Darkenstain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να συνδεσω τον υπολογιστη μου οταν βλεπω μια ταινια με την τηλεοραση απο αποσταση ομως με καπιον (λογικα) τροπο ασυρματο με ηχο και εικονα.Γινεται με καποια συγκεκριμενη συσκευη;τι θα χρειαστω;(φυσικα η τηλεοραση υποστηριζει HDMI αλλα οχι USB)
DhZou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν έχεις playstation μπορεις μέσω δικτύου να κάνεις stream την ταινία μέσω του προγράμματος ps3 media server που θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου (δεν ξέρω αν γίνεται και με άλλη κονσόλα) εναλακτικά μπορείς να πάρεις ένα media player και να παίζεις τις ταινίες από κει. Αλλιώς hdmi στην τηλεόραση και παίζεις κατ' ευθείαν, αλλά σε περιορίζει η απόσταση υπολογιστή τηλεόρασης. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Είναι ακριβό αλλά πολυ καλό, αν ψαξεις υπαρχουν και πολλα αλλα http://www.ebay.com/itm/Wireless-HDMI-Cable-Extender-to-65ft-Adapter-Coupler-HDMI-Female-to-HDMI-Female-/321141789456?pt=US_Splitters_Combiners&hash=item4ac58ad310 1
Εναντια Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ποσο μακρια ειναι ? βαλε ενα hdmi να βλεπεις τελεια , τα δεκα μετρα δεν εχουν ουτε 10 ευρο και οταν δε βλεπεις να το βγαζεις ! μην δωσεις τσαμπα 200αρες ,
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για τον ήχο όμως ρε παιδιά, τι κάνουμε; Καμία ιδέα πώς να βγάζω ήχο ταυτόχρονα και από ηχεία και από τηλεόραση;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για τον ήχο όμως ρε παιδιά, τι κάνουμε; Καμία ιδέα πώς να βγάζω ήχο ταυτόχρονα και από ηχεία και από τηλεόραση; Το πρωτοκολο HDMI υποστηρίζει και ηχο
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το πρωτοκολο HDMI υποστηρίζει και ηχο Βγάζω την εικόνα από HDMI η οποία είναι στη γραφικών μου χρησιμοποιώντας DVI-->HDMI μετατροπέα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Βγάζω την εικόνα από HDMI η οποία είναι στη γραφικών μου χρησιμοποιώντας DVI-->HDMI μετατροπέα. Το dvi δεν περιέχει ηχο, αρα το hdmi με μετατροπέα θα μεταφέρει μονο εικονα Πρεπει η καρτα γραφικών σου να εχει εξοδο hdmi
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το dvi δεν περιέχει ηχο, αρα το hdmi με μετατροπέα θα μεταφέρει μονο εικονα Πρεπει η καρτα γραφικών σου να εχει εξοδο hdmi Είπα εγώ ότι μπορώ να μεταφέρω ήχο; Άλλο ρωτάω άλλο απαντάς.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Είπα εγώ ότι μπορώ να μεταφέρω ήχο; Άλλο ρωτάω άλλο απαντάς. εμμέσως σου απάντησα και σε αυτο, εικονα ναι θα εχεις
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εμμέσως σου απάντησα και σε αυτο, εικονα ναι θα εχεις Μα δε ρώτησα πώς να περάσω ήχο από το HDMI με το οποίο βγάζω εικόνα από τη κάρτα γραφικών μου πάνω στην οποία το συνδέω με μετατροπέα DVI σε HDMI. Τέλος πάντων.
VasKag Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εαν η καρτα γραφικων το υποστηριζει, νομιζω μπορει να περασει και ηχος απο τον ανταπτορα dvi-to-hdmi που συνοδευεται μεσα στη συσκευασια της εκαστοτε υλοποιησης. 1
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι όταν αποσυνδέω το HDMI από τη κάρτα αμέσως και στον πίνακα ελέγχου, στον τομέα Sound σβήνει και η επιλογή AMD Sound Output. Όταν το συνδέσω πάλι, μπορώ και πάλι να το επιλέξω αλλά όταν πατάω Test λέει ότι χρησιμοποιείται ήδη από άλλη εφαρμογή. Η κάρτα μου είναι Asus 4870. Ψάχνοντας στο site της AMD αναφέρει: Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS & Dolby True-HD4, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI® Χίλια συγγνώμη που χρησιμοποιώ αυτό το Topic. Edit: Ναι! Πέρασα τους τελευταίους drivers για HD Audio της Realtek και περνάω κανονικά ήχο με τον μετατροπέα από DVI σε HDMI στη τηλεόραση. Χίλια ευχαριστώ VasKag! Αν δεν ανέφερες το παραπάνω ίσως να μη το έψαχνα άλλο. Μόλις μου έλυσες ένα πρόβλημα το οποίο είχα χρόνια! Και πάλι σε ευχαριστώ!
VasKag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 επειδη εχω μια sapphire ati4670 και ελεγε ακριβως το ιδιο, για αυτο το ανεφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα