GiannisWalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ότι πολλά άτομα είναι στον κόσμο τους στις αγγελίες ισχύει. Μην ξεχνάμε ότι βάζουν αγγελίες και στο τέλος δεν απαντάνε καν, απλή ερώτηση δικιά μου. Αν βάζεις αγγελίες γιατί δεν απαντάς στον κόσμο ρε καραγκιόζη ?
Aias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για αυτο υπάρχουν ομως οι αξιολογήσεις αν την εχεις παθει ηδη τι να σου κανει η αξιολογηση. Πιστευω οτι θα επρεπε να γραφουμε σχολια στις αγγελιες με τροπο που να μην προσβαλεται η θιγεται κανεις. 3
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για αυτο υπάρχουν ομως οι αξιολογήσεις Μα αξιολόγηση σου επιτρέπει μόνο αν κάνεις συναλλαγή...το αν είναι "καλή" η αγγελία ή μη δεν το επτιρέπουνε. 1
george kesoglu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εγω πιστευω οτι σε πρωτη φαση πρεπει να μπορουν να βαζουν αγγελιες μελη με καποιο αριθμο ποστ πχ 100 και πανω 10
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μιας και απευθύνεται σε εμενα το συγκεκριμένο thread θα απαντήσω, άσκοπο μεν αλλα το να μην μιλάω είναι χειρότερο. Uhm what? http://www.skroutz.gr/s/4036985/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II-Matrix.html?keyphrase=280x+matrix http://www.skroutz.gr/s/2838769/Asus-Radeon-HD7970-Matrix-3GB-DirectCU-II.html?keyphrase=7970+matrix http://www.amazon.co.uk/ASUS-Asus-MATRIX-HD7970-P-3GD5-111530/dp/B00B3FG5GY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385461923&sr=8-2&keywords=7970+platinum http://www.amazon.co.uk/Matrix-R9280X-P-3GD5-1100MHz-Express-Graphics/dp/B00FSC53VQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385461914&sr=8-1&keywords=280x+platinum Το κατάστημα από όπου την αγόρασα πριν από ένα μηνα με ενημέρωσε ότι η οποιαδήποτε αντικατάσταση του προϊόντος καλύπτεται από την Asus με μια απόδειξη και ότι η εγγύηση ισχύει για 3 χρονια. Το κουτί πάνω στην κάρτα γραφει "3 year limited warranty". Άμα θες κράξε την Asus. Και προφανώς δεν πρόκειται για αισχροκέρδεια όταν αγοράζω κάτι ένα μηνα πριν στα 330, και το πουλάω τώρα στα 300. Άμα δεν σου αρέσει κομπλέ, απλά μην κράζεις τα λάθος άτομα όταν το παίζεις μασκοφόρος εκδικητής που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των consumers. Καλά δεν έκανα προσωπική επίθεση αλλά όπως μου έγραψες στο μήνυμά σου κι εσύ δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρειαστεί RMA!Εγώ σου λέω ότι χρειάστηκε παλιότερα και δεν μου το κάνανε! Όσο για τιμές μην πάμε στα ακριβότερα..κοίτα η 290 εδώ! http://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+R9+Serie/R9+290.html
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 εγω πιστευω οτι σε πρωτη φαση πρεπει να μπορουν να βαζουν αγγελιες μελη με καποιο αριθμο ποστ πχ 100 και πανω Αυτο το θεωρω αυτονοητο επισης. Επισης να πρεπει να εισαι μελος στο φορουμ 3 μηνες πχ 3
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δίκιο έχεις αλλά έχουμε ελεύθερη αγορά. Και φυσικά και ελευθερία του λόγου και της κριτικής! 3
Zapee995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εμενα πιο πολυ με στεναχωρει που βλεπω τυπακια να ανταλλαζουν κινητα απομιμησεις παρα αν πουλανε κατι πιο ακριβα απο καινουριο...Στη πρωτη περιπτωση αν κανεις συναλλαγη εισαι θυμα, στη δευτερη βλακας...Οποτε το πρωτο το πολεμας και με το δευτερο δεν ασχολεισαι καθολου...
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Πρεπει να ανοιξει ο σχολιασμος στις αγγελιες. Απλα. Σε κανενα απο τα υπολοιπα φορουμ (ειτε ελληνικα, ειτε ξενα) που ειμαι μελος δεν υπαρχουν κλειδωμενες για σχολια αγγελιες. Γιατί να γεμίσει μετά το forum από αντιδικίες και ύβρεις από τα διάφορα γατάκια και κοράκια που τους χαλάει η τιμή του καθενός? 1) Σε χαλάει η τιμή του οποιουδήποτε? Δικαίωμά σου, ΜΗΝ αγοράσεις λοιπόν. τόσο απλό. 2) Είμαστε σε ελεύθερη αγορά. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας, όσο θέλει αγοράζει ο καθένας. Δεν υποχρεώνει κανείς και κανέναν ούτε να πουλήσει σε κάποια τιμή, ούτε να αγοράσει σε κάποια τιμή. Κι εγώ μπορεί να θέλω ας πούμε ώς τα Χριστούγεννα αυθεντικό Samsung Galaxy Note 3 με απόδειξη κι εγγύηση στα 200 ευρώ. Πολύ απλά δε θα το πάρω ποτέ με τόσα. Δε σημαίνει ότι θα βγώ να κράξω αυτούς που το πήραν τσάμπα μέσω επιδότησης επειδή το πουλάνε στα 500... 3) Στα υπόλοιπα forum που αναφέρεις, το section αγγελίες δεν έχει τη μορφή και τη δομή του εδω section, αλλά είναι ένας αχταρμάς ιδεών και προϊόντων που διαφέρει προς το χειρότερο. Η προσπάθεια του Insomnia ακόμη και στο section των αγγελιών, διαφέρει κατά πολύ προς το καλύτερο από πολλά forums, υπάρχει αξιολόγηση και κρατά την αγγελία λιτή και καθαρή προς τον αναγνώστη - ενδιαφερόμενο. Είτε αυτό αποτελεί ζήτηση, είτε πώληση. 4) Το παρόν thread ουδεμία σχέση έχει με την κατηγορία που τοποθετήθηκε από τον topic starter. Αν κάποιος δε γνωρίζει πού πηγαίνει το κάθε τί, το βάζει στο μπλα-μπλα και ζητάει να το μεταφέρουν οι mods. Και όχι να μπαίνει σκόπιμα σε ένα section υψηλής αναγνωσιμότητας όπως οι προσφορές, απλά για να τραβήξει τα βλέμματα και να κράξει τον όποιο απευθύνεται (όπως απεδείχθη παραπάνω)... 5) Αν κάποιος δε ξέρει να χρησιμοποιεί το google και το skroutz, πρόβλημά του. Εδώ σωστή χρήση του δικαιώματος της ψήφου στις εκλογές δε μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι, θα μας απασχολήσει το αν βαριούνται ή όχι να ψάξουν καλύτερα για μισό λεπτό και να συγκρίνουν τιμές? Αυτά 10
paularas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 για να μην μιλήσουμε για τα μαϊμου beats "δώρο από φίλη / φίλο / χάθηκε ο απόδειξη"
tazmaaaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να γεμίσει μετά το forum από αντιδικίες και ύβρεις από τα διάφορα γατάκια και κοράκια που τους χαλάει η τιμή του καθενός? 1) Σε χαλάει η τιμή του οποιουδήποτε? Δικαίωμά σου, ΜΗΝ αγοράσεις λοιπόν. τόσο απλό. 2) Είμαστε σε ελεύθερη αγορά. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας, όσο θέλει αγοράζει ο καθένας. Δεν υποχρεώνει κανείς και κανέναν ούτε να πουλήσει σε κάποια τιμή, ούτε να αγοράσει σε κάποια τιμή. Κι εγώ μπορεί να θέλω ας πούμε ώς τα Χριστούγεννα αυθεντικό Samsung Galaxy Note 3 με απόδειξη κι εγγύηση στα 200 ευρώ. Πολύ απλά δε θα το πάρω ποτέ με τόσα. Δε σημαίνει ότι θα βγώ να κράξω αυτούς που το πήραν τσάμπα μέσω επιδότησης επειδή το πουλάνε στα 500... 