition-tool.com/landing/home-download.htm). Το πρόβλημα είναι ότι αν βάλεις τα xp μετά από τα 7άρια (όπως είσαι τώρα δηλαδή) δεν θα αναγνωριστεί το νεότερο λειτουργικό και θα μπουτάρει μόνο στα xp. Μετά θα πρέπει ή να ξεκινήσεις πάλι την εγκατάσταση από τα 7 και να το σταματήσεις μετά την επιλογή δίσκου ή να βάλεις κάποιο boot manager (π.χ. αυτό (http://www.majorgeeks.com/files/details/gag.html)) για να στήσει επιλογέα λειτουργικού.
chillbill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μπορείς να κάνεις το αλλο Στήσε το VMware είτε το Microsoft Virtual Machine, που είναι προγραμματάκια στο οποία στήνεις "εικονικό" λειτουργιό σύστημα. Του λες χοντρικά ότι "φτιάξε μου ένα pc, με 30π.χ. gb δίσκο, 2gb ram" , στο φτιάχνει και είναι κενό, του κάνεις εικονικό "boot" και διαβάζει το cd σου και βρίσκει ότι να κάνει εγκατάσταση ας πούμε από το cd των Win XP που έχεις μέσα, οπότε από εκεί και πέρα ΟΠΟΤΕ θέλεις και για όποια δουλειά θέλεις, ενώ είσαι στα win 7, κάνεις απλά κλικ να τρέξει το vmware, να αρχίσει το εικονικό μηχάνημα, και τρέχεις εκεί όποια εφαρμογή θέλεις, εγκαθιστάς ότι θέλεις, και πάει λέγοντας, είναι σαν να είναι αυτόνομο μηχάνημα..
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το πρόβλημα με τις εικονικές μηχανές είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαβάσουν σωστά εξωτερικές συσκευές, ιδίως όταν αυτές απαιτούν direct access στο hardware τους για να γίνει κάποια δουλειά.
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αρα ποια ειναι η σωστότερη διαδικασια?κανω φορματ σε χπ και κανω την δουλεια μ και μετα απο δυο ωρες που θα εχω τελειωσει ξανακανω φορματ σε 7?
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με το gps; Δεν έχει drivers για 7άρια ή δεν αναγνωρίζεται; Ποιο gps είναι; Δοκίμασες να τρέξεις το πρόγραμμα (αν είναι πρόγραμμα) με δεξί κλικ->ιδιότητες->Συμβατότητα και να επιλέξεις WIndows XP SP3;
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 το gps το διαβαζει μια χαρα στα 7αρια...αλλα για να του περασω με το miohack αλλους χαρτες δεν μπορω...γτ το συγκεκριμενο προγγραμα που κανει αυτην την δουλεια τρεχει μονο σε xp.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εδώ (http://www.ocmodshop.com/hacking-the-mio-c220-gps/) απ' ότι βλέπω στο screenshot το πρόγραμμα τρέχει στε 7άρια.
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα φιλε μ
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 τελικα μετα απο παρα πολυ δουλεια καταφερα και χωρις να κανω dual boot εκανα αυτο π επρεπε...σε ευχαριστω πολυ @micos000.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά το μόνο που έκανα ήταν μαι αναζήτηση για "miohack windows 7" και ήταν το 1ο αποτέλεσμα που μου έβγαλε. Γι αυτό λέμε google is your friend (well, most of the time).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα