mentoras99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, και η οικομικη στενοτητα μεγαλη, για πειτε, αξιζει να παει να βγαλει κανεις, την πιστωτικη καρτα που δινει η αντιπροσωπεια του αυτοκινητου σου, με σκοπο με την εν λογω καρτα να πληρώνεις σε δοσεις το ετησιο μεγαλο -και κοστοβορο- service του αυτοκινητου; Προσωπικα ειμαι στις αγορες μου, της λογικης για 'μετρητοις', δηλαδη αν εχω χρημα αγοραζω, αν δεν εχω δεν αγοραζω. Ομως το αυτοκινητο δεν ειναι μια 'κλασικη' αγορα. Βασικα, οταν πρεπει να γινει service, δεν μπορει να περιμενει, γιατι ειναι θεμα ασφαλειας. Οποτε, ειναι περιπου ανελαστικο, και το πότε θα γινει, και σχεδον ανελαστικο και το έξοδο οτι θα πρεπει να γινει. Οποτε, ειναι καπως πιεστική 'αγορά' υπηρεσιων και ανταλλακτικων. Ποια η γνωμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικα , εχω πιστωτικη , οχι απο αντιπροσωπεια..αλλα κανονικη Δεν ηταν λιγες οι φορες που προεκυψε κατι στο αμαξι και το εξοδο ηταν υπερογκο για την στιγμη που βγηκε..και αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω πιστωτικη. Στο τελευταιο δε σερβις , εχοντας 3 κατοσταρικα στην τσεπη , παω ολο χαρα και μου κανει ο υπευθυνος : "Κρατησαμε το κοστος χαμηλα...μονο 700ευρω!!!" Νταμπλας και πιστωτικη κατευθειαν.... Για το αμαξι και γω ειμαι της ιδιας αποψης...θελω να ειναι στην πενα για θεμα ασφαλειας. Αν μπορεις να συγκρατησεις τον εαυτο σου στην χρηση πιστωτικης....καλο ειναι να χεις μια...γιατι οπως προειπα δεν ηταν λιγες οι φορες που βγηκαν εξοδα απο το πουθενα..αναγκαια εξοδα...και οχι μονο του αυτοκινητου...και επρεπε να ξηγηθω πιστωτικη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Στο τελευταιο δε σερβις , εχοντας 3 κατοσταρικα στην τσεπη , παω ολο χαρα και μου κανει ο υπευθυνος : "Κρατησαμε το κοστος χαμηλα...μονο 700ευρω!!!" Νταμπλας και πιστωτικη κατευθειαν.... Για το αμαξι και γω ειμαι της ιδιας αποψης...θελω να ειναι στην πενα για θεμα ασφαλειας. για τι αυτοκινητο μιλαμε???? μου φαινεται εξωπραγματικα τεραστιο το ποσο για σερβις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 κοιτα αν λαβεις υποψη οτι 1.ηταν σε αντιπροσωπεια 2.ηταν το γενικο 3.και βρηκαν και ενα καρο μαλακιες...και αλλαξανε στο συστημα διευθυνσης σχεδον τα παντα (ψαλιδια , και λοιπα που βρισκονται εκει μπροστα..δεν ειμαι και ειδικος)...(σκεψου οτι το χαρτι με τις επισκευες ηταν 2 σελιδες) και ΠΑΛΙ καλα να λες opel corsa c 1.8 (τα κυβικα δεν παιζουν ρολο..ολα τα corsa c εχουν τα ιδια παρελκομενα/ανταλλακτικα , οπως γινεται με ολα τα corsa της ιδιας σειρας..λιγο πολυ) Απλα οπως προειπα..βρηκαν ΠΟΛΛΑ ...ειχα παραλειψει ενα γενικο σερβις λογω κρισης..και ειχανε μαζευτει διαφορες μαλακιες.... O κοσμος εχει συνηθισει στο "αλλαγη λαδιων , φιλτρων και κανα νερο στους καθαριστες" αντε βαρια 100ευρω Αν αρχιζουν και μαζευονται βλαβες...φθορες να το πω πιο ακριβεστατα...το σερβις ακομα και στο πιο ευτελες αμαξι...αρχιζει και κοστιζει.... Ενα απλο παραδειγμα... αλλαγη δισκοπλακων/τακακιων + γενικο σερβις... μπαμ...εκτοξευτηκε.... Αν ειναι η ωρα να αλλαχτει κανας ιμαντας...μπααααμ 100+εργατικα μονο αυτος + ο,τι αλλο ειναι να γινει στο σερβις... Μην το υποτιμαμε το σερβις απο θεμα κοστους..... το θεμα ειναι οτι αμα δεν ειχα πιστωτικη εκεινη την στιγμη....δεν θα το παιρνα το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 πλεον ακομη και οι αντ/πειες εβαλαν πακετα για ολα τα σερβις. θυμαμαι που ειχαν τιμες και ολα τα σερβις για μεχρι 5 χρονια. τωρα απο κει και περα οταν σας λενε εχει προβλημα αυτο και αυτο κτλ.ΔΕΝ θα το φτιαχνετε θα περνατε απο 2-3 συνεργεια για ελεγχο.οι αντ/πειες κυνηγανε ποσα που πρεπει να πιανουν καθε μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 βασικα τοτε που εσκασε το 700αρι ....το αμαξι πηγαινε και ετριζε σαν κουδουνιστρα.... ηξερα οτι καποια μαλακια ειχε...περιμενα να μου βρουν δηλ...δεν μου ρθε σαν εκπληξη ουτε οτι και καλα το ψυρισανε και το βρηκανε... Αλλα ενταξει αν δεν πηγαινα σε αντιπροσωπεια αντι για 700 ισως εδινα τα μισα...δεν αποκλειεται. Αλλα ναι αρχισαν να βγαζουν πακετα...κυριως για "δωρεαν ελεγχους"...θα σου βρουν κατι λογικα..οποτε η επισκευη θα κοστισει...κανεις δεν δουλευει τζαμπα Το θεμα μας ειναι " η χρηση πιστωτικης για σερβις αυτοκινητου" , και πιστευω οτι αν γινεται ελεγχομενη χρηση της βολευει. Πριν χρονια , στο Περιστερι , σκαω σε χαντακι καταμεσις σε κεντρικο δρομο....και το χαντακι κατα πλατος του δρομου πανω στο υψος του φαναριου...απο πεζοδρομιο σε πεζοδρομιο. Σκαω με πολλα μιας και ηταν πρασινο το φαναρι και δεν εκοψα....και αποτελεσμα...τρυπημενο καρτερ... Σερνω το αμαξι , μεχρι την αντιπροσωπεια οπελ , που ειχε εκει κοντα , αλλαγη καρτερ + νεα λαδια καμμια 400αρα.....κερατιατικα απο το πουθενα....μπαμ.....πιστωτικη....εσωσε την μερα..... ΥΓ: την επομενη μερα ειχαν μπαζωσει το χαντακι οι τριμαλακες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα