ikaruga24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 To συγκεκριμενο killzone ειναι αληθεια οτι δειχνει μετριο.Αλλα τα προηγουμενα ηταν απο τα καλυτερα fps της γενιας κατ'εμε. Μπα και τα προηγουμενα μετριοτητες ηταν. Υποψην οτι μιλαω για τα παιχνιδια και οχι για τον τεχνικο τους τομεα. Σε τετοιες μετριοτητες παιχνιδια εχει ελαχιστη σημασια το ποσο καλο τεχνικο τομεα εχουν. Και αυτο το συζηταμε βεβαια το το ανυπαρκτο A.I., τον σχεδιασμο αλλα tunnel και αλλα τετοια ωραια. Το review του Angry Joe τα λεει ολα. Βεβαια ειναι δυσκολο να αφησεις τον πρωτο "next-gen" τιτλο χωρις να τον περασεις απο X-ray αλλα νομιζω οτι ηταν εμφανεστατο το ποσο μετριοτητα θα ηταν ο τιτλος. Τα λεγαμε, δεν τα λεγαμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μπα και τα προηγουμενα μετριοτητες ηταν. Υποψην οτι μιλαω για τα παιχνιδια και οχι για τον τεχνικο τους τομεα. Σε τετοιες μετριοτητες παιχνιδια εχει ελαχιστη σημασια το ποσο καλο τεχνικο τομεα εχουν. Και αυτο το συζηταμε βεβαια το το ανυπαρκτο A.I., τον σχεδιασμο αλλα tunnel και αλλα τετοια ωραια. killzone 2 91% 94 reviews http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2 killzone 3 84% 85 reviews. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3 Nα ειναι πληρωμενοι ολοι δεν παιζει.Κατι δεν ειδες σωστα.Η ΑΙ στο 2 ειδικα μου ειχε κανει εντυπωση. Το killzone Shadowfall η λογικη ελεγε οτι θα ηταν το ιδιο καλο με τα προηγουμενα.Πιθανον δεν ειναι. Τωρα αυτοι που εβλεπαν τα παλιοτερα μετρια(και κατι δεν εβλεπαν σωστα) ειναι λογικο να περιμενουν και το shadowfall ως μετριοτητα.Απλα ετυχε μαλλον να ειναι κιολας απο οτι διαβαζω.Αν και δεν ηταν πολυ πιθανο,συμφωνα με οτι ειχαμε δει μεχρι σημερα. Για μενα αυτα του ps3 ,εχουν καταπληκτικο gameplay.Δεν μενω στα γραφικα.
nikosspeed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 μετριότητες το killzone 2 και 3 . Το άκουσα και αυτό . καλά δεν το σχολιάζω γιατί βγήκαμε offtopic .
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 killzone 2 91% 94 reviews http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2 killzone 3 84% 85 reviews. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3 Nα ειναι πληρωμενοι ολοι δεν παιζει.Κατι δεν ειδες σωστα.Η ΑΙ στο 2 ειδικα μου ειχε κανει εντυπωση. Το killzone Shadowfall η λογικη ελεγε οτι θα ηταν το ιδιο καλο με τα προηγουμενα.Πιθανον δεν ειναι. Τωρα αυτοι που εβλεπαν τα παλιοτερα μετρια(και κατι δεν εβλεπαν σωστα) ειναι λογικο να περιμενουν και το shadowfall ως μετριοτητα.Απλα ετυχε μαλλον να ειναι κιολας απο οτι διαβαζω.Αν και δεν ηταν πολυ πιθανο,συμφωνα με οτι ειχαμε δει μεχρι σημερα. Για μενα αυτα του ps3 ,εχουν καταπληκτικο gameplay.Δεν μενω στα γραφικα. Π***** μ*** ηταν. Τα κριτηρια των σημερινων gamers (και ειδικα των κακιστων "κριτων" του Metacritic) δεν μπορω να πω οτι με προιδεαζουν για το καλυτερο. Με αυτην την λογικη πηγα να παιξω το killzone 2 (οτι και καλα ειναι απο τα καλυτερα FPS ever με βαση τις βαθμολογιες του) και μου αποδειχτηκε μετριοτητα απο τις πολλες. Συγκρινω απο τα δεκαδες αλλα FPS που εχω παιξει μεχρι σημερα και που την πρωτια συνεχιζουν να κρατανε ακομα και σημερα τα ιδια και τα ιδια. Οσο για την A.I. ηταν απογοητευτικοτατη ειδικα οταν μιλαμε οτι παιχνιδια οπως το πρωτο HALO, Half Life 2 και Farcry 1 δειχνουν πολυ πολυ καλυτερα αποτελεσματα πολλα χρονια πριν. Δεν μου ειπες ομως. Καταπληκτικο gameplay σε συγκριση με τι?
sofian7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Stop trolling please!Το metacritic ειναι πιο αντικειμενικό από την άποψή σου..Σεβαστή βέβαια άλλα όπως λές "των κακιστων "κριτων" του Metacritic" το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για σένα..Συγκρίνεις και λες δεν σου αρέσει κάτι απο την εμπειρία σου..Δεκτό!Αλλά η γενική άποψη είναι γενική άποψη και είναι σίγουρα περισσότερο αποδεκτή απο την δικιά σου!!