3) Στα υπόλοιπα forum που αναφέρεις, το section αγγελίες δεν έχει τη μορφή και τη δομή του εδω section, αλλά είναι ένας αχταρμάς ιδεών και προϊόντων που διαφέρει προς το χειρότερο. Η προσπάθεια του Insomnia ακόμη και στο section των αγγελιών, διαφέρει κατά πολύ προς το καλύτερο από πολλά forums, υπάρχει αξιολόγηση και κρατά την αγγελία λιτή και καθαρή προς τον αναγνώστη - ενδιαφερόμενο. Είτε αυτό αποτελεί ζήτηση, είτε πώληση. 4) Το παρόν thread ουδεμία σχέση έχει με την κατηγορία που τοποθετήθηκε από τον topic starter. Αν κάποιος δε γνωρίζει πού πηγαίνει το κάθε τί, το βάζει στο μπλα-μπλα και ζητάει να το μεταφέρουν οι mods. Και όχι να μπαίνει σκόπιμα σε ένα section υψηλής αναγνωσιμότητας όπως οι προσφορές, απλά για να τραβήξει τα βλέμματα και να κράξει τον όποιο απευθύνεται (όπως απεδείχθη παραπάνω)... 5) Αν κάποιος δε ξέρει να χρησιμοποιεί το google και το skroutz, πρόβλημά του. Εδώ σωστή χρήση του δικαιώματος της ψήφου στις εκλογές δε μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι, θα μας απασχολήσει το αν βαριούνται ή όχι να ψάξουν καλύτερα για μισό λεπτό και να συγκρίνουν τιμές? Αυτά Δεν έχει να κάνει με ζήτηση και προσφορά το παρών θέμα?? Το βλέπεις λάθος ΑΛΛΆ εγώ σωστό που το ανέβασα εδώ!και δεν έκανα καμία προσωπική επίθεση... Πολλοί ανεβάζουν με την δικαιολογία direct rma ASUS/ASROCK/MSI κλπ κλπ και δεν γνωρίζουν καν τι παίζει!! Ή ανεβάζουν αγγελία με μνήμες που αγοράστηκαν σε Χ τιμή και τις πουλάνε τώρα 2Χ για να έχουν και κέρδος μιας και υπάρχει τεράστια ζήτηση!! Γιατί να μην προστατέψουμε τους μη γνωρίζοντες?? Εσύ μπορεί να είσαι δαιμόνιο και να φυλάς καλά τον εαυτό σου από διάφορους κινδύνους όμως αυτό δεν σε ξεχωρίζει από την μάζα όταν λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι!Εκτός κι αν νοιώθεις τόσο ξεχωριστός! Το θέμα είναι καλό και επίκαιρο νομίζω. 1
doubleh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή την πέφτουμε σε κάποιον που ουσιαστικά μιλά για διαφάνεια προκειμένου να υποστηρίξουμε τα λαμόγια; Μπράβο μας. Νομίζω αυτό ακριβώς έχουμε και σαν κοινωνία. Αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία μας. "Κλέψε τον άλλον αν μπορείς. Κι αν μπορείς μαγκιά σου". Συγχαρητήρια. Φοβερός πολιτισμός. Εκτός από τη λαμογιοσύνη και αντιλαμογιοσύνη ας αναπτύξουμε κάποτε και λίγη κοινωνική ευφυία και ευαισθησία. Τι κακό υπάρχει αν βρω ότι το προϊόν στην αγγελία πουλιέται σε κατάστημα φθηνότερα να παραθέσω το λινκ από κάτω; Η λογική των αγγελιών είναι να εξυπηρετούμαστε (όσοι θέλουν να πουλήσουν αλλά και όσοι θέλουν να αγοράσουν) ή να κλέβουμε ο ένας τον άλλον;;;;; Επίσης, το να ξέρεις πού να ψάχνεις και να κάθεσαι να το κάνεις δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά γνώσεων. Γι' αυτό μη σφίγγεστε όσοι το παίζετε ξύπνιοι. Όπως υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που δεν τα ξέρουμε και τα καταναλώνουμε (από φαγητά, απορρυπαντικά κλπ κλπ) έτσι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας. Εκτός αν οι ξύπνιοι κοιτάνε το σκρουτζ και τις προδιαγραφές ακόμα κ για κωλόχαρτο, οπότε πάω πάσο. Η λαμογιά και η κλεψιά είναι απράδεκτες κοινωνικές συμπεριφορές και οφείλουμε όλοι να τις καταδεικνύουμε και να τις απομονώνουμε. 20
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να γεμίσει μετά το forum από αντιδικίες και ύβρεις από τα διάφορα γατάκια και κοράκια που τους χαλάει η τιμή του καθενός? 1) Σε χαλάει η τιμή του οποιουδήποτε? Δικαίωμά σου, ΜΗΝ αγοράσεις λοιπόν. τόσο απλό. 2) Είμαστε σε ελεύθερη αγορά. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας, όσο θέλει αγοράζει ο καθένας. Δεν υποχρεώνει κανείς και κανέναν ούτε να πουλήσει σε κάποια τιμή, ούτε να αγοράσει σε κάποια τιμή. Κι εγώ μπορεί να θέλω ας πούμε ώς τα Χριστούγεννα αυθεντικό Samsung Galaxy Note 3 με απόδειξη κι εγγύηση στα 200 ευρώ. Πολύ απλά δε θα το πάρω ποτέ με τόσα. Δε σημαίνει ότι θα βγώ να κράξω αυτούς που το πήραν τσάμπα μέσω επιδότησης επειδή το πουλάνε στα 500... 3) Στα υπόλοιπα forum που αναφέρεις, το section αγγελίες δεν έχει τη μορφή και τη δομή του εδω section, αλλά είναι ένας αχταρμάς ιδεών και προϊόντων που διαφέρει προς το χειρότερο. Η προσπάθεια του Insomnia ακόμη και στο section των αγγελιών, διαφέρει κατά πολύ προς το καλύτερο από πολλά forums, υπάρχει αξιολόγηση και κρατά την αγγελία λιτή και καθαρή προς τον αναγνώστη - ενδιαφερόμενο. Είτε αυτό αποτελεί ζήτηση, είτε πώληση. 4) Το παρόν thread ουδεμία σχέση έχει με την κατηγορία που τοποθετήθηκε από τον topic starter. Αν κάποιος δε γνωρίζει πού πηγαίνει το κάθε τί, το βάζει στο μπλα-μπλα και ζητάει να το μεταφέρουν οι mods. Και όχι να μπαίνει σκόπιμα σε ένα section υψηλής αναγνωσιμότητας όπως οι προσφορές, απλά για να τραβήξει τα βλέμματα και να κράξει τον όποιο απευθύνεται (όπως απεδείχθη παραπάνω)... 5) Αν κάποιος δε ξέρει να χρησιμοποιεί το google και το skroutz, πρόβλημά του. Εδώ σωστή χρήση του δικαιώματος της ψήφου στις εκλογές δε μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι, θα μας απασχολήσει το αν βαριούνται ή όχι να ψάξουν καλύτερα για μισό λεπτό και να συγκρίνουν τιμές? Αυτά Δηλαδη οι εξυπνοι κι "εξυπνοι" επιβιωνουν, ενω οι απληροφορητοι, αδαεις κι οχι τοσο μεσα στα πραγματα να την παθαινουν? Να προστατευουμε μονιμα τον απατεωνα/κουτοπονηρο? Δεν εχω δικαιωμα να προστατευσω τη δευτερη κατηγορια με ενα απλο σχολιο ή link? Δεν ειμαστε ολοι τραμπουκοι για να καταστεφουμε αγγελιες οπως λες. Οσο αφορα τις αξιολογισεις, προσωπικα εχω πουλησει 3 κινητα μεσω insomnia. Δε με αξιολογησε κανενας απο τους αγοραστες, ουτε θετικα, ουτε αρνητικα. Τι μπορεις να καταλαβεις για μενα ως πωλητης βλεποντας το προφιλ μου? 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις