poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 για τα Profiles δες στο θεμα της υπογραφης μου.β.το Margin στο downstream σου ειναι 14 .και το attainable Πολυ μακρια απο το rate.οποτε σε εχουν σε Profile εκτος αν ετυχε να κανει σκαμπανεβασμα η γραμμη και για αυτο συγχρονισε με 14 Margin.αν το κλεισεις και το ανοιξεις και εχει παλι πανω κατω 14 τοτε ειναι το Profile και οχι απλα ετυχε.
Mortis19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οκ θα παρω στον οτε αυριο, αλλα τι ακριβως να τους πω; Να με βαλουν στο default profile;
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οκ θα παρω στον οτε αυριο, αλλα τι ακριβως να τους πω; Να με βαλουν στο default profile; yes =default profile=9 margin
Mortis19 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Πηρα στον ΟΤΕ και τους ειπα να με βαλουν default profile και μου πε οτι επειδη ειχα δηλωσει βλαβη με ειχαν αλλαξει οι τεχνικοι και αν με ξαναβαλει default θα εχω παλι αποσυνδεσεις... Οποτε του ειπα να το αφησει οπως ειναι...
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εφοσον το προβλημα λυθηκε και μπορει να ηταν κατι γενικο η κατι ασχετο με το θεμα σου δεν βρισκω λογο να σε εχουν σε 14 margin.ας σε βαλει σε 9 που ειναι και αυτο πολυ μια χαρα και αμα εχεις θεμα οκ τους λες για 14.εχεις παρα πολυ καλη γραμμη για να σου κανει θεματα.και με 6 αρι θα πρεπε να παιζεις εσυ.εκτος αν εχεις ξεχασει κανα φιλτρο πουθενα η κανα τηλεφωνο/φιλτρο εχουν προβλημα η εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο οποτε για αυτο και τα προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα