ntg1980 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Με κάποια προγράμματα (πχ Power DVD) μπορείς με το Fast Forward να αυξομειώσεις τη ταχύτητα που βλέπεις ένα βίντεο (όποιος κι αν είναι ο λόγος), αλλά συνεχίζοντας να ακούς τον ήχο. Δηλαδή δε βάζεις απλά το βίντεο να παίζει πιο γρήγορα, χωρίς να ακούγεται ήχος (όπως γίνεται συνήθως στα Decks).Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να "πειράξεις" τη συνολική ταχύτητα αρχείων .mkv, .avi (κλπ)& να τα αποθηκεύεις στη συνέχεια έτσι?Μου έχουν δώσει ένα αρχείο .mkv, που έχει γίνει ψηφιοποίηση από VHS. Για κάποιο λόγο η ταχύτητα του video είναι σχετικά "πιο αργή" απ'την κανονική, κάτι που περισσότερο το αντιλαμβάνεσαι στις φωνές, παρά στις κινήσεις. Με το PowerDVD μπορώ να το δω κανονικά (Fast Forward 1.2x), αλλά θέλω να το αποθηκεύσω μόνιμα έτσι!
TheELF Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 mkvtoolnix για τα mkv,ανοίγεις το αρχείο επιλέγεις την ροή βίντεο,πας στην καρτέλα format specific και αλλάζεις το fps σε ότι θες. Μπορείς και με το AviDemux αν θες να το βγάλεις με κάποια άλλη μορφή το τελικό βίντεο,στο video output διάλεξε το codec που θες πάτα το filtersπου είναι από κάτω, πας στην καρτέλα transform και επιλέγεις το change fps.
ntg1980 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Thank U!Το mkvtoolnix το είχα κατεβάσει επειδή μου το πρότεινε πρόσφατα κάποιος από σας, αλλά η συγκεκριμένη καρτέλα μάλλον μου ξέφυγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα