Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε μέχρι πότε μπορεί να γίνει απόσυρση αυτοκινήτου;

Διάβασα ότι γενικά μπορεί να γίνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους, αλλά αν θυμάμαι καλά φέτος θα ήταν η τελευταία χρονιά του μέτρου.

Ισχύει αυτό ή δόθηκε παράταση; Αυτή είναι η προθεσμία για να παραδώσεις το αυτοκίνητο έτσι;

Το χαρτί που σου δίνουν (δικαίωμα απόσυρσης) μέχρι πότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις – πουλήσεις.

Δημοσ.

καλησπερα,

δεν βρηκα αλλο σχετικο θεμα, οποτε γραφω κι εγω εδω:

ψαχνω να αποσυρω κι εγω το παλιο μου fiat cinquecento (επιτελους.. μετα κ το 2ο καψιμο φλατζας),
αλλα αυτο που βρηκα ηταν εταιρειες, η μια δινει 300, η αλλη 400 (αλλα με δικη σου μεταφορα σ αυτους) κ
απ οτι καταλαβα με βαση τα χαρτια που μου στειλαν να υπογραψω,
αυτοι το παιρνουν κ το χρησιμοποιουν σε επομενη αγορα αυτοκινητου,
ωστε να εκμεταλευτει την δικη μου αποσυρση ο επομενος αγοραστης

να ρωτησω, μονος δεν μπορω να κανω την διαδικασια; μεσω υπουργειου π.χ.;

και τελος, εχει χρησιμοποιησει καποιος καποια τετοια εταιρεια,
εχετε καποια να μου προτεινετε;

και γενικοτερα, οποιαδηποτε συμβουλη, θα σας ημουν ευγνωμων

ευχαριστω προκαταβολικα

υ.γ. για τον θεματοθετη, ναι φιλε, κι εμενα με πιεζουν γιατι οι ημερομηνιες κοντευουν,

αν θελεις να αποσυρεις, καλυτερα να το κανεις συντομα

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για παράταση των προθεσμιών άρα δια της εις άτοπων  απαγωγής συμπεραίνουμε ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά. Η τελευταία παράταση ήταν ως τις 20 Δεκεμβρίου του 2013.

Παραμένει το ερώτημα μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χαρτί της απόσυρσης.

Όσον αφορά αυτά που ρωτάει ο πατρικ από ότι έχω καταλάβει είτε παραδίδεις το όχημα σε μια εταιρεία η οποία κάνει όλη τη γραφειοκρατία και σου δίνει ένα πιστοποιητικό καταστροφής είτε και μόνος σου μπορείς να πας το όχημα στον ΟΔΔΥ ή να το κλειδώσεις κάπου και μετά να πας σε εφορίες ΚΕΠ υπουργεία.

Προσωπικά θα επιλέξω τη λύση της εταιρείας και μάλιστα κάποιας που έρχεται με γερανό και σου παίρνει το αμάξι.

Για αγορά του δικαιώματος απόσυρσης παίζουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, αντιπρόσωποι, μαντράδες, μεσάζοντες. Από τιμές έχω ακούσει από 250 μέχρι 400.

• Like 1
Δημοσ.

με 400 βρηκα εγω εναν στον ασπροπυργο, αλλα σου δινει λεει 100 στο χερι κ τα αλλα 300 οταν το δωσει, μετα, κατι τετοιο,

χωρια που πρεπει να το πας εσυ εκει κ την βενζινη που θα καψεις για δυο αυτοκινητα,

γιατι θες κ να γυρισεις,

μαλλον θα προτιμησω αυτον με τα 300 στο χερι, www.aposirsi.gr,

παρε να ρωτησεις αμα θες, συντομα ειπε γιατι μπορει να πεσει η τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...