Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θυμάται κανένας ένα παλιό καρτούν (πρέπει να ήταν αρχές 90, χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρος) που ήταν κάτι μικρά, κίτρινα αν θυμάμαι καλά, και χνουδωτά τερατάκια που αντί για να μιλάνε έβγαζαν ακαταλαβίστικες κραυγές; Το όνομα Σκάγκ κάτι μου λέει χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρος.

Οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ευπρόσδεκτη, το ψάχνω πολύυυ καιρό!

Δημοσ.

Όχι, αυτά που λέω εγώ ήταν καρτούν, κινούμενα σχέδια. Και έβγαζαν κραυγές στιλ tazmanian devil αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Χνουδώτα και, αν όχι όλα, τα περισσότερα κίτρινα.

Δημοσ.

Δυστυχώς, ούτε αυτό.

Ειλικρινά, αν δεν μου είχαν πει 3-4 ακόμα ότι το θυμούνται και, μάλιστα, οι 2 απ' αυτούς ότι το ψάχνουν σχεδόν εξίσου απεγνωσμένα με εμένα, θα νόμιζα ότι απλά το είχα ονειρευτεί. Δεν παίζει να το ψάχνω τόσο καιρό και να μη βρίσκω τίποτα!

Δημοσ.

Τα θυμαμαι τα Σκαγκ. Ηταν κατι πιθικοειδη τερατακια που ελεγχε καποιος που ηταν απο το μελλον. Που ειχε ενα ακτινοπιστολο και ολοι μαζι φορουσαν στο λαιμο κατι μεταγιον και οταν πυροβολουσε με το ακτινοπιστολο τα μεταγιον, διακτινιζοντουσαν. Αυτη η ομαδα ηταν οι κακοι της υποθεσης. Υπηρχαν και οι καλοι που ηταν επισης απο το μελλον, ηταν μια ομαδα πιτσιρικια με τα ιδια ακτινοπιστολα και μεταγιον.

Νομιζω εχω ενα επεισοδιο τους, που γραφει τον τιτλο του κατουν, στον αλλον υπολογιστη. Αργοτερα που θα τον ανοιξω θα ψαξω να το βρω.

Edit: μου ηρθε επιφωτηση και θυμηθηκα οτι το ελεγαν Laser academy και το βρηκα.

http://www.youtube.com/watch?v=t1p9v96KWZY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...