Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις και ένα δορυφορικό πιάτο θα μπορείς να πιάνεις τα ελεύθερα κανάλια χωρίς να χρειαστείς επιπλέον εξοπλισμό.

Ημουν 50-50 στο να αγοράσω τηλεόραση αυτό τον καιρό... τώρα με αυτό που μου είπες με έκανες να θέλω 200%... 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημουν 50-50 στο να αγοράσω τηλεόραση αυτό τον καιρό... τώρα με αυτό που μου είπες με έκανες να θέλω 200%... 

Δε φταίω εγώ! Το κλίμα των εορτών... Αλήθεια!

:P

Δημοσ.

Δε φταίω εγώ! Το κλίμα των εορτών... Αλήθεια!

:P

Έχεις δίκιο φίλε μου :P Επειδή ξεκίνησα να ψάχνω... πως καταλαβαίνω αν 1 TV έχει τον δορυφορικό δέκτη? πως λέγετε ι συντομία του? Ναι είμαι noob σε αυτά!!!!

Δημοσ.

πως καταλαβαίνω αν 1 TV έχει τον δορυφορικό δέκτη?

Λογικά, θα αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της τηλεοράσεως ως Δορυφορικός δέκτης (DVB-S).

Δημοσ.

Λογικά, θα αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της τηλεοράσεως ως Δορυφορικός δέκτης (DVB-S).

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue40f6320-40-smart-3d-led-full-hd/prod5170139pp/

Αυτήν ζαχαρώνω... λέει τίποτα? Δηλαδή με τον δορυφορικό δεκτή θα συνδέσω απλά το πιάτο με την tv και θα μπορώ να βλέπω? + την απλή κεραία?

Δημοσ.

Τιμο εχεις αναφερει πουθενα αποσταση θεασης-χρηση και μπατζετ?

Καλησπέρα,

Διάβασα παρόμοια θέματα για να πάρω μια ιδέα αλλά απ ότι φαίνεται κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Χαλβαδιαζα πρόσφατα την UE40F6400 και πιστεύω πως είναι μια καλή τηλεόραση.

Anyway τα specs μου είναι:

-Απόσταση 3 με 3,5 μέτρα
-Σύνδεση με PC για ταινίες
-Σύνδεση με HD sat receiver
-Σύνδεση με Xbox 360 (δε ξέρω αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία)
-Ήχος Logitech z-5500

Όπως φαίνεται απ την οθόνη που προανέφερα το budget μου είναι γύρω στα 550. Δε ξέρω αν πριν τις γιορτές έχουμε προσφορές. Μπορώ να περιμένω πάντως.

Ευχαριστω

Καλυτερα να μην παρεις τωρα τηλεοραση ωστε να μαζεψεις περισσοτερα χρηματα και να πας σε μια μεγαλυτερη.

Μην κανεις το λαθος και παρεις τοσο μικρη τηλεοραση συμφωνα με την αποσταση θεασης που εχεις.

Δημοσ.

Ψηφιακός δέκτης TV 1 x DVB-T/C Αυτό λέει.

H 6500 έχει Freeview HD / Freesat HD Tuners.

Η 6320 έχει Freeview HD Tuner.

Τώρα τι διαφορά υπάρχει και αν παίζει τα ελεύθερα η 6320, δεν ξέρω να σου πω.

Μια συμβουλή μόνο..αν θες να δεις τα χαρακτηριστικά οποιαδήποτε συσκευής καλύτερα να μπαίνεις στο επίσημο site της εταιρείας (π.χ. samsung.com/gr/) γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι απίθανο να είναι λάθος η περιγραφή ή να λείπουν πράγματα, κοκ.

Δημοσ.

Τιμο εχεις αναφερει πουθενα αποσταση θεασης-χρηση και μπατζετ?

Καλυτερα να μην παρεις τωρα τηλεοραση ωστε να μαζεψεις περισσοτερα χρηματα και να πας σε μια μεγαλυτερη.

Μην κανεις το λαθος και παρεις τοσο μικρη τηλεοραση συμφωνα με την αποσταση θεασης που εχεις.

2 με 2,5 μέτρα max και την χρειάζομαι για αγώνες- ps3- ταινίες από το pc.

H 6500 έχει Freeview HD / Freesat HD Tuners.

Η 6320 έχει Freeview HD Tuner.

Τώρα τι διαφορά υπάρχει και αν παίζει τα ελεύθερα η 6320, δεν ξέρω να σου πω.

Μια συμβουλή μόνο..αν θες να δεις τα χαρακτηριστικά οποιαδήποτε συσκευής καλύτερα να μπαίνεις στο επίσημο site της εταιρείας (π.χ. samsung.com/gr/) γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι απίθανο να είναι λάθος η περιγραφή ή να λείπουν πράγματα, κοκ.

δεν κατάλαβα και πολλά αλά ξεκίνησα από σήμερα το διάβασμα... πάντως έχεις δίκιο για τα επίσημα site γιατί και εγώ παρατήρησα διαφορά στα specs από μαγαζί σε μαγαζί....

Δημοσ.

Εχεις μπει μεσα σε αλλο θεμα κι εχει γινει ενα μικρο μπερδεμα.

Anyway μπατζετ δεν ανεφερες.

κάπου στα 550 ψάχνω... soz αν σας μπέρδεψα παίδες απλά είπα να μην ανοίγω καινούργιο topic.

Δημοσ.

κάπου στα 550 ψάχνω... soz αν σας μπέρδεψα παίδες απλά είπα να μην ανοίγω καινούργιο topic.

Στην περιπτωση σου θα σου προτεινα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html αφου την θες για αγωνες που ειναι στα 100hz πραγματικα.

Δημοσ.

Στην περιπτωση σου θα σου προτεινα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html αφου την θες για αγωνες που ειναι στα 100hz πραγμα

Μου φαίνεται τρομερά μεγάλη η 46ρα... ίσως επειδή έχω συνηθίσει σε μικρότερη... αλά σε 1 βόλτα που πήγα στα μαγαζιά μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εντυπωσιακές... μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μερικά μοντέλα με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη dvb-s??? από τις αναζητήσεις μόνο την samsung f6500 βλέπω. ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...