nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το καλύτερο για αυτές τις κάρτες άμα είχαν thermal pad είναι να το αντικαταστήσεις με copper pad και πάστα για να κάνει καλύτερη επαφή. Βέβαια άμα δεν το έχεις ξανακάνει μην το επιχειρήσεις καλύτερα σε αυτό το λάπτοπ γιατί καίγονται αυτές οι κάρτες πριν το καταλάβεις και αμα δεν πατήσει καλά αμα είναι μικρό το copper pad
vtiiii Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Απο θερμοκρασίες δεν έχει πρόβλημα είναι μια χαρα
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που λες δυστυχώς είναι σχετικό για αυτά τα τσιπάκια... Έχουν πρόβλημα με την ψύξη εσωτερικά και έχουν γενικά ένα θέμα με τις θερμοκρασίες... Τέλος πάντων αφού δεν σου έχει βγάλει ακόμα θέμα είσαι οκ, απλά καθάριζε το συχνά (κάθε 6μηνο τουλάχιστον θα έλεγα).
vtiiii Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι βασικά κάθε 2 μήνες το καθαρίζω γιατι είναι πολυ εύκολο μόνο ένα καπάκι λυνεις απο κατο και σου δίνει χέρι να καθαρίσεις την έξοδο του fan και να αλλάξεις πάστα στο επεξεργαστη και στην κάρτα γραφικών αν θες.
timothy 81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 καλησπέρα παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση θέλω έχω ένα dell vostro 3550 i5 δεύτερης γενιάς δοκίμασα να βαλω επεξεργαστη i7 τρίτης γενιάς και απλά δεν δούλεψε επανέφερα τον i5 το έβαλα να ανοίξει και η οθόνη δεν έδειχνε παρατήρησα μετά ότι έδειχνε αλλά σκοτεινά το ένωσα με εξωτερική οθόνη δούλευε κανονικά και μετά από 15-20 λεπτά άναψε η οθόνη μόνη της μάλλον φωτιστικε θα ήταν το σωστό γιατί αν έριχνες δυνατό φως με φακό θα διαπίστωνε ότι δείχνει απλά σκοτεινά δεν ανάβουν οι λυχνίες LED μου είπαν λοιπόν το άνοιγα το έκλεινα και δούλευε κανονικά λοιπόν μόλις κρυώνε δηλαδή την άλλη μέρα το πρωί πάλι το ίδιο μου κάνει δηλαδή οταν είναι σε θερμοκρασία δωματίου κρύο δηλαδή η οθόνη μουδεν φωτίζεται να σημειώσω πάλι ότι με εξωτερική οθόνη δουλεύει κανονικά η εξωτερική οθόνη και του λάπτοπ απλά δεν φωτίζεται δείχνει αν ρίξεις δυνατό φως βλέπεις ότι δείχνει αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι η οθόνη πρόβλημα δεν έχει η ταινία πρόβλημα δεν έχει και μου είπαν ότι κάτι έχει πρόβλημα λέει η μητρική και δεν με συμφέρει να το φτιάξω και πείτε ρε παιδιά καμία γνώμη ξέρω δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα