GiannisWalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα.μήπως υπάρχει κάποιο καινούργιο λογισμικό για το κινητό που αναφέρω στον τίτλο?από την ημέρα που το αγόρασα πριν 3 χρόνια δεν έχω πειράξει τίποτε.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 μονο symbian μπορει να παρει το vivaz φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Symbian έχω (αυτό είχε όταν το αγόρασα απο e-shop) , απλώς αναρωτήθηκα μήπως γίνετε κάποια αναβάθμιση. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Symbian έχω (αυτό είχε όταν το αγόρασα απο e-shop) , απλώς αναρωτήθηκα μήπως γίνετε κάποια αναβάθμιση. Ευχαριστώ πολύ Συνδεσε το με το pc companion και λογικα αν υπαρχει καινουρια ενημερωση θα σου βγαλει να την κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οκ, Θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα