drapanakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα Pentium 4 με 2 γιγα μνημη. Και μονο το σκυπε να εχω ανοιχτο τερματιζει, 100% δειχνει ο μετρητης. Η μνημη δε ζοριζεται,παει στο 60-70%. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ευχαριστω.
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ναι, το skype ειναι βαρυ (ειδικά αν εχεις και βιντεο)
benign Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο,μαλλον εχεις κολλησει trojan. Ειναι μερικα που δεν τα βρισκουν ολα τα antivirus. Windows 7 εχεις? 1
drapanakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Nαι εχω,αλλα τοσο βαρυ που να τερματιζει ? Τοσο αδυναμος ειναι ο επεξεργαστης ? Ενταξει ειναι παλιος αλλα τοσο αδυναμος ? Ναι windows 7 ultimate.
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν ειναι θεμα επεξεργαστη εχεις trojan κατα 90%. Τωρα τελευταια ειναι της μοδας ενας που εγκαθισταται σαν αρχειο με την ονομασια igfxupdate.exe. Ψαξε μηπως το βρεις. Τρεξε καποιο αλλο antivirus απο αυτο που εχεις. (Ποιο εχεις τωρα?Του εχεις κανει σχετικα προσφατο update?) Αν δεν τα καταφερεις,τραβα ενα φορματ αφου πρωτα κανεις back up σε αρχεια που χρειαζεσαι.
drapanakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Eλα ρε φιλε λες? Εχω το Νod. Nαι εχω κανει ελεγχο και δεν εδειξε κατι. Θα το κοιταξω ευχαριστω παντως.
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Eλα ρε φιλε λες? Εχω το Νod. Nαι εχω κανει ελεγχο και δεν εδειξε κατι. Θα το κοιταξω ευχαριστω παντως. Δυστυχως τα περισσοτερα antivirus προς το παρον δεν το βρισκουν. Μασκαρευεται σαν ενα προγραμμα ταχα των Windows εναλλακτικα με την ονομασια ''Search Indexer''. Αυτο δεν ειναι πραγματικα προγραμμα των Windows! Ειναι fake. Για ψαξε μηπως το βρεις με αυτη την ονομασια.
drapanakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τιποτα,εψαξα και τις δυο περιπτωσεις.
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον κανε κατι τελευταιο. Ανοιξε τον task manager (ctrl+alt+del) και πατα το tab services κατω δεξια. Θα σου βγαλει διαφορες λειτουργιες με αλφαβητικη σειρα. Για ψαξε εκει το Search indexer να δεις αν το εχει. 1
drapanakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη αλλα δε βρισκω tAB SERVISES TO BΡΗΚΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τι ειναι ολα αυτα τα chrome administrators ?Eιναι 5-6 που τραβανε πολυ δυναμη. Μια σελιδα εχω ανοιχτη .
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Οταν ανοιγεις το task manager το services ειναι κατω δεξια.
drapanakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 το βρηκα αλλα δεν εχει τετοι αρχειο τα αλλα τι ειναι ?
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη αλλα δε βρισκω tAB SERVISES TO BΡΗΚΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τι ειναι ολα αυτα τα chrome administrators ?Eιναι 5-6 που τραβανε πολυ δυναμη. Μια σελιδα εχω ανοιχτη . Α χρησιμοποιεις το chrome? Για κλειστον και τρεξε εναν αλλο browser να δεις αν λυνεται το θεμα.
drapanakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ποιον προτεινεις ελαφρυ και γρηγορο?
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Κοιτα αυτα ειναι γουστα,εγω εχω τον Seamonkey αλλα και ο Firefox ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα