Προς το περιεχόμενο

Nokia lumia 1020 - Sony xperiam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως το λεει ο τιτλος. Δε εχω ξανααγορασει smartphone ξανα, οποτε δε εχω ιδεα πια ειναι ι καλιτερη επιλογη και για πιο λογο.

Δε με νιαζει ι καμερα παντως καθολου! Οτιδιποτε μπορει να με κανει να αποφασισω δεκτο!

Δημοσ.

Εχω ακουσει διαφορα περι δισχριστιας, τα οποια δε ξερω εαν υσχειουν!

Επιπλεων δε ξερω και τι πεζει με τιν γκαμα των application, και ενοω των χρησιμων!

Δημοσ.

καλύτερα να πάρεις φωτογραφική μηχανή παρα το lumia 1020 . To xperia m είναι μια χαρά για πρώτο smartphone που θα υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου και είναι πολύ όμορφο σαν smartphone .

Δημοσ.

Το 1020 είναι το καλύτερο WP της αγοράς και απο τις βασικές χρήσιμες εφαρμογές δεν λείπει κάτι απο την πλατφόρμα. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα καλύτερα να πας στο 925. Το xperia M είναι σαφώς χειρότερο κινητό. Γενικά προτείνω ο κόσμος να αποφεύγει τα low-mid android. Και κακό user experience προσφέρουν και χαλάν και το όνομα της πλατφόρμας στον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Το 1020 είναι το καλύτερο WP της αγοράς και απο τις βασικές χρήσιμες εφαρμογές δεν λείπει κάτι απο την πλατφόρμα. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα καλύτερα να πας στο 925. Το xperia M είναι σαφώς χειρότερο κινητό. Γενικά προτείνω ο κόσμος να αποφεύγει τα low-mid android. Και κακό user experience προσφέρουν και χαλάν και το όνομα της πλατφόρμας στον κόσμο.

Ευχαριστω! δε ειχα ιδεα περι του 925

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...