mastermind88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας! Ειμαι κάτοχος iphone 5 εδω και ενα χρόνο και σκεφτομουν αν αξίζει η μετάβαση στο lg g2 η το nexus 5. Το iphone ειναι εξαιρετική συσκευή και με εχει εκπλήξει με τις άπειρες δυνατότητες του τόσο καιρο. Το iMessage και το FaceTime ειναι τα αγαπημένα μου αλλα σκέφτομαι αν αξίζουν τόσο ώστε να μην παρω ενα κινητο με μεγαλύτερη οθόνη και σαφώς καλύτερη μπαταρία γιατι αυτο ειναι και το μεγαλύτερο προβλημα της συσκευής!!! Αυτός ο αγώνας με τις ιντσες εχει λογική και τέλος θα δούμε ποτε smartphone με φυσιολογική επαρκή μπαταρία;! Δεν είπα να κρατάει εβδομάδα αλλα 2 μερες με ελαφριά και 1,5 μερα με βαρια χρήση. Sent from my iPhone using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι το LG εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και ειναι και πιο φθηνο αλλα σιγουρα δεν ειναι IOS! Αν και λιγο πιο κατω θα ξεκινησουν πολλοι να μου λενε διαφορα για το android!
ALR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η μπαταρία όντως ειναι θέμα, αλλά είναι δύσκολη μετάβαση απο το ios σε android. Πρεπει να περάσεις 2-3 μέρες με μια high end android συσκευή για να δεις αν σου αρέσει. Προσωπικά βλεπω πως η διάφορα στην ευχρηστία ειναι τεράστια και δεν αξίζει η αλλαγή συσκευής για μεγαλύτερη οθόνη. Παρόλαυτα η ευχρηστία δεν αξίζει τη διάφορα στην τιμή απο αλλα high end κινητά με android και καλή τιμή, όπως το nexus. Sent from my iPhone using Insomnia
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας! Ειμαι κάτοχος iphone 5 εδω και ενα χρόνο και σκεφτομουν αν αξίζει η μετάβαση στο lg g2 η το nexus 5. Το iphone ειναι εξαιρετική συσκευή και με εχει εκπλήξει με τις άπειρες δυνατότητες του τόσο καιρο. Το iMessage και το FaceTime ειναι τα αγαπημένα μου αλλα σκέφτομαι αν αξίζουν τόσο ώστε να μην παρω ενα κινητο με μεγαλύτερη οθόνη και σαφώς καλύτερη μπαταρία γιατι αυτο ειναι και το μεγαλύτερο προβλημα της συσκευής!!! Αυτός ο αγώνας με τις ιντσες εχει λογική και τέλος θα δούμε ποτε smartphone με φυσιολογική επαρκή μπαταρία;! Δεν είπα να κρατάει εβδομάδα αλλα 2 μερες με ελαφριά και 1,5 μερα με βαρια χρήση. Sent from my iPhone using Insomnia Θα χρειασει να αφησεις το iMessage και το Facetime, αλλα θα πας σε Whatsapp/hangouts για messaging και hangouts για video που ειναι ανωτερα, με καλυτερη ποιοτητα και περισσοτερους χρηστες. Το lg g2 εχει εξαιρετικη μπαταρια.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας! Ειμαι κάτοχος iphone 5 εδω και ενα χρόνο και σκεφτομουν αν αξίζει η μετάβαση στο lg g2 η το nexus 5. Το iphone ειναι εξαιρετική συσκευή και με εχει εκπλήξει με τις άπειρες δυνατότητες του τόσο καιρο. Το iMessage και το FaceTime ειναι τα αγαπημένα μου αλλα σκέφτομαι αν αξίζουν τόσο ώστε να μην παρω ενα κινητο με μεγαλύτερη οθόνη και σαφώς καλύτερη μπαταρία γιατι αυτο ειναι και το μεγαλύτερο προβλημα της συσκευής!!! Αυτός ο αγώνας με τις ιντσες εχει λογική και τέλος θα δούμε ποτε smartphone με φυσιολογική επαρκή μπαταρία;! Δεν είπα να κρατάει εβδομάδα αλλα 2 μερες με ελαφριά και 1,5 μερα με βαρια χρήση. Sent from my iPhone using Insomnia Ειναι ερωτας το G2 για να πω την αληθεια αλλα αν δεν χρειαζεσαι παραπανω ιντσες μια χαρα σου ειναι το iPhone πιστευω
mastermind88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τι να πω ρε παιδιά! θα το σκεφτώ λίγο ακόμα. Θα πάω και σε κανένα κατάστημα να το δω πάλι από κοντά και ίσως την κάνω την τρέλα!
Calexako Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί είναι πιο χρηστικό το ios από το Android δεν το έχω καταλάβει 2
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί είναι πιο χρηστικό το ios από το Android δεν το έχω καταλάβει Δεν εισαι ο μονος πιστεψε με 2
mastermind88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δεν διαφωνώ με την άποψή σας ότι το android είναι το ίδιο και πολλές φορές με το customisation που έχει πολύ πιό εύκολο! Απλά επειδή έχω mac και γίνεται συγχρονισμός σε όλα του τα στοιχεία έχω μπει σε δίλημμα αν αξίζει να αλλάξω ή όχι-και δεν είναι μόνο ο συγχρονισμός safari ή chrome. Ναι μεν καλή η apple αλλά το παραδέχομαι ότι στην αγορά υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά σε πάρα πολύ καλύτερες τιμές!!! Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας.
gsisr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αφου εχεις και mac θα έλεγα να κρατήσεις το iphone ειδικά αν τα έχεις οργανώσει όλα μεταξύ τους μεσω icloud και δεν ξέρω κι εγώ ποσα i ακομα. αν εισαι αποφασισμένος να αλλαξεις παρε g2. θα σου πρότεινα htc one για να μεινες σε μεταλλο και σε αναλογη εμπειρία χρήσης με το ios αλλα δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως το g2 εχει καλυτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. σαν κατοχος και των 2 το one δεν το φτάνει τιποτα ακομα σε smoothness στο android πλην κάποιου nexus ίσως, 1
mastermind88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πήγα και τα είδα σήμερα! απλά φοβερό σαν κινητό! Τα βάζει κάτω όλα αυτή τη στιγμή αν και θα αρκεστώ σε αυτό που έχω. Ίσως είναι η επόμενη αγορά αν και όποτε κάτσει.... αλλά από ποιότητα μόνο καλές εντυπώσεις μου άφησε! Σφαίρα πήγαινε και η οθόνη σου δίνει άλλη εμπειρία χρήσης! 1
gridinio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το g2 δεν μου αρέσει καθόλου γτ είναι κινητό με περιορισμένη εσωτερική μνήνη στα 16 και είναι τραγικό για την lg για την ναυαρχίδα g2 να έχει τόσο σοβαρό μειονέκτημα
mastermind88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εγώ με το iphone που πάλι έχω εσωτερική μνήμη 16Gb δεν είχα πρόβλημα τόσο καιρό. Τώρα αν θες να βλέπεις ταινίες όντως είναι δύκολο τόσο στο να έχεις πολλές μαζί σου αλλά και η ευκολία για να τις αποθηκεύσεις!
gsisr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Για Ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.meenova.com/st/p/m3r.html, με δέκα ευρώ λύνεις το πρόβλημα της μνήμης για όσους το έχουν
Federer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εννοειται iPhone 5. Εκτος κι αν δεν εχεις προβλημα με τα lagαρισματα, τις κακογραμμένες εφαρμογές και την τσαπατσουλιά του android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα