Προς το περιεχόμενο

Need for speed Rivals Ati Radeon Error DirectX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα θεμα οταν παταω να ξεκινησει το παιχνιδι εχω αυτο το παραθυρο

11065277186_a5c8f8c337_o.png

πριν απ αυτο ειχα αλλο παραθυρο που ελεγε οτι το controlo catalyst μου πρεπει να ειναι πιο καινουργιο 12.v , οταν το εκανα install το 13.9ν κατα τη διαρκεια εγκαταστασης μπλεριζε η οθονη  καθε φορα. τωρα εδω τι φαση ?

Δημοσ.

ΛΟΓΙΚΑ δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών κάποια εφέ του παιχνιδιού.

πηγα να το βάλω και γώ σε μια HD3870 με οδηγούσ 13,9 με αναβαθμισμένο το DirectX, με ολεσ τισ εκδώσειs c++, με όλα τα net fr,

και όλα τα win update!

και πάλι μου έβγαζε αυτό το μήνυμα !

στο μόνο συμπερασμα που κατέληξα είναι ότι είπα από πάνω.

αν βρει κάποιοσ κάποια λύση ασ την παραθέσει !

Δημοσ.

ΛΟΓΙΚΑ δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών κάποια εφέ του παιχνιδιού.

πηγα να το βάλω και γώ σε μια HD3870 με οδηγούσ 13,9 με αναβαθμισμένο το DirectX, με ολεσ τισ εκδώσειs c++, με όλα τα net fr,

και όλα τα win update!

και πάλι μου έβγαζε αυτό το μήνυμα !

στο μόνο συμπερασμα που κατέληξα είναι ότι είπα από πάνω.

αν βρει κάποιοσ κάποια λύση ασ την παραθέσει !

να σου πω κατι τετοιο σου χει βγαλει εν ωρα εγκαταστασεις 13,9 control catalyst ? 1471392_10201587781831313_402003823_n.jp

Δημοσ.

παιδια μηπως δεν υποστιριζει η καρτα σας το game?η το directx που εχετε δεν επαρκει για το παιχνιδι;μηπως δεν υποστιριζει η καρτα σας το directx του παιχνιδιου;

Δημοσ.

εγω παντως αποτι διαβασα σε διαφορες σελιδες ειναι κοινο προβλημα ακομα και σε αυτους που εχουν δυνατα pc δε νομιζω να φταιει η καρτα εγω με αυτη που εγραψα ρχω παιξει gta iv χωρις δυσκολια....

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχετε τις ελάχιστες απαιτήσεις

VGA: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better

DX: DirectX 10.1           OS: Windows Vista (Service Pack 2) 32-Bit

Χρησιμοποιήστε τον AMD Catalyst uninstaller, να καθαρίσει το σύστημα σας, και βάλτε μετα τους 13.11 beta 9.4

Και κατεβάστε το DirectX installer από την Microsoft. (Ιδίως αν έχετε W8-8.1 είναι απαραίτητο)

Δημοσ.

Πφφφφ δλδ εμάς τα φτωχαδακια δε μας σκέφτονται?? Μια φορά έκανα αναβάθμιση το pc μου βάζοντας Phenom triple core 2.6ghz k 3850hd 1gb ram . Και 3 gb ram για να παίξω το GTA iv . 340 € μου είχε βγει τότε ήμουν κ πιτσιρικάς.δε το ξανακάνω :Ρ τώρα με 400 θα πήγαινα για κάνα σαλέ τζάκι χιόνια .. ΚΩΛΟ NFS :/

Δημοσ.

Πφφφφ δλδ εμάς τα φτωχαδακια δε μας σκέφτονται?? Μια φορά έκανα αναβάθμιση το pc μου βάζοντας Phenom triple core 2.6ghz k 3850hd 1gb ram . Και 3 gb ram για να παίξω το GTA iv . 340 € μου είχε βγει τότε ήμουν κ πιτσιρικάς.δε το ξανακάνω :Ρ τώρα με 400 θα πήγαινα για κάνα σαλέ τζάκι χιόνια .. ΚΩΛΟ NFS :/

Εξαρτάται τις προτεραιότητες. Εσύ ενα Σαββατοκύριακο σε "σαλέ" και να γκρινιάζεις γιατί δεν μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι πειρατικό. Μιας και αν το είχες αγοράσει θα έβλεπες ότι δεν τρέχει στο PC σου.

Ενώ ο άλλος έσκασε τόσα για FX8350, GA-990FXA-UD3, 8GB DDR1600, 640GB Caviar Black  και 7950 PCS+ 3GB.

Και ναι το παραπάνω τόσο το πούλησα  σε ένα φίλο στην Ελλάδα, μαζί με μεταφορικά από Αγγλία. Μιας και έκανα αναβάθμιση. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...