Nikos.thd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα media player για να αγοράσω που: 1. Να έχει μεταβλητό μέγεθος υποτίτλων. Οχι μόνο με τρεις θέσεις που έχουν πολλά Players μικρό-μεσαίο-μεγάλο, αλλά περισσότερες σκάλες. Στην μεγάλη θέση μεγέθους να είναι περίπου στο μέγεθος υποτίτλων των καναλιών ώστε να μην χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να τους δεις. Να αλλάζεις το ύψος της θέσης των υπότιτλων στην TV. 2. Να έχει resume ή restart του video. (δηλ. να ξεκινά πάλι από εκεί πού σταμάτησε.) 3. Το τηλεκοντρόλ να δουλεύει σωστά. (δηλ. ΟΧΙ να πρέπει να βρεις την σωστή γωνία για να λειτουργήσει.) 4. Να έχει σχετικά γρήγορη απόκριση στο menu χωρίς αυτήν την χαρακτηριστική καθυστέρηση. 5. Να έχει μία ή δύο USB. 6. Δεν με ενδιαφέρει να έχει εσωτερικό δίσκο. Βολεύομαι και με εξωτερικό. 7. Δεν με ενδιαφέρει η ασύρματη ή η ενσύρματη επικοινωνία με δίκτυο. 8. Και όλα αυτά με ταβάνι τα 90 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα...ενδιαφερομαι να αγορασω το asus oplay mini plus...εχω κολησει σε δυο πραγματα...1ον αρχεια με dts θα μου τα παιξει εστω στερεο απο την tv?και δευτερον και σημαντικοτερο,παιζει χ264 αραγε?επειδη αναφερει στα specs μονο Η264 αρχεια...αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος που γνωριζει τους συγκεκριμενους players θα τον ευχαριστουσα πααρα πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos.thd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 kostas_dr ευχαριστώ για την πρόταση. Εχει πέσει το μάτι μου και σε αυτόν τον player. Ερώτηση: Ισχύει για αυτόν το player, ότι οι σειρές των υποτίτλων έχουν μεγάλο διάστημα μεταξύ τους με αποτέλεσμα η πάνω σειρά να ακουμπά σχεδόν τη μέση της οθόνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ισχύει για αυτόν το player, ότι οι σειρές των υποτίτλων έχουν μεγάλο διάστημα μεταξύ τους με αποτέλεσμα η πάνω σειρά να ακουμπά σχεδόν τη μέση της οθόνης; Τώρα δεν θυμάμαι τις αρχικές ρυθμίσεις, δεν νομίζω πάντως να είναι τόσο ψηλά. Σε κάθε περίπτωση, τους κατεβάζεις κάτω με τα βελάκια του τηλεχειριστηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos.thd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα και πάλι. Επειδή δεν είμαι και πολύ ειδικός θα προσπαθήσω να το πω με δικά μου λόγια. Οι περισσότεροι players που παίζουν ενσωματωμένους υπότιτλους. Αυτούς τους ενσωματωμένους κατά την διαδικασία ενσωμάτωσης (σε ορισμένους τύπους υποτίτλων) μπορείς να τους δώσεις μέγεθος γραμματοσειράς ώστε στην συνέχεια να τους "παίξει" ο player σε αυτό το μέγεθος (πχ 80!) Κάποιοι players αδιαφορούν για αυτό το μέγεθος και ισχύει μόνο ότι μέγεθος δίνουν αυτοί. Κάποιοι άλλοι όμως συνεργάζονται άψογα και δείχνουν το προεπιλεγμένο μέγεθος. (πχ 80!) Είναι ο WD στην κατηγορία που συνεργάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα