Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σημαίνει ότι το λαμπάκι WAN στο modem/router αναβοσβήνει συνέχεια? (το λαμπάκι του Ιντερνετ δεν ανάβει καν).

δεν νομίζω να φταίει η τηλεφωνική πρίζα γιατί άλλαξα και ακόμα έχω το πρόβλημα.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς  WLAN. Αν ναι τότε είναι του wi-fi. Το λαμπάκι dsl ανάβει? Δοκίμασες άλλο τηλεφωνικό καλώδιο? στην ίδια μπρίζα δοκίμασες κάποια τηλεφωνική συσκευή για να δεις αν κάνει τουτ-τουτ-τουτ?

Δημοσ.

Μήπως εννοείς  WLAN. Αν ναι τότε είναι του wi-fi. Το λαμπάκι dsl ανάβει? Δοκίμασες άλλο τηλεφωνικό καλώδιο? στην ίδια μπρίζα δοκίμασες κάποια τηλεφωνική συσκευή για να δεις αν κάνει τουτ-τουτ-τουτ?

όχι WAN εννοω

μόνο 2 λαμπάκια ανάβουν power και WAN που αναβοσβήνει συνέχεια

Δημοσ.

Δώσε μοντέλο.

Φαντάζομαι δε μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ...;

ούτε για αστείο!

δεν έχει να κάνει το ρουτερ! αγόρασα και ένα δεύτερο TP-Link W8961ND αλλά το πρόβλημα παραμένει.

ήρθε σήμερα ο τεχνικός, τελικά έχω πέσει σε προβληματική γραμμή, οπότε θα πρέπει να αναλάβει ο ΟΤΕ να μου αλλάξουν γραμμή μέχρι το καφάο... θα δούμε.

Όταν αναβοσβήνει σημαίνει ότι δεν συγχρονίζει ....

Δημοσ.

για τo tp link wan =dsl. κακως το εχουν ετσι γιατι wan κανονικα εχουν τα router αλλα οκ.οτι αναβοσβηνει σημαινει οτι προσπαθει να συγχρονισει αλλα δεν συγχρονιζει.αν και σε καποια ρουτερ σημαινει επισης οτι δεν συγχρονιζει και καθολου.ειτε βλαβη του οτε ειτε καποιο προβλημα μεσα στο σπιτι.συσκευη τηλεφωνου χωρις φιλτρο κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ.

απλα σε καποια ρουτερ αναβοσβηνει και οταν δεν μπορει να συγχρονισει αλλα προσπαθει ενω σε αλλα αναβοσβηνει ακομα και αν δεν βρει καν adsl.οπως σεκαποια αλλα αναβοσβηνει οταν δεν βρισκει γραμμη αλλα αναβοσβηνει πιο γρηγορα οταν κανει προσπαθεια για sync>δυστυχως η καθε εταιρεια ακολουθει το δικο της μοτιβο με το λαμπακι.το μονο standard ειναι οτι οταν ειναι αναμμενο παιζει και οταν αναβοσβηνει ειτε οτι δεν βρισκει γραμμη ειτε οτι δεν συγχρονιζει(σε θεματα Trouble shooting)καλο εινα να ξερει καποιος αν κανει προσπαθεια η δεν βρισκει καν την γραμμη.εχει μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

απλα σε καποια ρουτερ αναβοσβηνει και οταν δεν μπορει να συγχρονισει αλλα προσπαθει ενω σε αλλα αναβοσβηνει ακομα και αν δεν βρει καν adsl.οπως σεκαποια αλλα αναβοσβηνει οταν δεν βρισκει γραμμη αλλα αναβοσβηνει πιο γρηγορα οταν κανει προσπαθεια για sync>δυστυχως η καθε εταιρεια ακολουθει το δικο της μοτιβο με το λαμπακι.το μονο standard ειναι οτι οταν ειναι αναμμενο παιζει και οταν αναβοσβηνει ειτε οτι δεν βρισκει γραμμη ειτε οτι δεν συγχρονιζει(σε θεματα Trouble shooting)καλο εινα να ξερει καποιος αν κανει προσπαθεια η δεν βρισκει καν την γραμμη.εχει μεγαλη διαφορα.

αυτό είναι (ήρθε και έλεγξε απέξω από το σπίτι, στα 140μέτρα περίπου έχει πολύ χαμηλό σήμα {βασικά δεν έχει καν} ... φαντάσου....), άντε τώρα περίμενε να γίνει αναφορά βλάβης στον ΟΤΕ, ο οτέ να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση (αν σκεφτούμε ότι είμαι σε προβληματική γραμμή και πρέπει να με περάσουν σε άλλη... απλά γ...ε τα) μετά να ενημερώσει τον άλλον ISP ότι έγινε η δουλειά... μέχρι μέχρι μέχρι.

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα έχω Internet μου φαίνεται!

Δημοσ.

αυτό είναι (ήρθε και έλεγξε απέξω από το σπίτι, στα 140μέτρα περίπου έχει πολύ χαμηλό σήμα {βασικά δεν έχει καν} ... φαντάσου....), άντε τώρα περίμενε να γίνει αναφορά βλάβης στον ΟΤΕ, ο οτέ να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση (αν σκεφτούμε ότι είμαι σε προβληματική γραμμή και πρέπει να με περάσουν σε άλλη... απλά γ...ε τα) μετά να ενημερώσει τον άλλον ISP ότι έγινε η δουλειά... μέχρι μέχρι μέχρι.

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα έχω Internet μου φαίνεται!

θεωρητικα η αποκατασταση ειναι 48 ωρες.ελπιζω να μην χρειαστει να παει για συνδυαστικο και να στο λυσουν πιο πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...