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Stop trolling please!Το metacritic ειναι πιο αντικειμενικό από την άποψή σου..Σεβαστή βέβαια άλλα όπως λές "των κακιστων "κριτων" του Metacritic" το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για σένα..Συγκρίνεις και λες δεν σου αρέσει κάτι απο την εμπειρία σου..Δεκτό!Αλλά η γενική άποψη είναι γενική άποψη και είναι σίγουρα περισσότερο αποδεκτή απο την δικιά σου!! Το να φτιαχνω 20 διαφορετικα account και να θαβω ή εξυψωνω ενα παιχνιδι δεν λεγεται "κριτικη" φιλος. Το να βρισκεται συγκεκριμενη καστα gamers σε ενα site οπως το metacritic μονο θετικο δεν ειναι για κανεναν. Οταν ενα παιχνιδι οπως το Killzone παιρνει μεση βαθμολογια 9.2 τοτε περιμενω οτι ειναι κατηγοριας Half Life 2 τουλαχιστον. Ειναι ομως απολυτα πασηφανες και αποδεκτο οτι ειναι -πολυ μακρια- απο αυτο το επιπεδο σε ολους του τομεις συνεπως ειναι αναξιο εμπιστοσυνης. Με ποια κριτηρια εχει 9.2? Ποιο ειναι το στανταρ που πρεπει να φτασει προκειμενου να πιασει αυτο το 9.2? Π****** μ***, μετριοτητες που βαφτιζονται παιχνιδαρες και που βασιζονται στην αγνοια και στην περιορισμενη εμπειρια. Καποιος που παιζει ΜΟΝΟ Call of duty δεν θα ξερει οτι ειναι απο τα χειροτερα εκει εξω. Θα ξερει οτι το Call of duty ειναι το best of bester the best. Αυτα τα ατομα εχεις λοιπον και μεσα στο metacritic. Σορρυ κιολας αλλα εγω στη ζωη μου (και στο gaming επισης) εχω μαθει να συγκρινω με στανταρ. Το μπασμενο που δεν εχει παιξει κατι αλλο στη ζωη του και παει και μου χωνει 10 σε ενα παιχνιδι σαν το Killzone...οχι....απλα οχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Π****** μ**** ηταν. Τα κριτηρια των σημερινων gamers (και ειδικα των κακιστων "κριτων" του Metacritic) δεν μπορω να πω οτι με προιδεαζουν για το καλυτερο. Με αυτην την λογικη πηγα να παιξω το killzone 2 (οτι και καλα ειναι απο τα καλυτερα FPS ever με βαση τις βαθμολογιες του) και μου αποδειχτηκε μετριοτητα απο τις πολλες. Συγκρινω απο τα δεκαδες αλλα FPS που εχω παιξει μεχρι σημερα και που της πρωτια συνεχιζουν να κρατανε ακομα και σημερα τα ιδια και τα ιδια. Οσο για την A.I. ηταν απογοητευτικοτατη ειδικα οταν μιλαμε οτι παιχνιδια οπως το πρωτο HALO, Half Life 2 και Farcry 1 δειχνουν πολυ πολυ καλυτερα αποτελεσματα πολλα χρονια πριν.οκ ενταξει... Απορω γιατι καθομαι και συζηταω κιολας. btw το hl2 ηταν απο τα καλυτερα fps ever κατ'εμε. To oτι δεν σου αρεσει εσενα, αλλα εχει αποθεωθει απο τους reviewers ,δεν σημαινει οτι θα επιλεξουμε την αποψη σου ως σωστη...Ειδικα μετα απο αυτα που γραφεις παρακατω. Στα rpgs μπορει να τα πηγαινεις καλα παντως. Οπως και να χει εισαι λαθος.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ikaruga το HL2 πήρε δεκάρια σε μια εποχή που τα FPS ήταν παλαιολιθικού επιπέδου ακόμα σε πολλούς τομείς. Το KZ2 είναι άνετα εννιαράκι απο εμένα, tight controls, ωραίο gameplay, και γενικά πολλά φρέσκα πράγματα όπως η έξυπνη χρήση του Sixaxis σε αρκετά σημεία. Μου τα χάλασε λίγο το τέλος του story βέβαια, αλλά τέσπα. Το καλύτερο (και μοναδικό) shooter που έχω παίξει στο PS3.
mtzs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Και γω θεωρω πως δεν αξιζει να δωσω παραπανω απο 70-80 ευρω για εσωτερικο σκληρο. Επισης και ο 1Tera δισκος μετα απο 2 χρόνια αν υποστηριζεται το plus ετσι οπως στο ΠΣ3 πιστευω θα ειναι οριακος. Οποιος θελει τη κονσολα σε βαθος χρονου απο 1,5Τ και πανω
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ikaruga το HL2 πήρε δεκάρια σε μια εποχή που τα FPS ήταν παλαιολιθικού επιπέδου ακόμα σε πολλούς τομείς. Διαφωνώ. Μόνο το 2004 (τη χρονιά που βγήκε το HL2) κυκλοφόρησαν FPS's που θεωρούνται τουλάχιστον παιχνιδάρες. Εντελώς ενδεικτικά: - Far Cry - Doom 3 - Thief 3 (οk, αυτό μπορεί να μην το θεωρήσουμε FPS) - UT2004 ακόμα και τα console exclusives που βγήκαν το 2004 (Metroid Prime 2 και Halo 2) ήταν γαμάτα. Κανένα από αυτά δεν είναι παλαιολιθικού επιπέδου και μάλιστα είναι playable ακόμα και σήμερα. Από όλα αυτά τα games το HL2 ήταν εξωφρενικά καλύτερο σε όλους τους τομείς. Για το KZ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, δεν έχω παίξει κανένα ακόμα.
ADHD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλό το half life αλλά και λίγο υπερτιμημένο όπως και τα halo.. Δεν είναι τέτοιου επιπέδου τα killzone αλλά είναι τίμια παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθείς. Επίσης goldeneye >> all 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τα Metroid ΔΕΝ είναι FPS. Ακριβώς. Θα έλεγα πιο πολύ first person adventure.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τα Metroid ΔΕΝ είναι FPS. Ναι, ok, δεν είναι shooter αποκλειστικά, είναι ΚΑΙ shooter όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις