fitsou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα μικρό κατάστημα video club και θα ήθελα να βάλω κάμερες.κυρίως για να μπορώ να αποδείξω ότι έχει γίνει ενοικίαση από τον πελάτη, όταν και εάν αυτός αρνηθεί ότι έχει πάρει τις εν λόγο ταινίες. Αυτό που θέλω λοιπών είναι μια λύση με το πολύ 2 κάμερες, που να αποθηκεύουν τα βίντεο σε ένα σκληρό δίσκο. Επίσης θέλω να μπορώ να κρατήσω και να αποθηκεύσω συγκεκριμένα λεπτά από την διάρκεια της κάθε μέρας. (πχ έχει αργήσει ο Χ πελάτης τις ταινίες να μπορώ να αποθηκεύσω σε κάποιο dvd το βίντεο με τη συγκεκριμένη ενοικίαση ώστε να μπορώ να το παρουσιάσω στο δικαστήριο εάν καταφύγουμε εκεί.) Ξέρει κανείς καμία εταιρία, μάρκα με αξιόπιστο εξοπλισμό; Καλό θα ήταν άμα αναλάμβανε και την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ολα αυτα δεν αναγραφονται στο υπολογιστη με τον κωδικο καθε ταινιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αναγραφονται αλλα δεν αποτελει αδιασειστο στοιχειο στο δικαστηριο (σε περιπτωση που καταφυγουμε εκει). το δικαστηριο θα το κερδισω απλα με βιντεο στα χερια μου θα ξεμπερδεψω ποιο γρηγορα και ισως και χωρις δικαστηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αναγραφονται αλλα δεν αποτελει αδιασειστο στοιχειο στο δικαστηριο (σε περιπτωση που καταφυγουμε εκει). το δικαστηριο θα το κερδισω απλα με βιντεο στα χερια μου θα ξεμπερδεψω ποιο γρηγορα και ισως και χωρις δικαστηρια. ναι αλλά θα μπλέξεις με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων για την τήρηση και επεξεργασία του αρχείου καταγραφών, εφόσον θέλεις να κρατήσεις αρχείο πάνω των 2-3 ημερών, και η έγκριση της επεξεργασίας δεν είναι σίγουρη. Εάν δεν το έχεις δηλώσει τότε δεν μπορείς ούτε να το δείξεις στον πελάτη - πόσο μάλλον να το επικαλεστείς σε δίκη. Επίσης πρέπει να σκεφτείς λίγο τι ακριβώς θα δείχνει το βίντεο (θα πρέπει να φαίνεται σίγουρα το πρόσωπο του μέλους και πιθανότατα και το πόσες θήκες έχει στα χέρια του) αλλά και πως θα βρίσκεις ευκολότερα τα σημεία εγγραφής στο δίσκο... Τα άλλα vc πως αντιμετωπίζουν το ρίσκο αυτό, έχουν π.χ. συγκεκριμένο όρο στην εγγραφή του μέλους, χρησιμοποιούν κάποιο ΡΙΝ πελάτη για να αποδυκνείουν οτι όντως πήρε την ταινία? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2013 από pp6210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα να δεις μπορείς να κρατήσεις το αρχείο σου μέχρι και 15 μέρες. Μετά από αυτό μπορείς να ζητήσεις άδεια. Τώρα το πόσο εύκολο είναι να πάρεις την άδεια είναι άλλο θέμα και δεν το ξέρω μέχρι να το δοκιμάσω. Αλλά 15 μέρες για μια ημερήσια ταινία είναι αρκετές! Εάν δεν το έχει φέρει μέχρι τότε κάποιος οι πιθανότητες είναι να μην την φέρει ποτέ. Οπότε και μπορώ άνετα να κινηθώ δικαστικά εναντίον του, εάν πάρω την άδεια να κρατήσω το βίντεο παραπάνω μέρες. Ίσως εάν προβώ σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια πριν των 15 ημερών να μπορώ και αυτόματος να κρατήσω οποιοδήποτε οπτικοακουστικό στοιχείο έχω. Αυτό θα το δω με την δικηγόρο μου. Εννοείτε ότι θα πρέπει να φαίνεται πρόσωπο ταινίες και ημερομηνία / ώρα. Τα προγράμματα ενοικίασης μου δίνουν αυτό το στοιχείο. Και φαντάζομαι και ότι οποιοδήποτε λογισμικό καταγραφής βίντεο θα έχει την δυνατότητα να αποτυπώνει στο βίντεο ημέρα και ώρα… εδώ απλές κάμερες του εμπορίου σου εμφανίζουν αυτά τα στοιχεία επαγγελματική δεν θα το κάνει; Το πώς τα αντιμετωπίζουν τα άλλα βίντεο κλαμπ δεν ξέρω. Όταν είσαι αλυσίδα καταστημάτων ίσως και να μην σε νοιάζει. Εμένα όμως με πονάει να δίνω 60+ ευρο για μια ταινία και να μου την παίρνει ο άλλος πριν καλά, καλά βγάλει τα λεφτά της. Και δεν είναι αυτό που με νευριάζει απίστευτα είναι η γυφτιά και τα μπινελικια που ακούς από κάποιους, επειδή έχω το θράσος να πάρω και να ζητήσω εάν όχι τα λεφτά της καθυστέρησης την περιούσια μου πίσω… Για λαμογια σαν αυτούς θέλω τις κάμερες. Και αυτούς θα τους πάω και δικαστικά και μήνυση θα τους κάνω και ότι νόμιμο μπορώ να κάνω θα το κάνω! Και έχω βρει με λίγο google 2-3 περιπτώσεις που έχουν κερδίσει δικαστικές διαμάχες βίντεο κλαμπ χωρίς βίντεο κιόλας… τώρα πως το αποδεικνύουν είναι απορίας άξιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα