yorke8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το pc μου . Τα χαρακτηριστικά του είναι : CPU : Intel i5 750 @ 2.67 GHz RAM : 4 GB GPU : PNY NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) MB : ASRock P55M Pro OS : Windows 7 Ultimate 64 bit Όταν ξεκινάει , αφού μπει στα Windows (κανά λεπτό μετά) κάποιες φορές κολλάει (οθόνη και ποντίκι) και δεν κάνει τίποτα . Δεν με αφήνει να μπω στο Task Manager και η μόνη λύση είναι να κάνω Restart με το κουμπί . Μετά το Restart τις περισσότερες φορές λειτουργεί απροβλημάτιστα για ώρες . Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι HW ή πρόβλημα του λειτουργικού . Έχω κάνει πάντως memtest , στρεσσάρισμα με Intel Burn Test όλα καλά . Που μπορώ να δω την αιτία του προβλήματος ; Κάθε βοήθεια πολύτιμη ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
yorke8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όχι , μήπως είναι κανά update που κατέβασα ;
mastor10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μου εβγαινε και εμενα αυτα παλιοτερα αλλα ειχε βγει οτι ηταν προβληματικη μια απο τις ραμ και κολλαγε το συστημα, τωρα ισως κανα φορματ να το εστρωνε, κατσε να ακουσεις και κανα αλλον
GiannisWalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 προτείνω να δοκιμάσεις ενα φόρματ μήπως είναι θέμα απο λογισμικό με κακό σπάστηρι
yorke8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καμιά άλλη λύση ; Γιατί το format το έχω σαν τελευταία λύση .
mastor10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 για θυμήσου πιο προγραμμα εβαλες πριν τα αρχισει αυτα τα κολληματα, και αν ειναι ευκολο βγαλτο
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σε safe mode το κάνει; Επίσης, κατέβασε ένα Linux Live CD και κάνε boot με αυτό. Άμα λειτουργεί χωρίς κολλήματα τότε κάποιο πρόβλημα έχει το λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα