Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Που εισαι ρε matrixxx? ...να κλεισεις το θεμα.
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να μην προστατέψουμε τους μη γνωρίζοντες?? Εσύ μπορεί να είσαι δαιμόνιο και να φυλάς καλά τον εαυτό σου από διάφορους κινδύνους όμως αυτό δεν σε ξεχωρίζει από την μάζα όταν λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι!Εκτός κι αν νοιώθεις τόσο ξεχωριστός! Το θέμα είναι καλό και επίκαιρο νομίζω. Δηλαδη οι εξυπνοι κι "εξυπνοι" επιβιωνουν, ενω οι απληροφορητοι, αδαεις κι οχι τοσο μεσα στα πραγματα να την παθαινουν? Να προστατευουμε μονιμα τον απατεωνα/κουτοπονηρο? Δεν εχω δικαιωμα να προστατευσω τη δευτερη κατηγορια με ενα απλο σχολιο ή link? Δεν ειμαστε ολοι τραμπουκοι για να καταστεφουμε αγγελιες οπως λες. Οσο αφορα τις αξιολογισεις, προσωπικα εχω πουλησει 3 κινητα μεσω insomnia. Δε με αξιολογησε κανενας απο τους αγοραστες, ουτε θετικα, ουτε αρνητικα. Τι μπορεις να καταλαβεις για μενα ως πωλητης βλεποντας το προφιλ μου? A) Όταν ένα προϊόν μπεί στο τόπικ προσφορές, είναι προφανές ότι κάνει μπαμ ότι όποιος προσπαθήσει να αισχοκερδίσει έναντι άλλον, θα φανεί. Δε χρειάζονται καμπανάκια και λαμπιόνια για κάτι το τόσο προφανές. Β) Ειλικρινά και το πιστέυω αυτό στο μέγιστο βαθμό. Αν κάποιος μπορεί να μπεί στο εν λόγω forum και δε μπορεί απλά να αφιερώσει μισό λεπτό να κάνει σωστή χρήση του google και του skroutz, τότε είναι πραγματικά άξιος της μοίρας του και δεν αξίζει καμίας "προστασίας" από τους διάφορους "ρομπεν των αυτιών". Πολύ απλά γιατί βαρίεται και γιατί τα περιμένει όλα έτοιμα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει "τάησε έναν πεινασμένο και κάντον χορτάτο για ένα μεσημέρι. Μάθε του να μαγειρεύει και κάντον χορτάτο για όλη του τη ζωή". Δε δίνεις στον άλλο τα πάντα έτοιμα, του δίνεις όμως τροφή για σκέψη και πράξη. Οπότε ας μή βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα και κοντόφθαλμα. Όσο για το άλλο με τις μαϊμούδες κλπ, αυτό από ό,τι βλέπω τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να αποτελεί μόδα. Και πάλι όμως μπορείτε να προστατευτείτε παιδιά. Ψάχνοντας λιγάκι στο google, μπορείτε να εντοπίσετε χτυπητές διαφορές από αυθεντικό σε μαϊμού. Επίσης κάτι στο οποίο συμφωνώ, είναι το να βάζουν αγγελίες άτομα που έχουν συγκεκριμένο αριθμό πόστς και άνω και ενεργή παρουσία άνω των 6 μηνών για παράδειγμα στο forum. Έτσι φαίνεται πραγματικά και η συνεισφορά και το ποιόν του καθενός. Βλέπω κάτι αγγελίες από άτομα με 0 ποστς, 0 αξιολογήσεις και εγγραφή είτε νέα είτε όχι και να πουλάνε αντικείμενα υψηλής ζήτησης. Τον άλλον το μόνο που τον νοιάζει είναι η τιμή δυστυχώς. Ποιός κοιτάει λοιπόν κοντόφθαλμα? Όταν επικρατεί λοιπόν ο ενθουσιασμός και η βαρεμάρα στο να ψάξει κανείς μισό λεπτό παραπάνω, τότε τί? Ο σκοπός ενός forum είναι να προσφέρει τροφή για σκέψη και συζήτηση παιδιά, όχι να κάνει babysitting στις εξάρσεις ενθουσιασμού του καθενός. Διαφορετικά όποιος θέλει, είναι ελεύθερος να μαζέψει ένα group ατόμοων να φτιάξουν ένα site/forum που να κράζουν αγγελίες. 4
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 A) Όταν ένα προϊόν μπεί στο τόπικ προσφορές, είναι προφανές ότι κάνει μπαμ ότι όποιος προσπαθήσει να αισχοκερδίσει έναντι άλλον, θα φανεί. Δε χρειάζονται καμπανάκια και λαμπιόνια για κάτι το τόσο προφανές. Β) Ειλικρινά και το πιστέυω αυτό στο μέγιστο βαθμό. Αν κάποιος μπορεί να μπεί στο εν λόγω forum και δε μπορεί απλά να αφιερώσει μισό λεπτό να κάνει σωστή χρήση του google και του skroutz, τότε είναι πραγματικά άξιος της μοίρας του και δεν αξίζει καμίας "προστασίας" από τους διάφορους "ρομπεν των αυτιών". Πολύ απλά γιατί βαρίεται και γιατί τα περιμένει όλα έτοιμα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει "τάησε έναν πεινασμένο και κάντον χορτάτο για ένα μεσημέρι. Μάθε του να μαγειρεύει και κάντον χορτάτο για όλη του τη ζωή". Δε δίνεις στον άλλο τα πάντα έτοιμα, του δίνεις όμως τροφή για σκέψη και πράξη. Οπότε ας μή βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα και κοντόφθαλμα. Όσο για το άλλο με τις μαϊμούδες κλπ, αυτό από ό,τι βλέπω τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να αποτελεί μόδα. Και πάλι όμως μπορείτε να προστατευτείτε παιδιά. Ψάχνοντας λιγάκι στο google, μπορείτε να εντοπίσετε χτυπητές διαφορές από αυθεντικό σε μαϊμού. Επίσης κάτι στο οποίο συμφωνώ, είναι το να βάζουν αγγελίες άτομα που έχουν συγκεκριμένο αριθμό πόστς και άνω και ενεργή παρουσία άνω των 6 μηνών για παράδειγμα στο forum. Έτσι φαίνεται πραγματικά και η συνεισφορά και το ποιόν του καθενός. Βλέπω κάτι αγγελίες από άτομα με 0 ποστς, 0 αξιολογήσεις και εγγραφή είτε νέα είτε όχι και να πουλάνε αντικείμενα υψηλής ζήτησης. Τον άλλον το μόνο που τον νοιάζει είναι η τιμή δυστυχώς. Ποιός κοιτάει λοιπόν κοντόφθαλμα? Όταν επικρατεί λοιπόν ο ενθουσιασμός και η βαρεμάρα στο να ψάξει κανείς μισό λεπτό παραπάνω, τότε τί? Ο σκοπός ενός forum είναι να προσφέρει τροφή για σκέψη και συζήτηση παιδιά, όχι να κάνει babysitting στις εξάρσεις ενθουσιασμού του καθενός. Διαφορετικά όποιος θέλει, είναι ελεύθερος να μαζέψει ένα group ατόμοων να φτιάξουν ένα site/forum που να κράζουν αγγελίες. Δεν θέλω να κράζω αγγελίες..θέλω να αξιολογώ!!Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Θείος μου που δεν μπορεί να ψάξει στο σκρουτζ..δεν το έχει εμ την τεχνολογία κι ας του αρέσει..πραγματικά δεν γνωρίζουν όλοι πως να το ψάξουν και εμπιστεύονται απλά πρόσωπα όπως μάθανε στην εποχή τους!! 3
pcbill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ποια είναι ακριβώς η προσφορά ? Πάντως παιδιά μπορεί να φτιαχτεί η "Προστασία Καταναλωτή Insomnia" που να δίνει την έγκρισή της πριν την δημοσιοποίηση κάθε αγγελίας ! Μέσα σε μια ελεύθερη αγορά ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις, να προστατεύεις και να αξιολογείς ανθρώπους σε έξυπνους, χαζούς, πληροφορημένους, κοντούς, ψηλούς ή στο μέλλον να είναι οτιδήποτε άλλο ? Αν δεν σου αρέσει η τιμή, απλά δεν αγοράζεις και κοιτάς το επόμενο... 4
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Πάντως παιδιά μπορεί να φτιαχτεί η "Προστασία Καταναλωτή Insomnia" που να δίνει την έγκρισή της πριν την δημοσιοποίηση κάθε αγγελίας ! Αυτο τι ειναι? Χουντα εχουμε? Που θα περνανε τα λεγομενα μου απο ελεγχο πρωτου γραφτουν? Ο καθενας να πουλαει οτι/οσο θελει κι ο καθενας να το σχολιαζει οπως θελει. Σε κοσμια πλαισια προφανως. 2
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ποια είναι ακριβώς η προσφορά ? Πάντως παιδιά μπορεί να φτιαχτεί η "Προστασία Καταναλωτή Insomnia" που να δίνει την έγκρισή της πριν την δημοσιοποίηση κάθε αγγελίας ! Μέσα σε μια ελεύθερη αγορά ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις, να προστατεύεις και να αξιολογείς ανθρώπους σε έξυπνους, χαζούς, πληροφορημένους, κοντούς, ψηλούς ή στο μέλλον να είναι οτιδήποτε άλλο ? Αν δεν σου αρέσει η τιμή, απλά δεν αγοράζεις και κοιτάς το επόμενο... Αυτό πληρώνουμε και τώρα με την ΤΡΟΪΚΑ..αφήστε ρε παιδιά,μην ασχοληθείτε με αυτό με εκείνο και πολλά άλλα..Όλα μαζί όμως ισοδυναμούν με την κατάντια μας!!Έλεγχο στον έλεγχο πρέπει να κάνουμε!Αυτό χρειαζόμαστε για να λειτουργούμε έντιμα!!
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν θέλω να κράζω αγγελίες..θέλω να αξιολογώ!!Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Θείος μου που δεν μπορεί να ψάξει στο σκρουτζ..δεν το έχει εμ την τεχνολογία κι ας του αρέσει..πραγματικά δεν γνωρίζουν όλοι πως να το ψάξουν και εμπιστεύονται απλά πρόσωπα όπως μάθανε στην εποχή τους!! Με αυτά τα δεδομένα ο θείος σου δε θα έμπαινε απλά σε forum αφου δε το έχει με την τεχνολογία και μπορεί να πάει στον Κωτσόβολο ή στο συνοικιακό μαγαζί της γειτονιάς αφού εμπιστεύεται πρόσωπα όπως έμαθε στην εποχή του, άρα άτοπο το παράδειγμά σου (εσύ δηλαδή το αναιρείς το παράδειγμα σου). Κατά συνέπεια έρχεσαι στα λόγια μου (ξαναδιαβάζεις το Β) για όποιον μπορεί να κάνει χρήση του εν λόγω forum...
pcbill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αυτο τι ειναι? Χουντα εχουμε? Που θα περνανε τα λεγομενα μου απο ελεγχο πρωτου γραφτουν? Ο καθενας να πουλαει οτι/οσο θελει κι ο καθενας να το σχολιαζει οπως θελει. Σε κοσμια πλαισια προφανως. Προφανώς δεν κατάλαβες ότι αστειεύομαι με την ύπαρξη του συγκεκριμένου άσχετου (και εδώ...) θέματος... Αυτό πληρώνουμε και τώρα με την ΤΡΟΪΚΑ..αφήστε ρε παιδιά,μην ασχοληθείτε με αυτό με εκείνο και πολλά άλλα..Όλα μαζί όμως ισοδυναμούν με την κατάντια μας!!Έλεγχο στον έλεγχο πρέπει να κάνουμε!Αυτό χρειαζόμαστε για να λειτουργούμε έντιμα!! Ok... ! 1
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν αστειευεσαι, παω πασο. Το θεμα μπορει να ειναι ασχετο στο τοπικ των προσφορων αλλα ειναι ενα θεμα που πιστευω πρεπει αν ακουστει, να συζητηθει και πιθανον να οδηγησει σε μια αλλαγη στο φορουμ που την επιθυμουμε αρκετα μελη. Θα μπορουσε να δημιουργηθει μια δημοσκοπηση ή κατι τετοιο. 1
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Με αυτά τα δεδομένα ο θείος σου δε θα έμπαινε απλά σε forum αφου δε το έχει με την τεχνολογία και μπορεί να πάει στον Κωτσόβολο ή στο συνοικιακό μαγαζί της γειτονιάς αφού εμπιστεύεται πρόσωπα όπως έμαθε στην εποχή του, άρα άτοπο το παράδειγμά σου (εσύ δηλαδή το αναιρείς το παράδειγμα σου). Κατά συνέπεια έρχεσαι στα λόγια μου (ξαναδιαβάζεις το Β) για όποιον μπορεί να κάνει χρήση του εν λόγω forum... Μια χαρά ξέρει και μπαίνει και σιγά σιγά ενημερώνεται!!Να μαι καλά εγώ που του άνοιξα τα μάτια με το σκρουτζ και γενικά πως να συγκρίνει τιμές αλλιως μπορεί να είχε πάρει την 550ΤΙ στην τιμή της 660 πριν λίγο καιρό!!Για να καταλάβω εσύ δεν θέλεις να ασχολούμαστε καν με τις αγγελίες??Αυτό μας λες ουσιαστικά!
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όποιος πουλάει θέλει να πουλάει ακριβά κ να μειώνει την χασούρα του,ο ίδιος όταν αγοράζει θέλει να αγοράσει στο 50% της αξίας του να είναι ολοκαίνουριο και να πει στους φίλους του πόσο μεγάλη ευκαιρία βρήκε.. Απ'οτι όλοι καταλαβαίνουμε αυτά τα ποστ δεν έχουν κανένα νόημα μιας και η διάθεση του ίδιου που το ανοίγει σχεδόν σίγουρα θα αλλάξει μόλις αλλάξει και ο "ρόλος" του,και από αγοραστής γίνει πωλητής. Δια ταυτα.. και επειδή κινούμαστε υποχρεωτικά σε ελεύθερη αγορά όπως και σε ελεύθερη βούληση πιάστε κανένα άλλο θέμα με καλύτερο flame range να τσακωθούμε.. :P 4
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά ξέρει και μπαίνει και σιγά σιγά ενημερώνετε!!Να μαι καλά εγώ που του άνοιξα τα μάτια με το σκρουτζ και γενικά πως να συγκρίνει τιμές αλλιως μπορεί να είχε πάρει την 550ΤΙ στην τιμή της 660 πριν λίγο καιρό!!Για να καταλάβω εσύ δεν θέλεις να ασχολούμαστε καν με τις αγγελίες??Αυτό μας λες ουσιαστικά! Το να καταπατάς το δικαίωμά μου να μπαίνω σε ένα section που λέγεται προσφορές και να διαβάζω κλαψουρίσματα και γκρίνιες. Αποτελεί προσφορά? Όχι! Ας το έβαζες στο μπλα μπλά λοιπόν, αλλά όπως και ο ίδιος λες, απλά ήθελες να τραβήξεις κόσμο. Ποιός καταπατά τα δικαιώματα ποιανού στην προκειμένη? Δε σου αρέσει ο τρόπος που υπάρχουν κάποια sections στο forum? Άνοιξε δικό σου. Δε σε εμποδίζει και κανείς. Και τέλος, μή διαστρεβλώνεις πράγματα τα οποία λέω. Ήμουν σαφής στο τί εννοώ και στο τί όχι, παρέθεσα τις απόψεις μου, παρέθεσα και κάποιες ιδέες. Αν εσύ θες να βλέπεις φίδια και δράκους και δε ξέρω τί, δικαίωμά σου, εξέφρασέ το όμως αλλού και παραθέτωντας την αλήθεια όχι μονόπλευρα. Το άλλο το παλικαράκι βγήκε όχι τυχαία να αναφερθεί στον υπαινιγμό σου. Σε ήξερε και το έκανε ή είχε προηγούμενα μαζί σου? Προφανώς λοιπόν και θα του την είπες πριν ξεκινήσεις το εν λόγω θέμα. Βγήκε όμως και σου εξήγησε (που κατ'εμέ κακώς κι ασχολήθηκε να σου απαντήσει). Προς Θεού τον άνθρωπο δε τον ξέρω, σου λέω τί είδα ως παρατηρητής.
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν το αλλο το παλικαρι που λες ειμαι εγω, δεν ειμαι φιλος του απλα, ειμαι διπλος λογαριασμος του. Σε λιγο ανοιγω και τριτο για να φαινομαστε ακομα περισσοτεροι. Δεν μπορω να το πιστεψω οτι πολεματε εμας που ζηταμε διαφανεια και ελευθερια του λογου. Που φτασαμε..
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν το αλλο το παλικαρι που λες ειμαι εγω, δεν ειμαι φιλος του απλα, ειμαι διπλος λογαριασμος του. Σε λιγο ανοιγω και τριτο για να φαινομαστε ακομα περισσοτεροι. Δεν μπορω να το πιστεψω οτι πολεματε εμας που ζηταμε διαφανεια και ελευθερια του λογου. Που φτασαμε.. Αγαπητέ, μή βλέπεις κι εσύ φίδια και δράκους. Αναφερόμουν στο παιδί που μίλησε για την κάρτα γραφικών. Ειλικρινά ντρέπομαι για τον τρόπο σκέψης σου, αλλά δε θα μπω στον κόπο να σου δώσω παραπάνω τροφή για σχόλια. το τελευταίο σχόλιό σου τα λέει όλα ξεκάθαρα... Καλή συνέχεια εύχομαι.
kukukali Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μπει και ο σχολιασμος στις αγγελιες και ενα μινιμουμ παρουσιας/ποστ στο insomnia για να γινεις πωλητης. Σε ολα τα site υπαρχει η δυνατοτητα σχολιασμου δεν βλεπω κατι το μεμπτο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις