Calexako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Όταν μιλάμε για high end android αυτά που λες δεν ισχύουν. Τα high end android δεν έχουν τέτοια προβλήματα lagαρίσματος αν ξέρεις ποια να πάρεις. To ΗΤC One, το LG G2, το LG Nexus 5,το Samsung Note 3 είναι κορυφαία κινητά που τα specs τους επαρκούν για να τρέχει άνετα το android χωρίς καθόλου κολλήματα. Επίσης όλα τα προαναφερθέντα είναι πολύ καλά και για media consumption, δηλαδή ταινίες,video,youtubing. Ειδικά το One που έχει και απίστευτα ηχεία. Το iPhone υστερεί πολύ στον τομέα αυτό με αυτήν την οθόνη που έχει.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εννοειται iPhone 5. Εκτος κι αν δεν εχεις προβλημα με τα lagαρισματα, τις κακογραμμένες εφαρμογές και την τσαπατσουλιά του android. Όταν μιλάμε για high end android αυτά που λες δεν ισχύουν. Τα high end android δεν έχουν τέτοια προβλήματα lagαρίσματος αν ξέρεις ποια να πάρεις. To ΗΤC One, το LG G2, το LG Nexus 5,το Samsung Note 3 είναι κορυφαία κινητά που τα specs τους επαρκούν για να τρέχει άνετα το android χωρίς καθόλου κολλήματα. Επίσης όλα τα προαναφερθέντα είναι πολύ καλά και για media consumption, δηλαδή ταινίες,video,youtubing. Ειδικά το One που έχει και απίστευτα ηχεία. Το iPhone υστερεί πολύ στον τομέα αυτό με αυτήν την οθόνη που έχει. Τα ειπε το παλικαρι ωραιοτατα.Τωρα η αποψη σου ειναι παντα σεβαστη οπως και ολων αλλωστε αλλα φαινεται καθαρα οτι δεν εισαι αντικειμενικος οποτε σταματα εδω σε παρακαλω
mastermind88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 λοιπόν όλα τα high end κινητά είναι μια χαρά. τόσο από τη μία πλευρά όσο και από την άλλη. Δεν θα με πείραζε να αγοράσω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Από εκεί και πέρα είναι πως έχεις χτίσει και την καθημερινότητα του ο καθένας με το κινητό. Επειδή εγώ για παράδειγμα έχω και υπολογιστή mac με βολεύει το iphone αλλα αν πραγματικά ήθελα να χρησιμοποιώ το κινητό για ταινίες και ήθελα και περισσότερο χώρο τότε ναι τα android είναι μονόδρομος! Οι μεγάλες οθόνες που έχουν είναι το κάτι άλλο. Ας μην αναλωνόμαστε στο ποιο είναι καλύτερο αλλά τη στιγμή που θες να πάρεις κινητό ποιο θα σε βολέψει περισσότερο!!!!(μαζί με αυτό όμως πρέπει να συγκρίνεις και τιμή και επιδόσεις και χαρακτηριστικά στο ένα μέρος της αγοράς....) - δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κινητά και αυτό πρέπει να παραμείνουν. Δεν ξέρω πως μας έχουν βάλει στο τρυπάκι αυτό.... κάντε τα όλα με το κινητό και τσουπ μετά νά σου και τα ταμπλετ! και τσουπ μετά να σου και πιο μκρά ταμπλετ..... Τέλος πάντων... ένα καλό ζύγισμα αναγκών, των θέλω μας και της προσφοράς από τις εταιρίες είναι αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε πριν προβούμε σε αγορές που τελικά αποδειχτούν πιο ακριβές από όσο περιμέναμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα