Προς το περιεχόμενο

Kingston Flash Disk 128GB DataTraveler G4 USB 3.0 [37.48€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια συμβουλή παιδιά επειδή αμφιταλαντεύομαι σχετικά με την αγορά του. απο τη μια σκέφτομαι οτι είναι πολλά gb σε χαμηλή τιμή, απο την άλλη οτι για στικάκι είναι άχρηστα τόσα gb, για μένα τουλάχιστον,  και οτι ίσως βόλευε καλύτερα ένα πολύ πιο γρήγορο στικάκι των 32 gb για  παράδειγμα.

+οτι χρειάζομαι και σκληρό, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει. :/

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αν δεν κάνω λάθος όσο μεγαλύτερο είναι το στικάκι τόσο καλύτερες ταχύτητες έχει. Πχ. παρατήρησα κάποιες σειρές άλλων εταιριών και στο ίδιο μοντέλο το 16gb είναι πιο αργό από το αντίστοιχο των 64gb. Δεν ξέρω αν ισχύει και γι αυτό αλλά η τιμή φαίνεται πάρα πολύ καλή. Δεν θα το τολμήσω όμως για το λόγο που είπε ο manos89.

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ταχύτητες έτσι ; Επίσης για USB 2.0 θα είναι πολύ πιο αργό; Εγώ που έψαχνα για  32άρι αξίζει να το πάρω λόγω τιμής και μόνο ; Επίσης στο datasheet της Kingston ανέφερε 3Requires a host device with a USB 3.0 port

Δημοσ.

+ €6,64 για μεταφορικά και αντικαταβολή που σημαίνει ότι ξεπερνάμε τα €44 τελική τιμή. Όσο δηλαδή κοστίζει σήμερα ένας 2,5άρης σκληρός 500GB USB 3.0....

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον για λάθος πηγαίνει η δουλεια......και έρχονται ακυρώσεις!!!

το site επίσης δεν εχει δεσμετικούς όρους παραγγελίας, το μόνο που αναφέρει:

• ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ (η παραγγελία ακυρώθηκε για κάποιον λόγο) :mad:  :-D  :shifty:  :X

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα και με ενημέρωσαν πως είχε γίνει λάθος χθες στο σύστημα και πως η πραγματική τιμή του είναι 76.67 ευρώ και μου είπαν πως θα ακυρωθεί η παραγγελία.

Τουλάχιστον η κοπέλα στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική, απολογιτική και στο τέλος ζήτησε και συγγνώμη για το λάθος!

Νομίζω πως το θέμα δεν έχει πλέον νόημα και μπορεί να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.

Δημοσ.

Προφανές ήταν...

Χαζομάρα τους έστω που δεν αναφέρθηκαν σε αναγραμματισμό, θα μπορούσε να τους δικαιολογήσει εν μέρη αλλά θέλανε και το έξτρα τρίευρο, οπότε καλά να πάθουν σε ότι αρνητικές αξιολογήσεις μπουν.

Προς γνώσην και συμμόρφοσιν και σε αυτούς το θέμα με τα "λαθη".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...