Προς το περιεχόμενο

Mac me086g ή dell one 2330

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή γιατί ο πρώην μας αφήνει σιγά σιγά.

Τον χρειάζομαι κυρίως για τα γραφιστικά προγράμματα και με ψήνει η ιδέα για τύπου all in one.

Επειδή προσπαθώ να δω τι είναι καλύτερο, μπορείτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάτι άλλο.

Πάω προς αυτή την έκδοση που είναι και στα μέτρα μου οικονομικά (ας πούμε) γιατί μετά ξεφεύγει αρκετά.

Υ.γ. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ssd?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή γιατί ο πρώην μας αφήνει σιγά σιγά.

Τον χρειάζομαι κυρίως για τα γραφιστικά προγράμματα και με ψήνει η ιδέα για τύπου all in one.

Επειδή προσπαθώ να δω τι είναι καλύτερο, μπορείτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάτι άλλο.

Πάω προς αυτή την έκδοση που είναι και στα μέτρα μου οικονομικά (ας πούμε) γιατί μετά ξεφεύγει αρκετά.

Υ.γ. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ssd?

Ευχαριστώ

Τι λειτουργικό δουλεύεις? αν τα πας καλά με win 8 πάρε dell με touch screen αν όχι πάρε iMac. Τον dell θα τον επερνα μόνο αν δεν με ενδιαφέρον οι δαχτυλιές στην οθόνη και φυσικά win 8. Αλλιώς iMac με κλειστά τα μάτια. Ναι βγαίνουν μοντέλα με ssd (fusion)
Δημοσ.

1500€ πιστευω ειναι παρα πολλα για μηχανημα με μικρη 21" οθονη, ΠΑΝΑΡΓΟ σκληρο 5400 στροφων που συνηθως μπαινει σε φθηνους φορητους των 500€ και 1 χρονο εγγυηση.

Πηγαινε ή σε iMac 27" με fusion drive(συνδυασμος ssd + κανονικου σκληρου με κοστος ~240€) ή σε μη all-in-one λυση.

Ή βρες τουλαχιστον σε αυτα τα χρηματα ενα all-in-one με μεγαλυτερη οθονη για να εισαι πιο ανετος και με ssd ή τουλαχιστον κανονικο σκληρο στις 7200 στροφες και οχι τον παναργο στις 5400.

(Ssd στους iMac δεν μπορεις να βαλεις μονος σου υστερα χωρις μια αρκετα μπελαλιδικη διαδικασια , που ακυρωνει και την εγγυηση.)

Δημοσ.

Με λειτουργικο δεν εχω θεμα, ο dell ειναι 7200 και για αυτο το κοιταω και αυτο, τα 1450€ που εχει το μακ ειναι ταβανι, απλα βλεπω ολους τους γραφιστες να χρησιμοποιουν αυτο και καποιος λογος θα υπαρχει, οσο για την οθονη 21" ειμαι καλα αν σκεφτεις πως δουλευα σε 17"

Τι λειτουργικό δουλεύεις? αν τα πας καλά με win 8 πάρε dell με touch screen αν όχι πάρε iMac. Τον dell θα τον επερνα μόνο αν δεν με ενδιαφέρον οι δαχτυλιές στην οθόνη και φυσικά win 8. Αλλιώς iMac με κλειστά τα μάτια. Ναι βγαίνουν μοντέλα με ssd (fusion)

Προσωπικά εσύ πιο θεωρείς καλύτερο απο τα δυο και γιατί...το 5200 δεν ειναι λιγο σχετικα με το 7200 του dell

Δημοσ.

Με λειτουργικο δεν εχω θεμα, ο dell ειναι 7200 και για αυτο το κοιταω και αυτο, τα 1450€ που εχει το μακ ειναι ταβανι, απλα βλεπω ολους τους γραφιστες να χρησιμοποιουν αυτο και καποιος λογος θα υπαρχει, οσο για την οθονη 21" ειμαι καλα αν σκεφτεις πως δουλευα σε 17"

Προσωπικά εσύ πιο θεωρείς καλύτερο απο τα δυο και γιατί...το 5200 δεν ειναι λιγο σχετικα με το 7200 του dell

Γιατι δεν πας σε mac mini με καλύτερη οθόνη της αρεσκείας σου;;

Απο 800ευρω το mini και καλυτερη, μεγαλύτερη οθονη 23" με 3ετη εγγύηση απο 150ευρω.

Μπορεις να βαλεις μάλιστα 2x23αρες ή να παρεις με ~500 ευρω μια 27αρα οθονη.

Τελος, στο mac mini αλλαζει πιο ευκολα ο σκληρός κ μπαίνει ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν πας σε mac mini με καλύτερη οθόνη της αρεσκείας σου;;

Απο 800ευρω το mini και καλυτερη, μεγαλύτερη οθονη 23" με 3ετη εγγύηση απο 150ευρω.

Μπορεις να βαλεις μάλιστα 2x23αρες ή να παρεις με ~500 ευρω μια 27αρα οθονη.

Τελος, στο mac mini αλλαζει πιο ευκολα ο σκληρός κ μπαίνει ssd.

Θα συμφωνήσω 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για touch χρήση καλύτερο είναι το windows 8... Επίσης προσωπικά είμαι ικανός να βάλω ssd σε iMac...

Όπως σου είπαν απο πάνω και οι άλλοι υπάρχουν λύσεις και αν θέλεις κοιτά και για hakintosh αν σε διαφέρει το λειτουργικό και είσαι περίεργος για αυτό....

ΥΓ. Επίσης εγώ προσωπικά μπορώ να βάλω ssd χωρίς να χάσω την εγγύηση μέσο thunderbolt. Αλλά άλλο εγώ άλλο εσύ...

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Οκ αρχιζω και ξεχναω σιγα σιγα την ιδεα του mac. Ειναι καλη λυση το mini και με οθονη επιλογης μου και πιο φτηνο, δεν ξερω βεβαια αν ειναι αξιοπιστο αλλα και με ssd πανω, πιστευω θα ειμαι καλα. Βεβαια και το dell μου φαινεται αρκετα καλό.

Πάντα υπάρχει η εναλλακτικη του tower αλλα ηθελα να το αποφυγω λογω κυριως χωρου.

Δημοσ.

Οκ αρχιζω και ξεχναω σιγα σιγα την ιδεα του mac. Ειναι καλη λυση το mini και με οθονη επιλογης μου και πιο φτηνο, δεν ξερω βεβαια αν ειναι αξιοπιστο αλλα και με ssd πανω, πιστευω θα ειμαι καλα. Βεβαια και το dell μου φαινεται αρκετα καλό.

Πάντα υπάρχει η εναλλακτικη του tower αλλα ηθελα να το αποφυγω λογω κυριως χωρου.

Πραγματι, αυτο το μοντελο dell all-in-one φαινεται σε καλη τιμη, με 23" οθονη και 2 χρονια Next Business Day On Site εγγυηση(αν χαλασει, ερχονται την επομενη μερα στον χωρο σου και το επισκευαζουν, ωστε να μεινεις ελαχιστα εκτος production):

http://www.skroutz.gr/s/3876551/Dell-Inspiron-One-2330-All-in-One-i5-3340S-8GB-1TB.html

Εδω πιο ακριβο μοντελο , που εχει κ εναν μικρο ssd:

http://www.skroutz.gr/s/3967145/Dell-Inspiron-One-2330-All-in-One-i7-4700MQ-12GB-1TB-32GB-SSD.html

-----------------------------

Προσωπικα, θεωρω την λυση iMac 21" με 1500€ την χειροτερη.

Αρχικα θα κοιταγα για ενα tower(μπορεις να παρεις με μικρο κουτι αν εχεις θεμα χωρου), μετα θα κοιταγα την περιπτωση του mac mini, μετα το dell και στο τελος τον iMac 21".

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την βοήθεια παιδιά, μου κανει εντύπωση που προτιμάτε το mini από το dell, λέτε να πάω προς τα εκεί με μια καλή οθόνη και να αφήσω το dell εντελώς;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την βοήθεια παιδιά, μου κανει εντύπωση που προτιμάτε το mini από το dell, λέτε να πάω προς τα εκεί με μια καλή οθόνη και να αφήσω το dell εντελώς;

Γενικοτερα, τα all-in-one εχουν πολλους περιορισμους, ακριβο service σε περιπτωση προβληματος, "παντρευεσαι" την οθονη τους κλπ.

Συνηθως η επεκτασιμοτητα τους ειναι μικροτερη και απο αυτη των φορητων. 

Δημοσ.

Τελικά μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα του all in one, ίσως το mini να είναι καλύτερο αλλά σε περιορίζει σε πολλά και η κάρτα γραφικών δεν είναι και τπτ σπουδαίο, πάμε για tower και άγιος ο Θεός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...