Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα Profiles δες στο θεμα της υπογραφης μου.β.το Margin στο downstream σου ειναι 14 .και το attainable Πολυ μακρια απο το rate.οποτε σε εχουν σε Profile εκτος αν ετυχε να κανει σκαμπανεβασμα η γραμμη και για αυτο συγχρονισε με 14 Margin.αν το κλεισεις και το ανοιξεις και εχει παλι πανω κατω 14 τοτε ειναι το Profile και οχι απλα ετυχε.

Δημοσ.

Πηρα στον ΟΤΕ και τους ειπα να με βαλουν default profile και μου πε οτι επειδη ειχα δηλωσει βλαβη με ειχαν αλλαξει οι τεχνικοι και αν με ξαναβαλει default θα εχω παλι αποσυνδεσεις... Οποτε του ειπα να το αφησει οπως ειναι...

Δημοσ.

εφοσον το προβλημα λυθηκε και μπορει να ηταν κατι γενικο η κατι ασχετο με το θεμα σου δεν βρισκω λογο να σε εχουν σε 14 margin.ας σε βαλει σε 9 που ειναι και αυτο πολυ μια χαρα και αμα εχεις θεμα οκ τους λες για 14.εχεις παρα πολυ καλη γραμμη για να σου κανει θεματα.και με 6 αρι θα πρεπε να παιζεις εσυ.εκτος αν εχεις ξεχασει κανα φιλτρο πουθενα η κανα τηλεφωνο/φιλτρο εχουν προβλημα η εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο οποτε για αυτο και τα προβληματα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...