Simos805 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Που μπορώ να βρω τη rom του Stock android 4.3 ή 4.2.2 για το galaxy s4 Gt i9505??
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=EUR#firmware δες εδω
Simos805 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=EUR#firmware δες εδω Αυτό είναι το stock android? Εγώ δεν θέλω αυτό με τον launcher και τα apps της samsung θέλω το stock android όπως δηλαδή το galaxy s4 google edition. νομίζω τη βρήκα αλλά για δείτε κι εσείς που ξέρετε καλύτερα είναι αυτό που ζητάω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341026
Meraklis56 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αυτό είναι το stock android? Εγώ δεν θέλω αυτό με τον launcher και τα apps της samsung θέλω το stock android όπως δηλαδή το galaxy s4 google edition. νομίζω τη βρήκα αλλά για δείτε κι εσείς που ξέρετε καλύτερα είναι αυτό που ζητάω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341026 Ναι,αυτή είναι. Προσωπική μου άποψη είναι καλύτερα να πας σε CyanogenMod και όχι σε καθαρή AOSP. Είχα δοκιμάσει να βάλω την 4.2.2 και 4.3, και οι ρυθμίσεις είναι πολύ λίγες σε σχέση με το touchwiz. Επίσης, Ως stock εννοούμε το Android με την εμφάνιση και τα προγράμματα της Samsung.Ως Vanilla Android εννοούμε το καθαρό Android, απευθείας απο την Google(η αλλιώς AOSP)
Simos805 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι,αυτή είναι. Προσωπική μου άποψη είναι καλύτερα να πας σε CyanogenMod και όχι σε καθαρή AOSP. Είχα δοκιμάσει να βάλω την 4.2.2 και 4.3, και οι ρυθμίσεις είναι πολύ λίγες σε σχέση με το touchwiz. Επίσης, Ως stock εννοούμε το Android με την εμφάνιση και τα προγράμματα της Samsung.Ως Vanilla Android εννοούμε το καθαρό Android, απευθείας απο την Google(η αλλιώς AOSP) Οκ δεν το ήξερα αυτό με την ονομασία.. Βασικά θέλω το vanilla android επειδή αυτό της samsung έχει διάφορα άχρηστα apps απο εδώ κι από εκεί που ανοίγουν μόνα τους και τρώνε ram και μπαταρία και γενικά είναι πιο βαριά σαν rom, οπότε θέλω να δοκιμάσω και το vanilla. Φυσικά έχω κρατήσει backup τη rom που έχω τώρα (foxhound 2.0) σε περίπτωση που δεν μου αρέσει η άλλη να την ξαναβάλω..
Simos805 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν την έβαλα αλλά έχω μια απορία: που είναι η διαχείριση εργασιών? εκεί που δείχνει ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, πόση ram είναι διαθέσιμη κλπ? Επίσης στο πληκτρολόγιο πώς μπαίνει ο τόνος?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν την έβαλα αλλά έχω μια απορία: που είναι η διαχείριση εργασιών? εκεί που δείχνει ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, πόση ram είναι διαθέσιμη κλπ? Επίσης στο πληκτρολόγιο πώς μπαίνει ο τόνος? Βασικα φιλε μου καλυτερα να περασεις μια stock based rom που να εχει και το touchwiz και ολα απλα να ειναι πιο ελαφρια
Simos805 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Απ οσο εψαξα και μου ειπαν και εδω στο φορουμ η πιο ελαφρυα και αξηοπιστη με touchwiz ειναι η foxhound. Ομως τωρα με αυτη που εβαλα βλεπω μεγαλη διαφορα ολα ειβαι πολυ πιο γρηγορα και η ram εχει πολυ μεγαλητερο κομματι free. Σημερα θα βαλω και το kitkat που διαβασα οτι ειναι πολυ καλητερο για να δουμε..
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Απ οσο εψαξα και μου ειπαν και εδω στο φορουμ η πιο ελαφρυα και αξηοπιστη με touchwiz ειναι η foxhound. Ομως τωρα με αυτη που εβαλα βλεπω μεγαλη διαφορα ολα ειβαι πολυ πιο γρηγορα και η ram εχει πολυ μεγαλητερο κομματι free. Σημερα θα βαλω και το kitkat που διαβασα οτι ειναι πολυ καλητερο για να δουμε.. Μη σκοτωνεσαι τοσο πολυ για το ποση ραμ ειναι ελευθερη.Σε μια ρομ μπορει να εχει 1GB στην αλλη 0.7GB αλλα οταν τη χρειαστει αυτο θα την ελευθερωσει.Εγω στο Note 2 μου με custom rom εχω περισσοτερη καταναλωση ραμ σε σχεση με στοκ αλλα η συσκευη μου δεν ειναι πιο αργη
Simos805 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μη σκοτωνεσαι τοσο πολυ για το ποση ραμ ειναι ελευθερη.Σε μια ρομ μπορει να εχει 1GB στην αλλη 0.7GB αλλα οταν τη χρειαστει αυτο θα την ελευθερωσει.Εγω στο Note 2 μου με custom rom εχω περισσοτερη καταναλωση ραμ σε σχεση με στοκ αλλα η συσκευη μου δεν ειναι πιο αργη Όλοι αυτό μου λένε.. Ομως εμένα για κάποιο λογο στην προηγούμενη rom όταν δεν είχε χώρο η ram δεν μπορούσες να ανοιξεις πανω απο δυο εφαρμογές ταυτόχρονα διότι τη μια θα την έκλεινε μονο του...
kataramenos32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Όλοι αυτό μου λένε.. Ομως εμένα για κάποιο λογο στην προηγούμενη rom όταν δεν είχε χώρο η ram δεν μπορούσες να ανοιξεις πανω απο δυο εφαρμογές ταυτόχρονα διότι τη μια θα την έκλεινε μονο του... Καινουριο παλι και τουτο.Οπως κ να εχει το μονο που σου προσφερει μια AOSP rom κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο παραπανω αποδοση αλλα τιποτα αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα