Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας θείος μου αποφάσισε στα 60 να πάρει Η/Υ!

Τον χρειάζεται μόνο για να διαβάζει καμιά εφημερίδα στο ίντερνετ και να μιλάει με τους γιους του στο Skype.

Έχετε να προτείνετε κάτι καινούριο στα 300 ευρώ ή και λιγότερο;

Δημοσ.

Γιατί δεν του λες να πάρει ένα 10" tablet να κάνει αυτά που αναφέρεις.

Πιστεύω γενικά πως αν η χρήση είναι μόνο web skype κτλ. αξίζει καλύτερα μία αγορά tablet.

p.s. είναι και πιο user friendly ένα tablet για κάποιον που δεν ασχολείται καθόλου με υπολογιστές.

• Like 2
Δημοσ.

Του είχα προτείνει αρχικά το tablet αλλά του φαίνεται μικρό και δεν θέλει.
Μια ερώτηση κάποια laptop που έχουν ως επεξεργαστή 1.9 GHz είναι πιο αργά από έναν παλιό desktop με 2.8GHz?

Δημοσ.

Του είχα προτείνει αρχικά το tablet αλλά του φαίνεται μικρό και δεν θέλει.

Μια ερώτηση κάποια laptop που έχουν ως επεξεργαστή 1.9 GHz είναι πιο αργά από έναν παλιό desktop με 2.8GHz?

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Αν το desktop έχει πολύ λίγη ram και έχει μέσα την σαβούρα όλου του κόσμου, παλιούς drivers κτλ, τότε μάλλον το laptop θα είναι ταχύτερο.

Όσον αφορά καθαρά την cpu, λογικά θα είναι καλύτερο το desktop αλλά τσέκαρε κι εδώ: http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php (πρέπει να βάλεις το όνομα των cpu). Έχει να κάνει και με πυρήνες κτλ.

Δημοσ.

στα λεφτά που διαθέτεις οι επεξεργαστές είναι αδύναμοι γενικότερα, αυτοί που πρέπει να αποφύγεις σίγουρα είναι οι and σειράς Ε

Δημοσ.

+1 για την πρόταση του Sirios8e. Οι καινούριοι Celeron δουλεύουν μια χαρά και είναι επαρκέστατοι για τη δουλειά που αναφέρεις. Έχω το ίδιο Dell (Dell Inspiron 15 3521 (3337U/6GB/750GB), βέβαια με διαφορετικά χαρακτηριστικά και έχω να πω ότι η ποιότητα κατασκευής είναι αξιοπρεπής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...