Προς το περιεχόμενο

Ιος!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως περιηγουμουν σε "περιεργα" σαιτ  :-D  μου βγηκε ενα μηνυμα απο την ελληνικη αστυνομια πως μου κλειδωσε τον υπολογιστη. Αμεσως πατησα reset και οταν ξανα ανοιξε δεν ειδα κατι το ανησυχητικο. Ετρεξα μερικα scan  με το  avg και δεν μου καποιο προβλημα. Το εψαξα ομως λιγο παραπανω και ειδα πωε πολλοι αλλοι ειχαν το ιδιο θεμα και πως σε εκεινους τους κλειδωσε ο υπολογιστης.. τι μου προτεινετε να κανω για να ειμαι σιγουρος;; Ευχαριστω..

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα, ουτε εχω παρατηρησει καποια αλλαγη στην αποδοση του pc...Αλλα μηπως για να ειμαι σιγουρος να του εριχνα κανα format;

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα, ουτε εχω παρατηρησει καποια αλλαγη στην αποδοση του pc...Αλλα μηπως για να ειμαι σιγουρος να του εριχνα κανα format;

Θα υποθεσω πως δεδομενου της παλαιοτητας του ιου, πιθανον να επεσες σε καποια εκδοση του για την οποια υπαρχουν signatures για το avg, με αποτελεσμα να μην καταφερει να κανει κατι. Τονιζω το "υποθεσω".

Περι format δεν μπορει να σου απαντησει καποιος με 100% σιγουρια, εαν δεν εξετασει το συστημα σου εξονυχιστικα. Εσυ αποφασιζεις. Θα πονταρω πως απο τη στιγμη που δεν παρατηρησες κατι περιεργο, εισαι οκ.

Δημοσ.

Πάντως σε έναν φίλο που το κόλλησε πριν κάνα μήνα και του το έφτιαξα, ήταν κλειδωμένο και έφαγα κανά 3ωρο συνολικά για να τον φέρω σε μια νορμάλ κατάσταση (συνυπολογίζοντας την ώρα για scans κλπ), οπότε πιστεύω και 'γω ότι έπεσες σε παλιά έκδοση. Τυχερός! :P

Δες τον οδηγό της υπογραφής μου αν θες για τις στιγμές που θέλεις να παίξεις επικίνδυνα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...