nekantony Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΜΜΥ ΤΟΥ ΕΜΠ.ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚWh ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΕΝΑ ΑDSL ΣΥΣΤΗΜΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΑΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΧ-ΕΣΚΑΛΙΤ
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το κν είναι ενας υπαίθριος κατανεμητης, δεν υπάρχει εκει μέσα κατι που να παρέχει ηλεκτρική ισχύ
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΜΜΥ ΤΟΥ ΕΜΠ.ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚWh ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΕΝΑ ΑDSL ΣΥΣΤΗΜΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΑΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΧ-ΕΣΚΑΛΙΤ μισο λεπτακι γιατι κατι δεν μας λες καλα. στα καφαο υπαρχουν μονο καλωδιακαι τιποτε αλλο εκτος αν μιλαμε για kv. οποτε η ερωτηση σου θα μπορουσε να ειναι μια απο τις παρακατω. ποσο ρευμα καταναλωνει ενα adsl router. ποσο ρευμα ερχεται σε μια γραμμη τηλεφωνου. ποσο ρευμα καταναλωνει ενα dslam η απαντησεις ειναι ως εξης. ενα ρουτερ απλο καιεει κοντα στα 5-6 watt.(απλο παντα) σε μια γραμμη τηλεφωνου ο οτε περναει συνηθως 52 volt στο τηλεφωνο.το adsl δεν εχει ταση.σε σπανιες περιπτωσεις περναει 61 volt στην γραμμη ενω σε φερεσυχνο περναει στην εισοδο 180 περιπου ενω στην εξοδο 39.το isdn παιζει με 96 volt.Οι παροχοι με 48. ενα dslam παιζει με 48-60 volt συνηθως συνεχες ρευμα και μετα αναλογως το dslam με χ ampere.
poihths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 poulinos χαζη ερωτηση η ταση στις πριζες του τηλεφωνου ειναι επικινδυνη?.
anonymous-root Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κατανάλωση ρεύματος πλζ. διόρθωσε τον τίτλο, θα ξεχάσουμε τα ελληνικά! φιλικά πάντα.
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 poulinos χαζη ερωτηση η ταση στις πριζες του τηλεφωνου ειναι επικινδυνη?. αν δεν βαλεις την γλωσσα σου οχι.χεχε.μπορει αμα ακουμπησεις πολλες γραμμες μαζι(σε κατανεμητη)η αν χτυπησει το τηλ να νιωσεις κατι σαν λιγο αποτομο αλλα οχι σε καμια περιπτωση επικινδυνο.same for isdn παροτι 96 volt. Κατανάλωση ρεύματος πλζ. διόρθωσε τον τίτλο, θα ξεχάσουμε τα ελληνικά! φιλικά πάντα. fixed
pp6210 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ενα ρουτερ απλο καιεει κοντα στα 5-6 watt.(απλο παντα) 5-6 w την ώρα??? πολλά δεν είναι? Αυτές οι πρίζες μετρητές ρεύματος παρέχουν αξιόπιστες μετρήσεις για να κάνω καμμία καταμέτρηση γιατί έχω και μια μλκσμνη τηλεόραση LG που μένει μόνο στο standby και όλο αναρωτιέμαι τι μου καίει τα βράδια που κοιμόμαστε όλοι...
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 5-6 w την ώρα??? πολλά δεν είναι? Αυτές οι πρίζες μετρητές ρεύματος παρέχουν αξιόπιστες μετρήσεις για να κάνω καμμία καταμέτρηση γιατί έχω και μια μλκσμνη τηλεόραση LG που μένει μόνο στο standby και όλο αναρωτιέμαι τι μου καίει τα βράδια που κοιμόμαστε όλοι... δεν ειπα την ωρα.δεν μετρησα σε kwh ή δεν ξερω τι.η καταναλωση σαν συσκευη ειναι 5-6 watt.ναι γενικα ειναι αξιοπιστες οι συσκευες αν παρεις και μια που να μην ειναι των 2 ευρω.σιγουρα μετραει σε watt δεν ξερω αν μετραει και σε kwh.επισης στο Manual σιγουρα θα σου λεει ποσο καταναλωνει σε stand by.παλι σε watt
sphinxgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έχω μετρήσει και εγώ. 5-6watt καίει ο modem. Γενικά τηλεοράσεις κλπ όταν είναι standby καίνε κάπου 3 Watt
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 καλο ειναι οτι ειναι βεβαια standby αλλα εχει διακοπτη να το κλεινουμε.ειναι μεν απο 1 μεχρι 2-3 watt αλλα επειδηειναι καθημερινα ολο και κατι βγαινει.αυξανεται το ρευμα αυξανεται ο φορος και παει λεγοντας.συν οτι πολλαπραγματα σε ενα σπιτι μπορει να ειναι ετσι standby εν τω μεταξυ ο τοπικ σταρτερ δεν μας ειπε ακομα τι θελει.
nekantony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αν πούμε ότι εχεις βάλει ένα μετρητή της ΔΕΗ στην αρχή του δικτύου που ορίζεται απο το ΚΑΦΑΟ μέχρι και τον στύλο με το ΒΟΧ-εσκαλιτ πάνω σε αυτόν, γνωρίζει κάποιος ποσα watt θα δείξει ο μετρητής?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αν πούμε ότι εχεις βάλει ένα μετρητή της ΔΕΗ στην αρχή του δικτύου που ορίζεται απο το ΚΑΦΑΟ μέχρι και τον στύλο με το ΒΟΧ-εσκαλιτ πάνω σε αυτόν, γνωρίζει κάποιος ποσα watt θα δείξει ο μετρητής? Αυτο σου εξηγούμε, δεν υπάρχει μέτρηση μεταξύ καφαο και μποξ, ο μετρητής αυτος θα μετρήσει κατανάλωση απο την πλακέτα εξόδου του ψ/κ συν την πλακέτα εξόδου από τα dslm, μέχρι και το τηλέφωνο-ρουτερ του συνδρομητή, δηλαδή ειναι ενα πολύπλοκο σύστημα διαφορετικών τάσεων και πολύ διαφορετικών συχνοτήτων Δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς, αν το τλφ κουδουνίζει εχει αλλη κατανάλωση η γραμμη, αν ειναι σε ηρεμία αλλη, αν μιλάει αλλη κλπ
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 αν πούμε ότι εχεις βάλει ένα μετρητή της ΔΕΗ στην αρχή του δικτύου που ορίζεται απο το ΚΑΦΑΟ μέχρι και τον στύλο με το ΒΟΧ-εσκαλιτ πάνω σε αυτόν, γνωρίζει κάποιος ποσα watt θα δείξει ο μετρητής? Οοπως ειπε και ο φιλος απο πανω απο το καφαο μεχρι τοο box αν κρατησεις αυτο το κομματι δεν υπαρχει ταση.η ταση ερχεται απο την καρτα voice στο αστικο κεντρο του οτε.επισης στο adsl δεν υπαρχει ταση.ταση θελει μονο το τηλεφωνο για να παιξει.το τηλεφωνο παιζει σε volt παντα isdn = 96 volt pstn γραμμη 62 ,51,48,39 αναλογως και φερεσυχνο 180 volt>στις αναλογικες οταν σηκωνεις το ακουστικο τα volt πεφτουν στα 8 ενω οταν χτυπαει το τηλ γινονται διακυμανσεις απο 8-9 volt μεχρι τα 62,51,48,39.τωρα το τηλεφωνο σου ποσα watt τραβαει δεν το ξερω γιατι πολυ απλα δεν εχει νοημα αυτη η μετρηση.σε νοιαζει η μετρηση του dslam και οχι απο εκει και μπροστα.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 To δίκτυο, γραμμή, συσκευή, κάρτα κέντρου, σύρματα, όταν το ακουστικό της συσκευής ειναι κατεβασμένο, δεν διαρρέεται απο ρεύμα. Μηδέν κατανάλωση ισχύος δηλαδή
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 To δίκτυο, γραμμή, συσκευή, κάρτα κέντρου, σύρματα, όταν το ακουστικό της συσκευής ειναι κατεβασμένο, δεν διαρρέεται απο ρεύμα. Μηδέν κατανάλωση ισχύος δηλαδή η ταση φτανει στην συσκευη ομως απλα δεν φτανει μεχρι το ακουστικο.μετα η συσκευη δηλαδη το ακουστικο παιζει με τα 8-9 volt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα